Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2013

SOS_ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΛΥΚΕΙΟ_ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ.
ΑΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ.

SOS_ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΛΥΚΕΙΟ_ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Ο Τομέας ΔΕΝ έχει ακόμη καταργηθεί, θα τον καταργήσουν στο τέλος του μήνα στη Βουλή με την ψήφιση του νομοσχεδίου για το Λύκειο.
Μπορεί να ανατραπεί ίσως η κατάργηση που στερεί την επιλογή επαγγέλματος από χιλιάδες μαθητές και έθεσε σε διαθεσιμότητα 2122 καθηγητές:
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ στη ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ


για το νομοσχέδιο. Πρέπει να συμμετάσχουν οι εκπαιδευτικοί του Τομέα Υγείας, αλλά πολύ σημαντικό να συμμετάσχουν και εκπαιδευτικοί άλλων ειδικοτήτων και Γενικής Παιδείας που όλοι χάνουν οργανικές θέσεις με τη μείωση των μαθητών του Τομέα Υγείας Πρόνοιας. Μακάρι να υπάρχουν και ΜΑΘΗΤΕΣ, όπως αυτοί που γράφτηκαν στον Τομέα και δεν θα τον βρουν τον Σεπτέμβρη και οι ΓΟΝΕΙΣ.

Μπείτε στη διεύθυνση παραπάνω και γράψτε έστω 2-3 γραμμές γιατί ΔΕΝ πρέπει να χαθούν οι ειδικότητες Νοσηλευτική, Βρεφονηπιοκομία, Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων, Β. Φαρμακείων, Οδοντοτεχνιτών, Φυσιοθεραπείας, Κομμωτικής, Αισθητικής. Ζητείστε ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ο ΤΟΜΕΑΣ (Ομάδα Προσανατολισμού) Υγείας και Πρόνοιας το Σεπτέμβρη στο Νέο Τεχνολογικό Λύκειο. Για λίγες γραμμές, ελάχιστα λεπτά θα χρειαστούν - είναι πολύ εύκολο. 

Άρθρο 08: Ομάδες Προσανατολισμού, Τομείς και Ειδικότητες. ΄Εχει πλαίσιο που λέει ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ. Πατείστε εκεί και γράψτε σχόλιο απλό και σύντομο: να μην καταργηθεί ο Τομέας, να υπάρχουν οι ειδικότητες στο νέο τεχνολογικό το Σεπτέμβριο!!!

Αν υπάρξουν εκατοντάδες σχόλια, ίσως οι βουλευτές δεν θα έχουν δικαιολογία να μην αποδεχτούν την επανεισαγωγή του Τομέα ΥΓΕΙΑΣ - ΠΡΟΝΟΙΑΣ στα ΕΠΑΛ γιατί η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ είναι ΝΟΜΟΣ του κράτους και πρέπει να την σέβονται τα Υπουργεία ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ. Στη φάση που είμαστε ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία να αλλάξουμε την κατάσταση και να έχουμε ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ στα ΕΠΑΛ από Σεπτέμβριο και επαναπρόσληψη συναδέλφων από διαθεσιμότητα.
Δεν χρειάζεται να βάλετε πλήρη στοιχεία στη διαβούλευση, δέχονται και μικρό όνομα, αλλά καλύτερα να είναι επώνυμα τα σχόλια, δεν υπάρχει πρόβλημα, να είναι ευγενικά και καλοδιατυπωμένα και καλοπροαίρετα πάντα.
Σχολιάστε λοιπόν, αλλά επίσης ακόμη και αν δεν σχολιάσετε, στείλτε το e-mail σε όσους εκπαιδευτικούς γνωρίζετε ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ από όλη την Ελλάδα.
Χρειάζονται επαναλαμβάνω εκατοντάδες σχόλια υπέρ του Τομέα Υγείας Πρόνοιας, ελάχιστα έχουν αναρτηθεί ως τώρα.
Επίσης όσοι έχετε γράψει στο alfavita , μεταφέρετε τις απόψεις σας και στη διαβούλευση.