Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Δημοφιλείς αναρτήσεις Συνεχώς


Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίες 30 ημέρες


Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίες 7 ημέρες


Συγκλονιστικό άρθρο στη Ηürriyet εναντίον του Ερντογάν

Συγκλονιστικό άρθρο στη Ηürriyet εναντίον του Ερντογάν

kafeneioστοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 32 δευτερόλεπτα
Ο τούρκος αρθρογράφος της Hürriyet με τίτλο «Κανείς δεν το εξήγησε , ας το εξηγήσω εγώ» ουσιαστικά "φωτογραφίζει" τον Ερντογάν και του εξηγεί τους λόγους που συνέβησαν τα γεγονότα. « Μάστορα! Η νεολαία σου λέει «μην λες την άποψη σου ούτε να εξυβρίζεις για το πώς θα κάθομαι στο πάρκο, πως θα .......... συμπεριφερθώ στο μετρό, πως θα ζω, πως θα μιλώ, πως θα ντυθώ, πως θα σκεφτώ κτλ. Δεν είσαι ο πατέρας μας, μην κάνεις μαγκιές του πατέρα.Ακόμα και αν ήσουν…εδώ υπάρχουν μπαμπάδες που δεν μπορούν να ελέγχουν τα δυο παιδιά τους. Εσυ θα κάνεις αυτό στα 75 εκατομμύρια άτομα;”. Mην μιλάς γι... περισσότερα »

Τι ψέματα λένε οι γυναίκες και οι άντρες στο σεξ

kafeneioστοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 58 δευτερόλεπτα
Μεταξύ κατεργαρέων, ειλικρίνεια, ή αλλιώς ας το παραδεχτούμε, όλοι λέμε ψέματα για τη σεξουαλική μας ζωή. Μας ξεμπροστιάζουν άλλωστε οι πλέον ειδικοί, ήτοι οι ψυχολόγοι του πανεπιστημίου του Οχάιο που έκαναν μία μεγάλη έρευνα περί σεξουαλικής ζωής και ψεμάτων. Δείγμα των ειδικών ήταν πολλοί φοιτητές που όπως αποδείχθηκε άλλα έλεγαν για το τι κάνουν στην......... κρεβατοκάμαρα, και άλλα έκαναν (ή για να είμαστε πιο ακριβείς ΔΕΝ έκαναν). Οι φοιτητές που έλαβαν μέρος απάντησαν ένα ερωτηματολόγιο για το τι κάνουν στο σεξ. Μόνο που χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, εκ των οποίων το ένα έπρεπε να ... περισσότερα »

Πολιτικό μάρκετινγκ, ακτιβισμός και αριστερά

kafeneioστοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 1 ώρα
Του *Δημήτρη Α. Γιαννακόπουλου* Η αριστερά είχε πάντοτε την τάση να εμφανίζεται κοινωνικά αγνή, σχεδόν παρθένα από τις σχέσεις της αγοράς. Αυτή η υποκρισία πάντοτε με ενοχλούσε. Σήμερα που το πολιτικό μάρκετινγκ έχει αντικαταστήσει σχεδόν ολοκληρωτικά την παραδοσιακή προπαγάνδα της μετακομμουνιστικής τουλάχιστον αριστεράς, αυτή η υποκρισία με προβληματίζει, όταν δεν με εκνευρίζει. Δεν με «εκνευρίζει» ασφαλώς ο (αριστερός) ακτιβισμός της ........ κυρίας Ναόμι Κλάιν, για παράδειγμα, η οποία εντασσόμενη στο γενικότερο αντιμνημονιακό πολιτικό μάρκετινγκ κα... περισσότερα »

Ο Ιβάν Σαββίδης απειλεί με ιάλυση του ΠΑΟΚ

kafeneioστοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 1 ώρα
Ταξίδι στην Αθήνα πραγματοποίησε σήμερα ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ κ. *Ιβάν Σαββίδης *προκειμένου να συναντηθεί με κυβερνητικά στελέχη ζητώντας να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα των χρεών της εταιρείας προς το Δημόσιο. Ως γνωστόν ο κ. Σαββίδης έχει προτείνει την αποπληρωμή του πρωτογενούς χρέους (11 εκατ. ευρώ) και αιτηθεί την αφαίρεση των προσαυξήσεων που εκτοξεύουν το........ συνολικό χρέος στα (περίπου) 30 εκατ. ευρώ! Μέσω επιστολής προς τον πρωθυπουργό κ. *Αντώνη Σαμαρά*, ο ΠΑΟΚ δείχνει αποφασισμένος να σκληρύνει τη θέση του και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μετάλλαξής του σε ερασιτεχν... περισσότερα »

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ από την στιγμή δολοφονίας του τρίτου διαδηλωτή!

kafeneioστοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 1 ώρα
*ΣΟΚ προκαλεί το βίντεο από διαδήλωση στην Άγκυρα που έχει ανέβει στο YouTube στις 2 Ιουνίου στο οποίο ακούγονται πυροβολισμοί και φαίνεται ένας άνδρας να πέφτει στο έδαφος.* Σύμφωνα με όσα διαρρέουν, πρόκειται για τον.................. Ετέν Σαρακουλούκ ο οποίος όπως σας είπαμε σε προηγούμενη ανάρτηση είναι ο τρίτος νεκρός στην Τουρκία, καθώς υπέκυψε στα τραύματά του. *Ήταν ήδη εγκεφαλικά νεκρός, καθώς είχε δεχθεί χτύπημα στο κεφάλι. * *Εκτός από τον Ετέν, άλλα δύο άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους.* Πρόκειται για τον Αμπντουλάχ Κομέρτ, έναν 22χρονο, μέλος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος... περισσότερα »

Spiegel: Αναβάλλονται οι απολύσεις στο δημόσιο εν όψει τουριστικής σεζόν

kafeneioστοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 1 ώρα
Εφιαλτικό σενάριο αποτελούν για την κυβέρνηση νέες πορείες, διαμαρτυρίες και απεργίες εξαιτίας νέων μέτρων μέσα στο καλοκαίρι και στην τουριστική σεζόν, στην οποία η Ελλάδα έχει ποντάρει τόσα πολλά. Γι’ αυτό και η κυβέρνηση, αναφέρει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, επιζητεί περισσότερο χρόνο για να μην ανακοινώσει......... απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων εν μέσω θέρους. Η Αθήνα δεν θέλει να τρομάξει τους τουρίστες, αναφέρει το περιοδικό.* «Η Ελλάδα δεν έχει ποτέ αποδείξει ότι μπορεί να τηρήσει τις προθεσμίες που επιβάλλει η ΕΕ όσον αφορά τις μεταρρυθμίσεις. Και όταν φτάνουμε στο θέμ... περισσότερα »

Στο «μικροσκόπιο» τα γεγονότα στην Τουρκία και ο ρόλος των Αμερικανών

Kafeneio™ +στοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 4 ώρες
Στενά παρακολουθεί το Ελληνικό Πεντάγωνο τα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Τουρκία και συνεχώς εκτιμά τις συνέπειες, θετικές ή αρνητικές, που μπορεί να υπάρξουν για την Ελλάδα. Τα ερωτήματα που τίθενται είναι:... Πρόκειται για μία αυθόρμητη λαϊκή αντίδραση στα σχέδια του Ισλαμιστή Ταγίπ Ερντογάν ή μήπως δεν υπήρχε από την πλευρά του στρατιωτικού κατεστημένου μόνο το σχέδιο «Βαριοπούλα» αλλά και άλλα σχέδια που τίθενται τώρα σε εφαρμογή; Ποιοι μπορούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και προς το ποια κατεύθυνση; Θα συνεχίσει να κυβερνά ο Ταγιπ Ερντογάν ή... περισσότερα »

Τρίτος νεκρός στην Τουρκία

Kafeneio™ +στοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 4 ώρες
[image: Tώρα-Τρίτος νεκρός στην Τουρκία]Και τρίτος νεκρός στην Τουρκία, σύμφωνα με τη Χουριέτ. Πρόκειται για νεαρό ακτιβιστή, ο οποίος υπέκυψε πριν από λίγο στα τραύματά του. Δείτε το βίντεo...

Έπεσε η κυβέρνηση στα Κατεχόμενα...

Kafeneio™ +στοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 5 ώρες
[image: Έπεσε η κυβέρνηση στα Κατεχόμενα]Πραγματοποιήθηκε σήμερα η ψηφοφορία για την «πρόταση μομφής», που τέθηκε στο τραπέζι κατά της ψευδοκυβέρνησης των κατεχομένων, του Ιρσέν Κουτσούκ. Σύμφωνα με την ενημέρωση από τα κατεχόμενα... πέρασε η πρόταση μομφής κατά της λεγόμενης κυβέρνησης. Οι εξελίξεις οδηγούν σε πρόωρη εκλογική διαδικασία στα κατεχόμενα στις 28 Ιουλίου. Υπέρ ψήφισαν 27 βουλευτές και εναντίον το κόμμα του Ντερβίς Έρογλου με 21 ψήφους. Πηγή: imerisia.gr

Η ιστορία των Windows σε 67 λεπτά [ΒΙΝΤΕΟ]

Kafeneio™ +στοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 5 ώρες
[image: ΒΙΝΤΕΟ-Η ιστορία των Windows σε 67 λεπτά]Ένας αρκετά υπομονετικός χρήστης ξόδεψε μερικές ώρες από τη ζωή του για να εγκαταστήσει στον υπολογιστή του (virtual machine) όλες τις εκδόσεις των Windows από το Windows 1.0 το 1985 μέχρι το Windows 8 Pro σήμερα... Πέρα από την εξέλιξη του λειτουργικού συστήματος από έκδοση σε έκδοση έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να προσέξει κανείς πόσο γρήγορα εγκαθίστανται οι αρχικές εκδόσεις σήμερα σε σύγκριση με την εποχή τους. Το video έχει διάρκεια περίπου μιας ώρας και παρουσιάζει συνοπτικά όλη την ιστορία των Windows. Δείτε το βίντεο:

Χάκερ "χτύπησαν" το γραφείο του Ερντογάν

Kafeneio™ +στοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 5 ώρες
[image: Χάκερ χτύπησαν το γραφείο του Ερντογάν]Χάκερ ανακοίνωσαν ότι επιτέθηκαν στο ηλεκτρονικό σύστημα της τουρκικής κυβέρνησης και απέσπασαν απόρρητες πληροφορίες που αφορούν το προσωπικό που εργάζεται στο γραφείο του πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν σε ένδειξη στήριξης προς τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις... Πηγή στο γραφείο του Ερντογάν επιβεβαίωσε ότι επίθεση δέχτηκαν οι λογαριασμοί του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των εργαζομένων και πρόσθεσε ότι όσοι λογαριασμοί επλήγησαν αποκλείστηκαν από το δίκτυο. Οι ακτιβιστές που αυτοαποκαλούνται Anonymous Turkey, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους π... περισσότερα »

Οι πρώτες εικόνες από το τάνκ που ανετράπη [ΒΙΝΤΕΟ]

Kafeneio™ +στοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 6 ώρες
[image: ΒΙΝΤΕΟ-Οι πρώτες εικόνες από το τάνκ που ανετράπη]Τραγωδία στις Ένοπλες Δυνάμεις... Ένας στρατιώτης νεκρός από ανατροπή τεθωρακισμένου οχήματος.

Η αποκάλυψη του Γιάννη Μπουτάρη

Kafeneio™ +στοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 7 ώρες
Στην βαθιά πίστη του στον Θεό αναφέρθηκε σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στη διάρκεια δεξίωσης που παρέθεσε στο δημαρχείο, στους συμμετέχοντες στην 8η Ακαδημαϊκή Συνάντηση Διαλόγου μεταξύ Ιουδαϊσμού και Ορθοδοξίας, η οποία ξεκινάει τις εργασίες της σήμερα, στη Θεσσαλονίκη... Μπορεί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης να περιστοιχίζονταν από ιερωμένους ωστόσο αποκάλυψε ότι δεν πηγαίνει ποτέ στην εκκλησία. «Δεν πηγαίνω στην εκκλησία, αλλά πιστεύω βαθιά στο Θεό», είπε χαρακτηριστικά Γιάννης Μπουτάρης. Μάλιστα εκμυστηρεύτηκε στους περευρισκόμενους ακόμα, ότι σε κάποια εξαιρετικά δύ... περισσότερα »

Η Ακρόπολη έγινε... ψηφιακή!

Kafeneio™ +στοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 8 ώρες
[image: Η Ακρόπολη έγινε... ψηφιακή!]Ένα νέο χρήσιμο «εργαλείο» έχουν πλέον στη διάθεσή τους οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και γενικότερα όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν για Ακρόπολη. Πρόκειται για ένα ψηφιακό αρχείο... , το Ψηφιακό Αποθετήριο Εκπαιδευτικού Περιεχομένου για την Ακρόπολη, που υλοποίησε το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) για την Υπηρεσία Συντήρησης Μνημείων της Ακρόπολης (ΥΣΜΑ). Η συγκεκριμένη εφαρμογή περιλαμβάνει εκτυπώσιμα έντυπα και φυλλάδια, φωτογραφίες, ταινίες, δημοσιεύσεις, σχολικές εργασίες, ψηφιακά παιχνίδια, εκπαιδευτικά βιβλία και σχέδια μαθημάτων σχετικά με τη... περισσότερα »

Ένα βήμα πριν τη χρεωκοπία το ΠΑΣΟΚ!

Kafeneio™ +στοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 8 ώρες
[image: Ένα βήμα πριν τη χρεωκοπία το ΠΑΣΟΚ!]Σενάρια για αυτοδιάλυση του ΠΑΣΟΚ τίθενται επί τάπητος λόγω οικονομικής χρεωκοπίας του κόμματος μετά το μπλοκάρισμα στα 100.000 ευρώ του ταμείου με δικαστική απόφαση. Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών... επικρατεί πανικός στο επιτελείο Βενιζέλου καθώς στα δικαστήρια απειλεί να προσφύγει και πάλι ο ιδιοκτήτης του κτιρίου της Ιπποκράτους για τα οφειλόμενα ενοίκια. Συγκεκριμένα τα τελευταία 100.000 ευρώ που υπήρχαν στα ταμεία του κόμματος και αποτέλεσαν μέρος των χρημάτων από την τρίτη δόση του 2012 που ήταν τρία εκατομμύρια ευρώ, δεσμε... περισσότερα »

100 υπογραφές για μια μετάταξη

Kafeneio™ +στοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 8 ώρες
[image: 100 υπογραφές για μια μετάταξη]Περισσότερες από 100 υπογραφές χρειάζεται σήμερα ένας υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων για ηθελημένη υπηρεσιακή μετακίνηση, σε απόσταση 1.000 μέτρων. Το παράδοξο είναι ότι οι εν λόγω διαδικασίες μετάταξης... συμβαίνουν σε μια Ελλάδα που πιέζεται αφόρητα από τους δανειστές της για απολύσεις και λέει ότι, εφαρμόζει πρόγραμμα κινητικότητας για τους υπαλλήλους της. Σημειώνεται μάλιστα ότι, οι 21 από τις 100 υπογραφές οφείλονται ακριβώς σε ρυθμίσεις που επέβαλε ο νόμος του πρώτου μνημονίου. Πηγή: Ελεύθερος Τύπος [image: 100 υπογραφές για μια μετάταξη]

Πρόβλημα με τη Λεωφόρο;

Kafeneio™ +στοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 8 ώρες
[image: Πρόβλημα με τη Λεωφόρο;]Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπολογίζεται ως δεδομένη και -ορθά- εντάσσεται στο σχεδιασμό για την επανεκκίνηση της ομάδας, ως το μεγάλο όπλο. Αυτή την ώρα πάντως τίποτα δεν έχει τελειώσει... , σχετικά με την επιστροφή της στη Λεωφόρο. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η «μάνα» του λόχου, δηλαδή ο Ερασιτέχνης, δεν συναινεί σε όλα τα δεδομένα των διοικούντων την ΠΑΕ τα οποία, σε κάποια σημεία διαφέρουν αρκετά και κρίνονται μάλιστα ως υπερβολικά. Το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ολοκληρώθηκε σήμερα το βράδι, αφήνοντας νέα εκκρεμότητ... περισσότερα »

Ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο; [BINTEO]

Kafeneio™ +στοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 8 ώρες
[image: BINTEO-Ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο;]Η Δ' Τάξη του Δημοτικού Σχολείου Ζωνιανών στα πλαίσια του Σχολικού Δικτύου των Ορέων γύρισε την ταινία μικρού μήκους "Ελαιόλαδο vs Ηλιέλαιο" ως εισαγωγικό βίντεο για το 'ντοκιμαντέρ' "Μας βγήκε το (αρωματισμένο) λάδι...". Σκοπός ήταν οι μαθητές/-τριες μέσα από αυτή τη διαδικασία να συνειδητοποιήσουν τα πλεονεκτήματα που έχει το ελαιόλαδο στη διατροφή τους σε σχέση με άλλα έλαια. Πολύ ωραία προσπάθεια! Δείτε το βίντεο:

Με ποια πολιτική δύναμη θα συμμαχήσουμε όλοι εμείς τα θύματα του μνημονίου;

Με ποια πολιτική δύναμη θα συμμαχήσουμε όλοι εμείς τα θύματα του μνημονίου;

filologos10στοαἰέν ἀριστεύεινΠριν από 23 δευτερόλεπτα
Γράφει ο Δευκαλίων Γιατί πέφτει το χρηματιστήριο παιδιά; Γιατί έχασε τις 1.000 μονάδες, αφού όλα πάνε καλά; Οι πρώτες ρωγμές στην επιχείρηση-αισιοδοξία που έστησε η φιλομνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά. Θα έρθουν κι άλλες έως τα πρωτοβρόχια… Είπαμε και εχθές «Θα δούμε, τι θα δούμε από Σεπτέμβριο και μετά..», ας περιμένουμε… συνήθως του Δευκαλίωνα του βγαίνουν οι προβλέψεις. Θα ξανάρθουμε […]

Σάλος από το «φάουλ» Σκορδά

filologos10στοαἰέν ἀριστεύεινΠριν από 51 δευτερόλεπτα
Σταθόπουλος Σωτήρης Συναγερμός σήμανε στο Μαξίμου όταν πληροφορήθηκαν την απάντηση που έδωσε ο Θανάσης Σκορδάς στην ερώτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου με την οποία άνοιγε για πρώτη φορά θέμα άρσης του παγώματος στους πλειστηριασμούς. Ο εκνευρισμός μεταξύ των συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά ήταν διάχυτος και με «διαρροές»άρχισαν να παίρνουν σαφείς αποστάσεις από τα όσα υποστήριξε ο […]

Στο κόκκινο το Αιγαίο

filologos10στοαἰέν ἀριστεύεινΠριν από 1 ώρα
του Κωνσταντίνου Η Ελλάδα είναι σε απόλυτη επιφυλακή. Τουλάχιστον από πλευράς των Ενόπλων Δυνάμεων. Κι αυτό, επειδή οι επιτελείς του Πενταγώνου έκριναν πως η κατάσταση στην Τουρκία δεν είναι καθόλου ομαλή και με την συνήθεια της γείτονος χώρας να εξάγει τα προβλήματά της, θεώρησαν σωστό να καλυφθεί ολόκληρο το Αιγαίο, με ιδιαίτερη έμφαση στην περιοχή […]

Το τσουνάμι έρχεται

filologos10στοαἰέν ἀριστεύεινΠριν από 1 ώρα
Γράφει ο πιτσιρίκος Αν και υπάρχει η εντύπωση πως οι πολίτες δεν αντιδρούν δυναμικά στη συντονισμένη επίθεση που δέχονται ενάντια στα δημοκρατικά και εργασιακά δικαιώματά τους, αυτό δεν είναι αλήθεια. Τα τελευταία χρόνια, σε πάρα πολλές χώρες, οι πολίτες αντιδρούν, οργανώνονται, διαδηλώνουν και εξεγείρονται. Για την ώρα, δεν υπάρχει μια ταυτόχρονη εξέγερση των πολιτών των ευρωπαϊκών και […]

Σε τεντωμένο σχοινί η κυβέρνηση

filologos10στοαἰέν ἀριστεύεινΠριν από 2 ώρες
Σκουρής Βασίλης Σε κατάσταση νευρικής κρίσης βρίσκεται η κυβέρνηση, όπως απέδειξε και η χθεσινή της παρουσία στο Κοινοβούλιο, μ’ αφορμή το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης. Το πρώτο πρόβλημα εμφανίστηκε από την άρνηση των δυο κοινοβουλευτικών εταίρων ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, καθώς και σύσσωμης της αντιπολίτευσης να ψηφίσουν με τη μορφή του κατεπείγοντος το νομοσχέδιο. Ο […]

Σοβαρό πλήγμα στις αμερικανοτουρκικές σχέσεις αποτελεί η τουρκική κρίση σύμφωνα με το Bloomberg

filologos10στοαἰέν ἀριστεύεινΠριν από 2 ώρες
Εμπλοκή στις αμερικανοτουρκικές σχέσεις ενδέχεται να προκαλέσει η τουρκική κρίση επισημαίνουν σε ανταπόκρισή τους στο BLOOMBERG από την Ουάσιγκτον οι Terry Atlas και Nicole Gaouette με τίτλο «Erdogan Risks Roiling U.S.-Turkey Ties With Crackdown». Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, John Kerry, εμφανίστηκε χθες ιδιαίτερα ανήσυχος σχετικά με τις βιαιότητες στην Τουρκία, καθώς οι ΗΠΑ στηρίχθηκαν για χρόνια σε […]

Kύριε Σαμαρά, «ιδού ο στρατός σας»…

filologos10στοαἰέν ἀριστεύεινΠριν από 3 ώρες
Η κυβέρνηση Σαμαρά, κατ’ ακολουθίαν της κυβέρνησης Σημίτη,κατασκευάζει έναν «νέον τύπο ανθρώπου», ταιριαστόν στον νέο «θαυμαστό και γενναίο μας κόσμο», όπως επίσης κατασκευάζει και μια «νέου» τύπου μεσαιωνική χώρα καθ’ υπαγόρευσιν της Νέας Τάξης, ένα μετεθνικό μόρφωμα εξαρτημένο στην παγκοσμιοποίηση και εγκλωβισμένο στην ενιαία σκέψη. Μέσα στον κομφορμισμό και τη φορμόλη του πολιτικώς ορθού καθεστώτος, κάθε παρέκκλιση συνιστά… εχθροπάθεια εναντίον του, διώκεται και καταστέλλεται. Για την εύρυθμη […]

Μύθος ή πραγματικότητα το Ερωτικό Πάθος;

filologos10στοαἰέν ἀριστεύεινΠριν από 3 ώρες
Του Kαθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου Ποιητές, δημοσιογράφοι, τουρίστες, επιστήμονες και μαζί τους απλοί άνθρωποι της καθημερινότητας, Έλληνες και ξένοι, έχουν αναφερθεί συχνά στο ερωτικό ελληνικό καλοκαίρι. Αλλά στην Ελλάδα της τρόικα αυτές οι τόσο γνωστές και κολακευτικές για την Πατρίδα μας αναφορές λιγόστεψαν καθώς το άγχος της καθημερινότητας, τα δράματα της ανεργίας και ανέχειας μας σπρώχνουν […]

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ

filologos10στοαἰέν ἀριστεύεινΠριν από 4 ώρες
Γράφει ο Δρ. Κυριάκος Τόμπρας Ενώ ο Σαμαράς συμφωνεί τους όρους του 4ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, μεταξύ των οποίοων και η ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, η κοινή γνώμη απασχολείται με το αντιρατσιστικό, με τη στημένη πόλωση ΧΑ και ΣΥΡΙΖΑ και με το ανέκδοτο της οπλοφορίας των βουλευτών. Και το αντιμνημονιακό τόξο συνεχίζει να ζει το μύθο […]

Να πάμε! Αλλά πού να πάμε;…

filologos10στοαἰέν ἀριστεύεινΠριν από 4 ώρες
Από το toixo-toixo Εξεγέρσεις σημειώνονται σε ολόκληρο τον κόσμο, μα όλεςαποτυγχάνουν. Δεν αποτυγχάνουν πάντα να διώξουν το προηγούμενο καθεστώς. Συχνά το καταφέρνουν, με τη βοήθεια και άλλων παραγόντων. Αποτυγχάνουν όμως να αλλάξουν στην ουσία τα πράγματα. Αποτυγχάνουν να φέρουν το καθεστώς που επιθυμούν. Γιατί; Αν δούμε τις…επαναστάσεις, εθνικές ή κοινωνικές, που έγιναν στα προηγούμενα χρόνια, πέτυχαν εκείνες […]

Τέχνη των πολιτικολάγνων η τέχνη του υπογάστριου…

filologos10στοαἰέν ἀριστεύεινΠριν από 4 ώρες
του Στέλιου Συρμόγλου Τα γεγονότα της τρέχουσας ζωής δεν προσαρμόζονται με την εξήγηση που προσπαθούν να τους δώσουν οι γνώριμες εγχώριες ψευτοιδεολογίες, που έδρεψαν τις ελπίδες των πολιτών και “άδειασαν” τα στομάχια τους, για να εκθρέψουν την πολιτική παχυδερμία και να αναγάγουν την πολιτικολαγνεία σε τέχνη του υπογαστρίου… Η πολιτική είναι η μέθοδος που μπορούν να […]

Η Λογοτεχνική μας γωνιά

efenpressστοαἰέν ἀριστεύεινΠριν από 5 ώρες
Φούγκα για δύο ασύμμετρες φωνές… ”η γιαγιά” Φωτο Παναγιώτης Κούκης της Ρένας Ραψομανίκη Ο μικρός Μιχαλιός μεγάλωνε σ’ ένα σπίτι δίχως άντρες. Ο πατέρας έλειπε στη Γερμανία, που η φαντασία του την τοποθετούσε στα πέρατα του κόσμου, μα ερχόταν το δίχως άλλο κάθε καλοκαίρι. Ο παππούς όμως, κι ας είχε τ’ όνομά του, δεν […]

Νέο τσεκούρι στους συνταξιούχους! Θα πληρώσουν την εισφορά του 2012 μαζί με το φόρο!

filologos10στοαἰέν ἀριστεύεινΠριν από 5 ώρες
Τελικά στο Ελληνικό Δημόσιο η δεξιά δεν γνωρίζει τη ποιεί η αριστερά … Όπως αποδείχθηκε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους δεν παρακράτησε το 2012 ως όφειλε την εισφορά αλληλεγγύης βάσει εισοδήματος σε 400.000 συνταξιούχους οι οποίοι θα κληθούν τώρα να την πληρώσουν ολόκληρη μαζί με το φόρο που τους αναλογεί. Το ίδιο το Κράτος με […]

Ακριβά θα πληρώσει το αιματοκύλισμα ο Ταγίπ Ερντογάν

filologos10στοαἰέν ἀριστεύεινΠριν από 5 ώρες
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ Η αλαζονεία του Τούρκου πρωθυπουργού και η κτηνώδης χρήση βίας δημιούργησαν ελπίδες στην αντιπολίτευση ότι μπορεί να πάρει ρεβάνς Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι οι αντιδράσεις λίγων εκατοντάδων οικολογικά ευαισθητοποιημένων κατοίκων της Κωνσταντινούπολης στη μετατροπή τμήματος του πάρκου Γκεζί, κοντά στην πλατεία Ταξίμ, σε εμπορικό κέντρο, ξεκίνησαν αυθόρμητα. Δεν υπάρχει επίσης καμία […]

Ούτε τοῦτο τὸ καλοκαῖρι δεν θὰ ῾ρθεῖ ὁ Κινέζος

filologos10στοαἰέν ἀριστεύεινΠριν από 6 ώρες
Οι δημο(σ)κόποι, για όσους θέλουν να τους πιστεύουν, επιβεβαιώνουν ότι η εθνική κατάθλιψη έχει φτάσει σε ανησυχητικά επίπεδα: η κοινή γνώμη, αποσβολωμένη, ολισθαίνει στην γκεμπελική λάσπη των διάφορων «ομάδων αλήθειας», πιστεύοντας, με τρόπο μυστικιστικό κι ορθόδοξο, ότι με το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας η οικονομία σταθεροποιείται και ότι τα χειρότερα βρίσκονται ήδη πίσω. Πλανάται έτσι […]

52 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΛΕΕΙ “ΟΧΙ” ΣΤΙΣ 52 ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ via @netakias @vkorkidis

netakias.comστοαἰέν ἀριστεύεινΠριν από 6 ώρες
ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ 1. Γιατί το διευρυμένο ωράριο είναι εδώ και πολύ καιρό πραγματικότητα, αφού είναι απελευθερωμένο από το 2005 και τα καταστήματα μπορούν να λειτουργούν 96 ώρες εβδομαδιαίως από τις 5.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ από Δευτέρα έως Σάββατο. 2. Γιατί είναι μύθος ότι παντού στην Ευρώπη τα καταστήματα παραμένουν […]

Ναόμι Κλάιν: Το δόγμα του Σοκ εφαρμόστηκε στην Ελλάδα

filologos10στοαἰέν ἀριστεύεινΠριν από 6 ώρες
Δραματικό παράδειγμα εφαρμογής του δόγματος του σοκ, όπως το περιγράφει στο ομώνυμο βιβλίο της, χαρακτήρισε την Ελλάδα η Καναδή δημοσιογράφος – συγγραφέας Ναόμι Κλάιν. Πρόσθεσε πάντως πως η μεγάλη αντίσταση που έχουν επιδείξει οι Έλληνες αποτελεί πηγή έμπνευσης για κινήματα του εξωτερικού, όπως οι «Αγανακτισμένοι» της Ισπανίας. Η Καναδή ακτιβίστρια βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα […]

Ανεβάζω απέναντι από τη Γερμανική Πρεσβεία ξανά τα πανώ και το γιορτάζουμε

filologos10στοαἰέν ἀριστεύεινΠριν από 7 ώρες
Στις 21:00 μ.μ. την Πέμπτη 6 Ιουνίου σας περιμένω. Πήραμε πίσω τα πανώ που είχε αφαιρέσει η αστυνομία από το σπίτι μου. Η δικαστική απόφαση ήταν κόλαφος για την αυθαιρεσία της αστυνομίας. Την Πέμπτη 6 Ιουνίου θα τα κρεμάσουμε ξανά, στις εννέα το βράδυ. Σας περιμένω στη Λουκιανού 8 Μετρό Ευαγγελισμός να γιορτάσουμε όλοι μαζί. […]

Επίσημα είχαμε ζητήσει τη λίστα Λαγκάρντ – Δείτε το έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών

filologos10στοαἰέν ἀριστεύεινΠριν από 7 ώρες
Αμείλικτα ερωτήματα και για τους χειρισμούς του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Ηλία Πλασκοβίτη προκύπτουν από νέα έγγραφα που απέστειλαν οι γαλλικές αρχές. Ειδικότερα στα χέρια της προανακριτικής επιτροπής έφθασε η επιστολή του πρώην στενού συνεργάτη του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου στο υπουργείο Οικονομικών προς τον τότε γάλλο ομόλογό με την οποία του ζητά να […]

Ανεκδοτάκια για καλημέρα… λίγο πριν την ανάπτυξη!

seekandfoundστοαἰέν ἀριστεύεινΠριν από 7 ώρες
Από την Εύη – Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου? -Ναι.. που το κατάλαβες? -180 κιλά είσαι καρδιά μου! τι που το κατάλαβα! Όταν μια κοπέλα που μόλις είχα γνωρίσει, μου είπε ότι θέλει να φάει παπάγια, την έβαλα να πει “ριρίκος” να το σιγουρέψω, μην κάνω καμιά κουταμάρα. Γυρνάς σπίτι. Έχει γυρίσει πρώτη. Έχει γεμίσει […]

Αυτό το τρέιλερ περιέχει την πιο συγκλονιστική σκηνή που έχει καταγραφεί ποτέ σε ντοκιμαντέρ [βίντεο]

Γιατροσόφια....Τα θαυματουργά !!!

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 2 ώρες
Το γιατροσόφι, ή «ιατροσόφιον» στην καθαρεύουσα είναι το πρακτικό φάρμακο φαρμακευτικών φυτών, ενώ σε πολλά μέρη της Ελλάδας αποτελούν αξιόλογο μέρος της λαογραφικής παράδοσης του τόπου. Αν και η χρήση τους έχει αμφισβητηθεί από τους οπαδούς της κλασικής ιατρικής, τα περισσότερα γιατροσόφια δεν παύουν να έχουν στέρεη επιστημονική τεκμηρίωση και να αποτελούν τον «πρόδρομο» των δημοφιλών φυτικών καλλυντικών και φαρμακευτικών σκευασμάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο και στα φαρμακεία στις μέρες μας. Παρά το γεγονός ότι τα γιατροσόφια συνήθως βασίζονται σε σχετικά «αγνές» και «α... περισσότερα »

Αυτό το τρέιλερ περιέχει την πιο συγκλονιστική σκηνή που έχει καταγραφεί ποτέ σε ντοκιμαντέρ [βίντεο]

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 3 ώρες
[image: Αυτό το τρέιλερ περιέχει την πιο συγκλονιστική σκηνή που έχει καταγραφεί ποτέ σε ντοκιμαντέρ [βίντεο]] Τα διεθνή και αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρονται στον Αμερικανό Μάθιου Βαν Ντάικ με το προσωνύμιο «πολεμιστής της ελευθερίας» και περιγράφουν τη δουλειά του ως ένα από τα τελευταία προπύργια της μαχόμενης δημοσιογραφίας. Ο 34χρονος ντοκουμενταρίστας κινηματογραφιστής, ο οποίος έφτασε στο Χαλέπι τον Οκτώβριο, αφού πρώτα είχε βοηθήσει τους Λίβυους αντάρτες να... ανατρέψουν τον Μουαμάρ Καντάφι, παρήγαγε ένα μικρής διάρκειας ντοκιμαντέρ με τίτλο «Not Anymore: A Story Of Revolution» (... περισσότερα »

Τι δεν έτρωγαν οι Αρχαίοι Έλληνες και ήταν τόσο έξυπνοι;;;

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 5 ώρες
Πολλές φορές η σύγχρονη επιστήμη έχει σκύψει στον τρόπο διατροφής και ζωής των αρχαίων και έχει μελετήσει αρχαία συγγράμματα σε μια προσπάθεια να απαντήσει και σε ένα απλό ερώτημα πέρα από τα πολυσύνθετα. Γιατί οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ήταν τόσο έξυπνοι; Η απάντηση για πολλούς είναι μια και στηρίζεται στις αρχές που έθεσε ο πατέρας της Ιατρικής ο Ιπποκράτης, που έλεγε «νους υγιής εν σώματι υγιεί» και «φάρμακο σου είναι η τροφή σου». Στηριζόμενη σε αυτές τις ρήσεις, η κ. Δήμητρα Τυλλιανάκη, χειρουργός οδοντίατρος, αν και ξεκίνησε από την κλασική ιατρική, στην πορεία ασχολήθηκε κα... περισσότερα »

Αυτό είναι το έγγραφο που έστειλαν οι Γάλλοι και «αποτελειώνει» τον Παπακωνσταντίνου

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 8 ώρες
[image: Νέο έγγραφο των Γάλλων «αποτελειώνει» τον Παπακωνσταντίνου: Ολα έγιναν με τον πλ] Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε το απόγευμα της Τρίτης ο πρέσβης Δημήτρης Χαλαστάνης προσκομίζοντας στην προανακριτική επιτροπή έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών της Γαλλίας με το οποίο γίνεται σαφές ότι η ελληνική κυβέρνηση είχε ζητήσει με τον πλέον επίσημο τρόπο, μέσω αλληλογραφίας και πρωτοκόλλου, την αποκαλούμενη *λίστα Λαγκάρντ*. Συγκεκριμένα.. ο κ. Χαλαστάνης ζήτησε πριν λίγες ημέρες, παρέλαβε και κατέθεσε στη Βουλή αντίγραφο της αίτησης που είχε καταθέσει το υπουργείο Οικονομικών της ... περισσότερα »

Ναιιιι μάγκες να ξεϊσχύσουν να πούμε!!!!. Τι θα πει ισχύουν?

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 8 ώρες
Καταρρακώνεται το κύρος των βολευτάδων μας δεν το καταλαβαίνετε? ¨Εχουσιν μπόλικο βεβαίως απ αυτό το πως το λένε, αλλά δεν είναι και πράγμα να το πετάς στο έτσι. Τόσες εργασίες μποράς να κάνεις μ' αυτό, να πούμε. Από διορισμό ως γκομενιλίκια, από νόμιμες προμήθειες ως και θαλασσοδάνεια ,στη χώρα αύτη της φαιδράς πορτοκαλέας. Αγνώμονες ομως όντας ρε μόρτες, σ αυτούς τους καλοπληρωμένους ήρωες που μας έσωσαν και μας σώζουν αβέρτα. Θέτε να τους στερείστε το δικαίωμα να παίζουν τους κατσαπλιάδες εν τω κοινοβουλείω. Ερωτώ διατί και εξίσταμαι. Ποιος τέλος πάν... περισσότερα »

Η Ελλάδα σε άγρυπνο κώμα...

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 9 ώρες
* * *Οι Τούρκοι εξεγέρθηκαν για να βάλουν φρένο στον κατήφορο και την οπισθδρόμηση της κοινωνίας αλλά και στην εκποίηση της πατρίδας τους από την εκλεγμένη φασιστική κυβέρνηση Ερντογάν.* * Οι Έλληνες ακόμα κάθονται και κοιτούν με αδιαφορία τον δικό τους κατήφορο και την δική τους οπισθοδρόμηση που προωθεί και χτίζει μέρα με την ημέρα η εκλεγμένη φασιστική κυβέρνηση Σαμαρά, Κουβέλη, Βενιζέλου. * *Διότι ο κατήφορος και η οπισθδρόμηση δεν εκφράζονται μόνο με...* * εξισλαμισμό, με κράτος μαντήλας, με ανέγερση τζαμιού στο Ταξίμ. * * * *Εκφράζονται κατ’ αναλογίαν και με την εμφυλιοπολεμική... περισσότερα »

Λόλα, να ένας μπάτσος

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 10 ώρες
*Οι μπάτσοι στεναχωρέθηκαν που τους είπε μπάτσους ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βούτσης και απαιτούν να ζητήσει συγνώμη, αλλιώς θα τον κάνουν ντα.... εεεε, όχι, λάθος, θα του κάνουν μήνυση ήθελα να πω. Μπορεί και να του την έχουν κάνει ήδη δηλαδή. Άλλο που δεν ήθελε η ... αδέκαστη Δικαιοσύνη μας καθώς και η κεφαλή των αρμοδίων Υπουργείων, Δένδιας και λοιποί δημοκράτες....* [image: To γκλοπ ανάποδα] *Λόλα, να ένας μπάτσος - Αθήνα 4 Οκτωβρίου 2012* *Βασικά οι μπάτσοι πρέπει να ζητήσουν συγνώμη από τον ελληνικό λαό και κάθε λαό που σαπίζουν στο ξύλο, ψεκάζουν με χημικά, δολοφονούν εν ψυχρώ... περισσότερα »

Παρέδωσαν στους δανειστές και τηλεοπτικές συχνότητες!

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 11 ώρες
Το ότι, σχετικά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, κατάφεραν τόσα πολλά δεν είναι καθόλου τυχαίο. Είναι γεγονός ότι ετοίμαζαν κατάλληλα το έδαφος χρόνια πριν τη μεγάλη εφόρμηση. Προπαντός φρόντισαν να αλλάξουν τις συνειδήσεις! Κατασκεύασαν έναν άλλο άνθρωπο! Εφόρμησαν και μας σμπαράλιασαν τη σκέψη, την αξιοπρέπειά, τη μπέσα, τη λεβεντιά! Σκόρπισαν -προς το παρόν- την «κρίσιμη μάζα» που θα δημιουργούσε την έκρηξη! Από τα βασικά εργαλεία που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή των συνειδήσεων και στην κατασκευή του «νέου τύπου» ανθρώπου είναι το επί τούτου σχεδιασμένο εκπαιδε... περισσότερα »

Μετά εκνευρίζονται όταν τους λέμε μπάτσους!

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 16 ώρες
*Τούρκος γραφίστας προσέθεσε στη φωτογραφία πιγκουίνους, επειδή η κρατική τηλεόραση έδειχνε... ντοκιμαντέρ τις πρώτες ώρες της εξέγερσης.* Πηγή *Μετά εκνευρίζονται όταν τους λέμε μπάτσους*! Λωτοφάγος

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΑΡΟΝΤΑ...

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 17 ώρες
*ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ!* * Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο ξενοδοχείο «Grove» του Χερτφορντσάιρ, όπου από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου θα φιλοξενηθεί η φετινή συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ. * * * *Από τον κατάλογο όπως έχει ως τώρα από την Ελλάδα έχουν προσκληθεί ο επιχειρηματίας Οδυσσέας Κυριακόπουλος και ο δημοσιογράφος.. Αλέξης Παπαχελάς. Μεταξύ αλλων στο ξενοδοχείο Grove θα καταλύσουν από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, ο Χένρυ Κίσσινγκερ, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας Αλί Μπαμπακάν, ο πρώην αρχηγός της CIA στρ... περισσότερα »

Θερμό επεισόδιο στη Σύμη: Ελληνοτουρκική ναυμαχία

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 17 ώρες
* * *Ακταιωρός της τουρκικής ακτοφυλακής εξαπέλυσε πυρά κατά σκάφους του Λιμενικού στην περιοχή της Σύμης, όταν το τελευταίο επιχείρησε να εμποδίσει απόβαση πλοιαρίου με 30 λαθρομετανάστες.* Το ιστιοπλοϊκό καταμαράν (πιθανόν ελληνικής ιδιοκτησίας) με τους λάθρο, έγινε αντιληπτό από δυνάμεις του ΛΣ κι ένα σκάφος έσπευσε να εμποδίσει την πορεία του, αλλά δέχτηκε καταιγιστικές βολές από... το τουρκικό σκάφος. 'Αλλη πηγή αναφέρει ότι οι Τούρκοι πολυβολούσαν το δουλεμπορικό το οποίο ερχόταν από την τουρκική ακτή, αλλά αυτό είναι απίθανο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η τουρκική... περισσότερα »

Αντί για αντηλιακό στην Πάρο... φυστικόλαδο στ’ Αγιον Όρος!

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 20 ώρες
* * *Τελικά, μάλλον δεν με σηκώνουν οι αρχαιότητες της Κορίνθου!* *Το πήρα απόφαση: * *θ’ ανηφορίσω για Σαλονίκη, θα ρίξω ένα φανταρίστικο πήδημα και με το ΚΤΕΛ βουρ για Ουρανούπολη κι Αγιον όρος.* * * *Αλλά κι εκεί δεν τις γλυτώνω τις αρχαιότητες.* *Κει που σήμερα είναι η Μονή των Ιβήρων υπήρχε στην αρχαιότητα μεγάλος ναός του Απόλλωνα.* *Και νοτιότερα της Αφροδίτης.* *Ένα καλογέρι με πήγε κάποτε σ’ ένα φαράγγι και μου ’δειξε σπασμένα κομμάτια μαρμάρου.* *Του ’πα πως ποτέ δεν γούσταρα την Αφροδίτη της Μήλου. Πώς το λένε ρε παιδί μου; Τη βλέπω και δεν... μου κάνει "κούκου"... περισσότερα »

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΑΣΑΝΤ ..."Η μάχη της Δαμασκού τελείωσε - Εξοντώθηκε το 80% των ισλαμιστών ανταρτών"

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 1 ημέρα
* * *Η κρίσιμη μάχη της Δαμασκού που διαρκούσε εδώ και 10 μήνες τελείωσε με επικράτηση των κυβερνητικών δυνάμεων, και καταστροφή των ισλαμιστών ανταρτών σε ποσοστό 80%.* *Η συριακή πρωτέυουσα, η πόλη της Δαμασκού, έχει περάσει στα "χέρια" των κυβερνητικών στρατευμάτων, όπως παραδέχονται και οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες, με τους ισλαμιστές αντάρτες να κατέχουν πλέον μόλις τέσσερα προάστια της πόλης.* Μόλις ο ισραηλινός υπουργός... άμυνας Μοσέ Γιαλόν ενημέρωσε την Κνεσέτ ότι οι ισλαμιστές αντάρτες κατέχουν ακόμη τέσσερα προάστια της Δαμασκού, οι ισραηλινές μυστικές υπηρ... περισσότερα »

Ο τσιριμπίμ-τσιριμπόμ

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 1 ημέρα
Α, όλα κι όλα, δεν μπορείτε να πείτε! Τον καμαρώνουμε! Ανεξάρτητα από πολιτικές κι από εποχές, τον καμαρώνουμε μεσ' στα όλα! Και δεν του τό 'χα του παιδιού, να λέω την αλήθεια. Έτσι που τον έβλεπα με την φραντζούλα του και τα γυαλάκια του, τον είχα γραδάρει μάλλον για βουτυρομπεμπέ. Έχει κι αυτό το αλλοσούμπαλο περπάτημα, με τα χέρια να κουνιούνται σε στυλ "κάποιος-να-με-βιδώσει-γιατί-λασκάρησα", που σου προκαλεί ψιλοοίκτο... είναι κι αυτό το χαζό χαμόγελο, που θυμίζει ευτυχισμένο τρόφιμο ορφανοτροφείου σε κυριακάτικο περίπατο... είναι και που τον είχε στα νταχντιρντ... περισσότερα »

Η απόλυτη χυδαιότητα των βιβλικών θρησκειών

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 1 ημέρα
... http://athriskos.gr/ ... .. http://wwwaristofanis.blogspot.com/

Καταδικάστηκε υπάλληλος εισπρακτικής εταιρείας

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 1 ημέρα
[image: Καταδικάστηκε υπάλληλος εισπρακτικής εταιρείας..] Σε ποινή φυλάκισης επτά μηνών, με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ένας υπάλληλος εισπρακτικής εταιρείας. *Καταδικάστηκε υπάλληλος εισπρακτικής εταιρείας* Η υπάλληλος ήταν κατηγορούμενη για.. παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και δυσφήμιση. Η υπόθεση έφτασε στα ακροατήρια μετά από μήνυση μιας γυναίκας για αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα που δεχόταν το 2009, προκειμένου να τακτοποιήσει οφειλή σε τράπεζα. Η γυναίκα που κατέθεσε τη μήνυση είχε κάνει λόγο για ενοχλητικά τηλεφωνή... περισσότερα »

Αναξαγόρας..Μέγας σοφός της αρχαιότητος.

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 1 ημέρα
Μέγας σοφός της αρχαιότητος. Γεννήθηκε στις Κλαζομενές της Ιωνίας περί το 500 π.Χ. Ήταν γιος του Ηγησίβουλου και ανήκε σε πλούσιο και αριστοκρατικό γένος. *Ο Αναξαγόρας μετέφερε τη φιλοσοφία από την Ιωνία στην Αθήνα*, όπου και εγκαταστάθηκε σε ηλικία 20 ετών, για να γίνει οικείος και φίλος του Περικλέους, του οποίου έγινε και δάσκαλος. Προσπάθησε να ανανεώσει την ιωνική φυσιολογία και να τη συνδυάσει με τις πνευματικές κατακτήσεις του *Παρμενίδη* και του* Εμπεδοκλή*. Τα ενδιαφέροντά του Αναξαγόρα ήταν ... πολλά και ασχολήθηκε με πολλούς κλάδους της επιστήμης*(μαθηματικά,... περισσότερα »

ΠΑΤΡΙΩΤΗ Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ;

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 1 ημέρα
[image: kartesios030613] Γιατί πατριώτη σε πείραξε η Ρεπούση και δε σε πείραξε *ο παλαβός που λέει ότι οι Έλληνες κατάγονται από τους Ελ, τους Ζελ, τους Μπελ, τις σκουληκότρυπες και τους εξωγήινους; * Επειδή η Ρεπούση είναι βουλευτής; *Μα και τα βιβλία με τις παπαριές του παλαβού για τους εξωγήινους, ο αγαπημένος σου βουλευτής τα πουλούσε από την τηλεόραση και εσύ τα αγόραζες.* Σε πείραξε η Ρεπούση και σε έθιξε επειδή είναι βουλευτής; *Κι ο Ταμήλος ο «τα πρρρρρρράιτα» βουλευτής είναι. Εσύ έστειλες τους Ταμήλους στη Βουλή. * Όλους αυτούς που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ... περισσότερα »

Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ….

Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ….

ΜπαρμπαΝίκος ΑρβανίτηςστοTSOUTSOUNEROSΠριν από 6 ώρες
=== Ζούμε στον καιρό ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ της τρομοκρατίας, ιδίως από την εποχή της 11ης Σεπτεμβρίου 2001. Μας το θυμίζουν, στο μεταξύ, διάφορα επεισόδια τρομοκρατικής βίας, όπως τα πρόσφατα αιματηρά επεισόδια στο Λονδίνο και στη Στοκχόλμη… === του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΑΟΥ === Ποια είναι όμως η θεμελιώδης πηγή του τρομοκρατικού φαινομένου; Η απάντηση είναι συνοπτικά η *===>> ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ*

Παπαχελάς, Οδ. Κυριακόπουλος, Παπαδήμος, Βασιλείου και Βουρλούμης το παραμάγαζο της Τριμερούς Επιτροπής στην Ελλάδα.

ΜπαρμπαΝίκος ΑρβανίτηςστοTSOUTSOUNEROSΠριν από 8 ώρες
=== ….ΚΑΙ μιλώ για το επίσημο παραμάγαζο στην Ελλάδα, δηλαδή εκείνο που η μέγιστη των σιωνιστικών συμμοριών θέλει να αποκαλείπτει. Γιατί για πολλούς μαθαίνουμε πολλά χρόνια μετά και αφού οι υπόλογοι βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα. === Το ντοκουμέντο του καταλόγου, υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της σιωνιστικής ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ!!! Έτσι, ανάμεσα σε διάσημους πάμπλουτους *===>> ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ*

Ο ΤΙΜΗΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ: O Αλέξης Παπαχελάς στη λέσχη σιωνιστών της Bilderberg για τρίτη φορά!!!!

ΜπαρμπαΝίκος ΑρβανίτηςστοTSOUTSOUNEROSΠριν από 9 ώρες
=== Ανάμεσα σε συμμορίτες του διεθνούς γκαγκστερικού σιωνισμού, όπως ο πρώην «αμερικάνος» υπουργός Timothy Geithner, ο πρόεδρος της Google Eric Schmidt, ο πρώην «αμερικάνος» υπουργός Henry Kissinger, πολλά κυβερνητικά στελέχη της σιωνοκρατούμενης Βρετανικής κυβέρνησης και άλλων κυβερνήσεων, ανάμεσα σε στελέχη σιωνιστικών οικονομικών κολοσσών, όπως της HSBC, της Goldman Sachs, της Amazon και της BP, *===>> ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ*

ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΞΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΑΣ…

ΜπαρμπαΝίκος ΑρβανίτηςστοTSOUTSOUNEROSΠριν από 21 ώρες
=== Ούτε σε αμφιλεγόμενα ιδεολογήματα, ούτε βεβαίως και σε σκοπιμότητες τρίτου τύπου… === του Κ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ === Κανείς δε μπορεί να προβλέψει που θα οδηγηθεί τελικά η τουρκική «εξέγερση», αλλά η ιστορική εμπειρία είναι αμείλικτη… === Όταν δεν υπάρχει πολιτική δύναμη ικανή να συμβάλλει – δρώντας και όχι απλά υπαγορεύοντας ή νουθετώντας *===>> ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ*

Βόμβα Σκορδά για υπερχρεωμένους δανειολήπτες….

ΜπαρμπαΝίκος ΑρβανίτηςστοTSOUTSOUNEROSΠριν από 22 ώρες
=== Eτοιμάζονται να βγάλουν χιλιάδες σπίτια στο σφυρί μέσα στο καλοκαίρι με άρση του παγώματος των πλειστηριασμών!!! === Στον αέρα 800.000 κάτοχοι κόκκινων δανείων μετά την πρόταση του υφυπουργού ανάπτυξης για άρση του παγώματος των πλειστηριασμών μέσα στο καλοκαίρι. Το εξετάζει η κυβέρνηση!!! === Σαν βόμβα έπεσε η πρόταση του υφυπουργού Ανάπτυξη Θανάση *===>> ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ*

Αλέξης Μητρόπουλος, ΜΕΓΑ φοροφευγαλέο θέμα 2: Μήπως χρωστάς και στο Πανεπιστήμιο Αλέξη???…

ΜπαρμπαΝίκος ΑρβανίτηςστοTSOUTSOUNEROSΠριν από 1 ημέρα
=== Ο Αλέξης Μητρόπουλος είναι και Πανεπιστημιακός καθηγητής, στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπως πολύ σωστά θυμίζει και ο φίλος Τ.Ν. === Για το ότι νομίζει ο εντιμότατος, ότι ξεμπέρδεψε με ένα 3% φόρο κεφαλαίου, αντί να καταβάλλει 45% ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, τα είπαμε κατ΄ αρχήν εν περιλήψει και *===>> ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ*

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ: Εμείς δεν μιλάμε…. Εμείς πηδάμε!!!…

ΜπαρμπαΝίκος ΑρβανίτηςστοTSOUTSOUNEROSΠριν από 1 ημέρα
=== Σαλπάρανε τα Ελληνικά Πολεμικά για το »Τρίγωνο»…Αρχίσαμε… === Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τα Πολεμικά για το »Τρίγωνο » και αναμένεται να φθάσουν αργά η νύχτα ….Πολεμικά έχουν ήδη διασκορπιστεί στο Αιγαίο ενώ ο κύριος όγκος των Δυνάμεων αναμένεται να Σαλπάρει προς το βράδυ!!! === Ομάδες Κομάντος έχουν αναλάβει *===>> ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ*

Η μπόμπα του Σούρλα και η μπόμπα της μούρλας…..

ΜπαρμπαΝίκος ΑρβανίτηςστοTSOUTSOUNEROSΠριν από 1 ημέρα
1.—- Για όνομα του Θεού, ασχοληθήκανε με τις ταυτότητες παλαιόθεν και περιγράψαμε επακριβώς οι περισσότεροι, το πως και γιατί μας το επέβαλαν οι Εβραίοι. Ποτέ δεν χρειαστήκαμε τη βοήθεια, ούτε του κοπρίτη Τράγκα, ούτε πολύ περισσότερο της γελάδας του μακαρίτη Παπανδρέου. Ο Θεός να τον συγχωρέσει, αλλά να προσέχει στο υπερπέραν, διότι εδώ μας *===>> ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ*

ΗΡΩΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ…..

ΜπαρμπαΝίκος ΑρβανίτηςστοTSOUTSOUNEROSΠριν από 1 ημέρα
=== Το πρόβλημα δεν είναι οι αηδίες με τις οποίες βομβαρδίζει καθημερινά το πανελλήνιο αυτό το ελεεινό νεοταξίτικο κατασκεύασμα που μασκαρεύτηκε και μοστράρει στην πιάτσα με την ιδιότητα του ιστορικού… === γράφει ο REPORTO === Και δεν είναι αυτό το πρόβλημα, γιατί σε κάθε λαό… === Σε κάθε κοινωνία που γεννά ήρωες, γεννιούνται *===>> ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ*

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΦΟΡΟΦΕΥΓΑΛΕΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ!!!

ΜπαρμπαΝίκος ΑρβανίτηςστοTSOUTSOUNEROSΠριν από 2 ημέρες
=== ΞΕΡΑΜΕ ΗΔΗ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Εισαγγελική εντολή για έλεγχο του Αλέξη Μητρόπουλου από το ΣΔΟΕ === Αφορά υπόθεση είσπραξης αμοιβής 1.000.000 δολαρίων δίχως απόδειξη === Εισαγγελική εντολή για διενέργεια οικονομικού ελέγχου αναφορικά με υπόθεση είσπραξης και μη έκδοση απόδειξης για συναλλαγή ύψους 1.000.000 δολαρίων από τον εργατολόγο και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Μητρόπουλο, *===>> ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ*

Το ΣΔΟΕ καλεί για εξηγήσεις 100 άτομα της λίστας Λαγκάρντ

ΜπαρμπαΝίκος ΑρβανίτηςστοTSOUTSOUNEROSΠριν από 2 ημέρες
=== Οι καταθέσεις τους στην HSBC δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματα που έχουν δηλώσει στην Εφορία === Η νομιμότητα της απόφασης του τότε υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου για την παράταση ισχύος της ευνοϊκής ρύθμισης για τον επαναπατρισμό κεφαλαίων θα ελεγχθεί από την Προκαταρκτική Επιτροπή. === Εκατό περίπου άτομα που εμφανίζονται ως *===>> ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ*

Το Υπουργείο Διοικητικής απορρύθμισης, ζητά από τις διοικήσεις του δημοσίου, να του πουν, για παράνομες προσλήψεις με… πλαστά δικαιολογητικά!!!!

ΜπαρμπαΝίκος ΑρβανίτηςστοTSOUTSOUNEROSΠριν από 2 ημέρες
=== ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Τα ζητά δηλαδή από επίορκες ή υπόλογες διοικήσεις, που με πλήρη γνώση έκαναν παράνομες προσλήψεις αόριστου χρόνου, ή συγκάλυψαν τις παρανομίες σαν διάδοχες διοικήσεις που δεν ήθελαν να πειράξουν τα κακώς κομματικά κείμενα!!!! Προφανώς και θα απαντήσουν ότι δεν υπάρχουν πλαστά δικαιολογητικά, αφού αντιθέτως θα αυτοκαρφώνονται, θα βρεθούν να έχουν διαπράξει εγκλήματα *===>> ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ*

Πρώην υπουργός της Κύπρου, κατασκευάζει και διαχειρίζεται offshore εταιρείες σαν δικηγόρος!!!! Μιλάμε για τώρα!!!!

ΜπαρμπαΝίκος ΑρβανίτηςστοTSOUTSOUNEROSΠριν από 2 ημέρες
=== Πρόκειται για τον πρώην υπουργό Ντίνο Μιχαηλίδη, που εξακολουθεί να παίζει το χαρτί του αντιστασιακού της ΕΟΚΑ (?????) ο οποίος σαν ιδιοκτήτης δικηγορικού γραφείου, ασχολείται κυρίως με την ίδρυση και διαχείριση offshore εταιρειών, νηολόγηση σκαφών πολυτελείας και πολλά άλλα διεθνή κόλπα φοροαποφυγής!!!! === Όπως μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα του, στο βιογραφικό *===>> ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ*

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΤΖΙΜΗ ΑΒΡΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΗΣ ΤΖΕΣΙΚΑ

ΜπαρμπαΝίκος ΑρβανίτηςστοTSOUTSOUNEROSΠριν από 2 ημέρες
Κι΄ εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε, στο πόσα ταξίδια κάνει ο γκαγκάς Παππανδρέου!!! Υπάρχουν και χειρότερα, όταν ο Τζίμης έχει τακτοποιήσει τα αποθεματικά των φιλοδοξιών του!!!!!!

Ο ΘΕΡΙΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

ΜπαρμπαΝίκος ΑρβανίτηςστοTSOUTSOUNEROSΠριν από 3 ημέρες
=== Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ – 2 ΙΟΥΝΙΟΥ === Ο ΜΗΝΑΣ ΙΟΥΝΙΟΣ ΛΕΓΟΤΑΝ ΚΑΙ «ΘΕΡΙΣΤΗΣ¨» ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΕΩΡΓΟΙ ΘΕΡΙΖΑΝ ΤΑ ΣΙΤΗΡΑ === Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΩΝΙΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΕΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΟΧΘΟΣ ΤΟΣΩΝ ΜΗΝΩΝ ΕΦΤΑΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ. === ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ «ΠΑΝΗΓΥΡ» *===>> ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ*

(Reuters) ΗΡΕΜΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ.

ΜπαρμπαΝίκος ΑρβανίτηςστοTSOUTSOUNEROSΠριν από 3 ημέρες
=== Οι καταστηματάρχες και οι εργάτες του δήμου άρχισαν τον καθαρισμό των δρόμων της Κωνσταντινούπολης και της Άγκυρας, σήμερα Κυριακή, μετά τις πολύ σκληρές αντικυβερνητικές διαδηλώσεις των τελευταίων ετών. === Ομάδες σκληρών διαδηλωτών άναβαν φωτιές και συνεπλάκησαν με την αστυνομία στη διάρκεια της νύχτας, αλλά οι δρόμοι ήταν σήμερα πολύ πιο ήσυχοι, μετά *===>> ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ*

Διαδήλωση Γερμανών κατά της λιτότητας στη Φρανκφούρτη!!!

ΜπαρμπαΝίκος ΑρβανίτηςστοTSOUTSOUNEROSΠριν από 3 ημέρες
=== Διοργανώθηκε από την αντικαπιταλιστική συμμαχία Blockupy. === Χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν το Σάββατο σε διαδήλωση κατά της λιτότητας στην Ευρώπη και της διάσωσης των τραπεζών, στη Φρανκφούρτη, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της αντικαπιταλιστικής συμμαχίας Blockupy. === Με αφορμή τα 15 χρόνια της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, η συμμαχία Blockupy διοργάνωσε πορεία και συγκέντρωση στη *===>> ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ*

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ CIA: Επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο στη Δαμασκό, τουλάχιστον 8 αστυνομικοί νεκροί!!!

ΜπαρμπαΝίκος ΑρβανίτηςστοTSOUTSOUNEROSΠριν από 3 ημέρες
=== Επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο σήμερα κοντά σε αστυνομικό τμήμα στη Δαμασκό προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον οκτώ μελών των υπηρεσιών ασφαλείας, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. === “Τουλάχιστον οκτώ μέλη των καθεστωτικών δυνάμεων σκοτώθηκαν και πολίτες τραυματίστηκαν, μετά μια ισχυρή έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στη συνοικία Τζιμπάρ”, δήλωσε ο Ραμί Αμπντέλ Ραχμάν, ο *===>> ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ*

Εύβοια: Διπλό φονικό στην Ακτή Νηρέως (κοντά στο Αλιβέρι Ευβοίας)

ΜπαρμπαΝίκος ΑρβανίτηςστοTSOUTSOUNEROSΠριν από 3 ημέρες
=== Διπλό φονικό σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Ακτή Νηρέως και ήδη η είδηση συγκλονίζει όλη την Εύβοια. === Αντρόγυνο που παραθέριζε στην περιοχή βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στον τόπο του εγκλήματος. === Ο άντρας, ηλικίας 58 ετών, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι, ενώ το *===>> ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ*

Υγεία: Μείωσαν το κάπνισμα οι Έλληνες…..

ΜπαρμπαΝίκος ΑρβανίτηςστοTSOUTSOUNEROSΠριν από 3 ημέρες
=== Παρά το γεγονός ότι ο αντικαπνιστικός νόμος δεν εφαρμόζεται, καταγράφεται σημαντική μείωση της κατανάλωσης τσιγάρων από το 2007. === Εξακολουθεί να καταγράφεται σημαντική μείωση του καπνίσματος και της κατανάλωσης τσιγάρων στην Ελλάδα από το 2007 μέχρι σήμερα, παρότι ο αντικαπνιστικός νόμος ουσιαστικά δεν εφαρμόζεται. === Σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής *===>> ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ*