Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Kύριε Σαμαρά, «ιδού ο στρατός σας»...

O Αραβικός στρατός της Συρίας απελευθέρωσε την Al-Qussayr από τους τρομοκράτες μισθοφόρους - Syrian Arab Army Liberates Al-Qussayr

sibillaστοsibilla - σίβυλλαΠριν από 51 δευτερόλεπτα
- *Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ*

Kύριε Σαμαρά, «ιδού ο στρατός σας»...

sibillaστοsibilla - σίβυλλαΠριν από 1 ώρα
*Η κυβέρνηση Σαμαρά,* κατ’ ακολουθίαν της κυβέρνησης *Σημίτη,* κατασκευάζει έναν «νέον τύπο ανθρώπου», ταιριαστόν στον νέο «θαυμαστό και γενναίο μας κόσμο», όπως επίσης κατασκευάζει και μια «νέου» τύπου μεσαιωνική χώρα καθ’ υπαγόρευσιν της *Νέας* *Τάξης,* ένα *μετεθνικό* μόρφωμα εξαρτημένο στην * παγκοσμιοποίηση* και εγκλωβισμένο στην *ενιαία* *σκέψη*. *Μέσα στον κομφορμισμό και τη φορμόλη* του πολιτικώς ορθού καθεστώτος, κάθε παρέκκλιση συνιστά... εχθροπάθεια εναντίον του, διώκεται και καταστέλλεται. Για την εύρυθμη λειτουργία ενός τέτοιου καθεστώτος, όμως, προτιμότερη απ’ την κατασ... περισσότερα »

Ζωντανά – Live από την Κωνσταντινούπολη…

sibillaστοsibilla - σίβυλλαΠριν από 2 ώρες
Watch live streaming video from revoltistanbul at livestream.com

Πλειστηριασμοί -> Οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε όσιο, ούτε ιερό! Η απανθρωπιά τους δεν έχει όριο! Είναι αδίστακτοι!

sibillaστοsibilla - σίβυλλαΠριν από 3 ώρες
Οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε όσιο, ούτε ιερό! Η απανθρωπιά τους δεν έχει όριο! *Είναι αδίστακτοι!* Το θέμα δεν είναι προσωπικό. Δεν αφορά τα πρόσωπα. Αν αφορούσε τα πρόσωπα θα ήταν μικρό το κακό. Εδώ μιλάμε για ένα σύστημα λεηλασίας, αρπαγής και εξολόθρευσης του λαού! Εδώ μιλάμε για μια πολιτική *ταξικού κανιβαλισμού!* Προσέξτε: Χτες, η κυβέρνηση, διά στόματος υφυπουργού Ανάπτυξης, Θανάση Σκορδά, στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή επί του νομοσχεδίου για τη διευκόλυνση - τάχα - των δανειοληπτών, έθεσε ζήτημα άρσης της απαγόρευσης των κατασχέσεων πρώτης κατοικίας που είναι υποθηκευμέ... περισσότερα »

Έκθεση λατρευτικού ψωμιού στο Βαρνάβα…

sibillaστοsibilla - σίβυλλαΠριν από 4 ώρες
- *ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΤΟΥ* - *ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΑΡΝΑΒΑ*

Ραμάλα… στην κατεχομένη Παλαιστίνη για τη Συρία που δέχεται ιμπεριαλιστική επίθεση! (Festival populaire massif à Ramallah en signe de solidarité avec la Syrie)

sibillaστοsibilla - σίβυλλαΠριν από 5 ώρες
- *Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ*

Καμιά ντροπή δεν είναι δουλειά

sibillaστοsibilla - σίβυλλαΠριν από 5 ώρες
Το γνωστό ρητό “καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή” δεν ξέρω αν το εμπνεύστηκε ο “σοφός λαός” ή κανένας τύπος με ποντικοφαγωμένο μουστάκι τύπου “η δουλειά απελευθερώνει”, ωστόσο δεν ισχύει, γιατί δεν μπορείς να τοποθετήσεις ως ύψιστο σκοπό σου το να βγάλεις χρήματα, ούτε βέβαια να το πετύχεις με οποιονδήποτε τρόπο. Στην Ελλάδα της αιώνιας κρίσης, έχουν εμφανιστεί “δουλειές” που αποδεικνύουν πόσο άπληστο ον είναι ο άνθρωπος. Παρακάτω έχω φτιάξει μια λίστα από *“δουλειές” για τις οποίες θα πρέπει να ντρέπεσαι αν τις κάνεις**ενεχυροδανειστήρια\Αγορά χρυσού * Ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια, από.... περισσότερα »

Αλληλεγγύη…

sibillaστοsibilla - σίβυλλαΠριν από 6 ώρες

Ποιος έχει αμφιβολία;

sibillaστοsibilla - σίβυλλαΠριν από 7 ώρες

Recep Tayyip Samaras

sibillaστοsibilla - σίβυλλαΠριν από 7 ώρες
JUNGLE-Report

Έχουμε πόλεμο και οφείλουμε να πολεμήσουμε μέχρι τέλους! Το δικό τους τέλος… η ζωη μας! Βόμβα Σκορδά για υπερχρεωμένους δανειολήπτες: Ετοιμάζονται να βγάλουν χιλιάδες σπίτια στο σφυρί μέσα στο καλοκαίρι με άρση του παγώματος των πλειστηριασμών!

sibillaστοsibilla - σίβυλλαΠριν από 8 ώρες
*ΜΟΝΤΑΖ "ΤΟ ΓΡΕΚΙ"* *- Ο Χαρρυ Κλυνν ενημέρωσε πότε θα πέσει ο πρώτος πυροβολισμός… δεν πέρασε μια μέρα κι ο γερμανοτσολιάς υφυπουργός Ανάπτυξης της συγκυβέρνησης Τσολάκογλου έδωσε το σύνθημα* *- Η υπεράσπιση του ιδρώτα, του σπιτιού του Έλληνα πολίτη με το αίμα του, τη ζωή του… είναι πλέον ιερό καθήκον! *

Με ποια πολιτική δύναμη θα συμμαχήσουμε όλοι εμείς τα θύματα του μνημονίου;

nasosgrστοsibilla - σίβυλλαΠριν από 9 ώρες
Γράφει ο *Δευκαλίωνας* http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/ *Γιατί πέφτει το χρηματιστήριο παιδιά; *Γιατί έχασε τις 1.000 μονάδες, αφού όλα πάνε καλά; Οι πρώτες ρωγμές στην επιχείρηση-αισιοδοξία που έστησε η φιλομνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά. *Θα έρθουν κι άλλες έως τα πρωτοβρόχια…* Είπαμε και εχθές «Θ*α δούμε, τι θα δούμε από Σεπτέμβριο και μετά..*», ας περιμένουμε… συνήθως του Δευκαλίωνα του βγαίνουν οι προβλέψεις. Θα ξανάρθουμε στα τετριμμένα και τα τρέχοντα. Το πρώτο και... σημαντικότερο θέμα και πρόβλημα που απασχολεί την Ελληνική Κοινωνία: Το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο. Γ... περισσότερα »

“Χαστούκι” Κύριλλου στην κυβέρνηση για την στάση της στην Συρία: Ο Ασάντ σεβάστηκε τους χριστιανούς!

sibillaστοsibilla - σίβυλλαΠριν από 9 ώρες
ΣΧΕΤΙΚΑ: *► **Η επαίσχυντη κυβέρνηση των δωσίλογων απέλασε την πρέσβειρα της Συρίας, της χώρας που στήριξε την Ελλάδα όσο καμία άλλη! Οι δωσίλογοι του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ είναι το ίδιο ένοχοι με τη δουλική δεξιά του Σαμαρά! Ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί σιωπά ένοχα;* *► **Στο Μαρόκο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, εκπροσωπώντας τη συγκυβέρνηση δωσίλογων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ... αναγνώρισε ως νόμιμο εκπρόσωπο του συριακού λαού τους αντικαθεστωτικούς και απέλασε την πρέσβειρα της Συρίας στην Ελλάδα * *► **Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ* * * [image: Πατριάρχης Μόσχας: Ο Άσαντ... περισσότερα »

O τελευταίος Έλληνας σοσιαλιστής ηγέτης με μια ιστορική ομιλία θέτει το ζήτημα του ελληνισμού… Οι νεκροί συναγωνιστές μας καθορίζουν την πορεία μας!

sibillaστοsibilla - σίβυλλαΠριν από 9 ώρες
*Ομιλία Βάσου Λυσσαρίδη σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Κ.Σ.ΕΔΕΚ για τα 44χρονα του Κόμματος * Αισθάνομαι τυχερός και προνομιούχος γιατί βρέθηκα στις τάξεις της ΕΔΕΚ, γιατί συνδέθηκα προσωπικά με τους απροσκύνητους απλούς ανθρώπους του μόχθου και της διανόησης που στάθηκαν στην πρώτη γραμμή του αγώνα για δίκαιη λύση του Κυπριακού και για δίκαιη κοινωνία. Η πρώτη ύλη μελών συναγωνιστές από την ΕΟΚΑ και από τους κοκκινοσκούφηδες του Πενταδάκτυλου και σοσιαλιστές διανοούμενους, από τον αγώνα για προάσπιση της νομιμότητας και της δημοκρατίας. Βασικός στόχος της ΕΔΕΚ λύση του Κυπριακού στη ... περισσότερα »

ΕΛΛΑΔΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... ΣΥΜΜΑΧΙΑ!

sibillaστοsibilla - σίβυλλαΠριν από 10 ώρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου