Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΖΕΙΔΩΡΟΝ

Μαρία Ρεπούση:Καθηγήτρια σε χρόνο ρεκόρ με μηδενική βαρύτητα στο διεθνές ερευνητικό στερέωμα

zeidoron dtsoukasστοΖΕΙΔΩΡΟΝΠριν από 7 δευτερόλεπτα
Πατήστε *ΕΔΩ* για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα της Realnews

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

zeidoron dtsoukasστοΖΕΙΔΩΡΟΝΠριν από 1 ώρα
*Σας καλούμε την Τρίτη 4/6 και ώρα 7:30 μ.μ. σε ανοιχτή εκδήλωση στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής. Θα μιλήσουν ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ.* Με οργή και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε την ανιστόρητη και προκλητική απόφαση της μνημονιακής τρικομματικής κυβέρνησης να εντάξει στο ΤΑΙΠΕΔ για ξεπούλημα, την έκταση του Σκοπευτηρίου της Καισαριανής· αυτού του αιώνιου συμβόλου του αγώνα του λαού μας κατά του ναζισμού. Τον τόπο της θυσίας εκείνων, που έδωσαν τη ζωή τους για την υπεράσπιση της πατρίδας μας ενάντια στον ξένο κατακτ... περισσότερα »

Κλεπτοκρατία

zeidoron dtsoukasστοΖΕΙΔΩΡΟΝΠριν από 2 ώρες
* **Ζούμε στην χώρα που οι έννοιες έχουν αλλοιωθεί και το newspeak (θ’ αναφερθούμε άλλη φορά σ’ αυτό) αλλοτριώνει τις συνειδήσεις. Πολιτικάντηδες ομιλούν για “δημοκρατικά τόξα” και υπεράσπιση της Δημοκρατίας, ενώ συμπεριφέρονται ως παράγοντες της αγοράς. * Σ’ αυτό το καθεστώς, οι ατομικές ελευθερίες αμφισβητούνται καθημερινά και τα εργασιακά δικαιώματα ξεσκίζονται βάναυσα από τις αστικές τάξεις που γίνονται όλο και πιο αλαζονικές, αλλά και πιο επιθετικές, καθώς εκβιάζουν μέσω του μεροκάματου. Οι δήθεν “τηρητές της νομιμότητας” έχουν κάνει κουρελόχαρτο το Σύνταγμα, ψηφίζοντας διεθνεί... περισσότερα »

Χρεοπάθεια

zeidoron dtsoukasστοΖΕΙΔΩΡΟΝΠριν από 4 ώρες
«*Πολλή συζήτηση* γίνεται τελευταίως για την *εχθροπάθεια*, αλλά εγώ έχω πάθει∙ *χρεοπάθεια*» μουρμουρίζει επ’ εσχάτοις η *θεία* *Φωτούλα* και κάτι ακονίζει – βελόνα του πλεξίματος; ανοιχτήρι κονσέρβας; - θα σας γελάσω. *Το ίδιο κάνει* η θεία Φωτούλα κάθε πρωί που ακούει τα νέα για τα φορολογικά. Ενας – δυο γείτονες έχουν ήδη *παραφρονήσει* και η θεία αναρωτιέται, πώς θα πληρώσουν τους φόρους τους. Αλλά εκεί που *παρ’ ολίγον* να λαλήσει και η θεία μαζί με τους… προ-λαλήσαντες, ήταν όταν *η Ελληνική Δημοκρατία θα αυτοκτονήσει*, αν δεν σπεύσουν τα άλλα κόμματα να ψηφίσουν το αντιρατσισ... περισσότερα »

ΤΩΡΑ: Γκαζάκια στο γραφείο του Γιώργου Σούρλα - Μια γυναίκα στο νοσοκομείο με εγκαύματα

zeidoron dtsoukasστοΖΕΙΔΩΡΟΝΠριν από 5 ώρες
Πέντε λεπτά μετά τις 8 σήμερα το πρωί, σημειώθηκε έκρηξη σε γραφεία επί της οδού Μιχαλακοπούλου 27, στα Ιλίσια. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η έκρηξη έγινε στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας, όπου στεγάζεται το γραφείο του γενικού γραμματέα Διαφάνειας του υπουργείου Δικαιοσύνης, Γιώργου Σούρλα. Από την έκρηξη στο γραφείο του γενικού γραμματέα τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά ,μια γυναίκα. Η τραυματίας μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο νοσοκομείο, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι υπάλληλος του πολιτικού ή ένοικος της πολυκατοικίας. *Ο Γ.Σούρλας για την έκρηξη στο γραφείο του* "Δεν έχω ... περισσότερα »

Χάος και πλημμύρες στην κεντρική Ευρώπη, 4 νεκροί - Ξεχείλισε ο Δούναβης!

zeidoron dtsoukasστοΖΕΙΔΩΡΟΝΠριν από 5 ώρες
*Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι οκτώ αγνοούνται μετά τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις που προκάλεσαν κατακλυσμιαίες βροχές σε Αυστρία, Τσεχία και Γερμανία. * * * Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους ήδη. Η Αυστρία, η Γερμανία και η Τσεχία έστειλαν στρατιωτικές μονάδες για να βοηθήσουν στις επιχειρήσεις αρωγής έπειτα από τις καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις που έπληξαν πολλές περιοχές. Ο Δούναβης πλημμύρισε στη Βαυαρία και δεκάδες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης έχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού. Εκατοντάδες δρόμοι και οι σιδηροδρομικές γρ... περισσότερα »

Πρώην υπουργός της Κύπρου, κατασκευάζει και διαχειρίζεται offshore εταιρείες σαν δικηγόρος!!!! Μιλάμε για τώρα!!!!

zeidoron dtsoukasστοΖΕΙΔΩΡΟΝΠριν από 7 ώρες
=== Πρόκειται για τον πρώην υπουργό Ντίνο Μιχαηλίδη, που εξακολουθεί να παίζει το χαρτί του αντιστασιακού της ΕΟΚΑ (?????) ο οποίος σαν ιδιοκτήτης δικηγορικού γραφείου, ασχολείται κυρίως με την ίδρυση και διαχείριση*offshore εταιρειών *, νηολόγηση σκαφών πολυτελείας και πολλά άλλα διεθνή κόλπα φοροαποφυγής!!!! === Όπως μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα του, στο βιογραφικό του δηλώνει ότι χρημάτισε υπουργός Προοεδρίας και υπουργός εσωτερικών στες κυβερνήσεις του προέδρου Σπύρου Κυπριανού, Υπουργός εσωτερικών στες κυβερνήσεις του προέδρου Γλαύκου Κληρίδη, ενώ είναι ιδρυτής και πρό... περισσότερα »

Φωτορεπορτάζ από το μνημόσυνο του Παριανού ήρωα Νικόλα Στέλλα στα Δαμάλια

zeidoron dtsoukasστοΖΕΙΔΩΡΟΝΠριν από 14 ώρες
Σήμερα Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του Παριανού Εθνομάρτυρα *Νικόλα Ι. Στέλλα* (1921-1944) στον Άη Γιώργη στην περιοχή * Δαμάλια* της *Πάρου*,τη γεννέτειρά του. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι του *Ιωσήφ Καλπάκογλου* και τις πήραμε από το Blogμ του *Λευκιανού*. *ΕΔΩ *μπορείτε να διαβάσετε μια ιστορική αναδρομή στα γεγονότα του Μαϊου του 1944 στα χωριά της Πάρου πέριξ του Γερμανικού αεροδρομίου,που βρισκόταν στον κάμπο των Μαρμάρων,και τη δράση του Παριανού ήρωα μέχρι τον απαγχονισμό του από τους Γερμανούς στην πλατεία της Μάρπησσας!

Εσφαξαν εν ψυχρώ 77χρονο στη ζούγκλα της Αθήνας

zeidoron dtsoukasστοΖΕΙΔΩΡΟΝΠριν από 15 ώρες
*Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στις τέσσερις το απόγευμα σήμερα στο Παγκράτι. * *Άγνωστοι ή άγνωστος έσφαξαν εν ψυχρώ στο πεζοδρόμιο της διασταύρωσης των οδών Ναζιανζού και Νεοπτολαίμου έναν 77χρονο άντρα.* Το θύμα είναι ομογενής από την Ουκρανία και την ώρα που δολοφονήθηκε δεν υπήρχε κάποιος αυτόπτης μάρτυρας. Ο 77χρονος είχε φύγει από το σπίτι του λίγο νωρίτερα και είπε στη γυναίκα του πως θα πάει βόλτα. Δεν γύρισε όμως ποτέ στο σπίτι του, αφού τον σκότωσε κάποιος άγνωστος ή άγνωστοι. Μία γειτόνισσα είδε τον 77χρονο πεσμένο στα αίματα στο πεζοδρόμιο και ειδοποίησε τη γυναίκα του, η ο... περισσότερα »

Σοβαρά επεισόδια τώρα σε Άγκυρα, Σμύρνη και Άδανα - Χιλιάδες διαδηλωτές στην πλατεία Ταξίμ, χορεύουν και τραγουδάνε - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

zeidoron dtsoukasστοΖΕΙΔΩΡΟΝΠριν από 16 ώρες
*- Δακρυγόνα και πετροπόλεμος έξω από το γραφείο του Ερντογάν στην Άγκυρα όταν προσάθησαν να πλησιάσουν διαδηλωτές* *- Έκτη μέρα ξεσηκωμού στην Τουρκία κατά της κυβέρνησης* *- Ασφυκτικά γεμάτη η πλατεία Ταξίμ* *- Για 414 τραυματίες στην Άγκυρα μόνο μιλά ο Ιατρικός Σύλλογος της πόλης* *- Αμετακίνητος ο Ερντογάν: Ρεμάλια και πλιατσικολόγοι οι διαδηλωτές * *- Συγκλονιστικές εικόνες και βίντεο* Σοβαρότατα επεισόδεια είναι σε εξέλιξη σε Άγκυρα, Σμύρνη και Άδανα σύμφωνα με την Ελληνική Ομογενένεια της Κωνσταντινούπολης ενώ αυτήν την ώρα όλο και περισσότερος κόσμος προσέρχεται στην πλατεία Τα... περισσότερα »

Αυτοκτόνησε στο 83' ο Παναιτωλικός, 1-1 με τη Νίκη στο Βόλο

zeidoron dtsoukasστοΖΕΙΔΩΡΟΝΠριν από 17 ώρες
Ξεκίνησαν σήμερα τα play off της *Football League* για τη διεκδίκηση της μιας θέσης ανόδου στη *Super League,*που απομένει.Στη Θεσσαλονίκη έπαιξαν ο *Ηρακλής* με τον* Ολυμπιακό Βόλου 0-1 *και στο Βόλο η* Νίκη *αντιμετώπισε τον *Παναιτωλικό 1-1*. Αρκετός κόσμος στο Πανθεσσαλικό με τους Βολιώτες να κερδίζουν κατά κράτος τη μάχη της εξέδρας.Στον αγωνιστικό χώρο και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά για να αιφνιδιάσουν αλλήλους και παίχτηκε ένα πολύ καλό ματς με τον Παναιτωλικό να είναι πιο απειλητικός στην επίθεση αλλά ευάλωτος στην άμυνά του.Αυτά στο πρώτο ημίχρονο διότι στο δεύτερο τ... περισσότερα »

Σεισμό θα προκαλέσουν τα ονόματα που μετέχουν στο "δεύτερο παραδικαστικό κύκλωμα"!

zeidoron dtsoukasστοΖΕΙΔΩΡΟΝΠριν από 18 ώρες
*Μετέτρεψαν τα δικαστικά έδρανα σε μια επιχείρηση που «γεννάει» ευρώ, μέσω «στημένων» πλειστηριασμών * *ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΠΕΤΤΥ ΓΙΑΝΝΑ* Στα άδυτα του «δεύτερου παραδικαστικού κυκλώματος» βρίσκονται οι ανακριτικές αρχές... Προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι σε μια εγκληματική οργάνωση που είχε απλώσει τα πλοκάμια της στους πυλώνες της Δικαιοσύνης και να εντοπίσουν αυτούς που μετέτρεψαν τα δικαστικά έδρανα σε μια επιχείρηση που «γεννάει» ευρώ, μέσω «στημένων» πλειστηριασμών. Το* spirospero.gr* έχει στα χέρια του αποκλειστικά το «οργανόγραμμα» με όλα τα «βροντερά» ονόματα της εν λόγω οργάνωσης... περισσότερα »

Live Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννενα - ΠΑΟΚ

zeidoron dtsoukasστοΖΕΙΔΩΡΟΝΠριν από 18 ώρες
Oι παρακάτω ιστοσελίδες υπόσχονται την τηλεοπτική αναμετάδοση των αγώνων* Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννενα - ΠΑΟΚ *για την τελευταία αγωνιστική των play off της *Super League*. *Πατήστε επάνω στους συνδέσμους* *http://www.hahasport.com/* *http://www.ilemi.pe/* *http://www.sportwebz.com/* *http://www.viponlinesports.eu/* *http://www.sportp2p.com/* * **http://greekchannelslive2.blogspot.gr/* *http://www.usagoals.com/* *http://livetv.ru/allupcomingsports/1/* *http://live-agones.blogspot.gr/* * * *http://www.stopstream.com*

Νίκη Βόλου - Παναιτωλικός Live

zeidoron dtsoukasστοΖΕΙΔΩΡΟΝΠριν από 19 ώρες
Το GOALPOST.GR, έχοντας κάνει θεσμό τα LIVE Events, σχολιάζει μαζί σας, το παιχνίδι Νίκη Βόλου – Παναιτωλικός για τα play off Super της League. Συνθέσεις, φάσεις του αγώνα, ατμόσφαιρα και παρασκήνιο από τις κερκίδες κι ότι άλλο συμβαίνει στο Πανθεσσαλικό στάδιο, το σχολιάζουμε σε πραγματικό χρόνο. To παιχνίδι αρχίζει στις* 8:00μ.μ.* Το live αρχίζει στις *7:45 μ.μ.* *Τηλεοπτική μετάδοση ΟΤΕ TV* *Ραδιοφωνική μετάδοση ΕΔΩ* To pregame του αγώνα μπορείτε να το διαβάσετε *ΕΔΩ**:* Μπείτε και ψηφίστε: "*Ποια ομάδα των playoff θα πάρει το τέταρτο εισιτήριο για τη Super League;*" Powered by Bly... περισσότερα »

Απίστευτο κι όμως αληθινό:Γέμισαν τις αποθήκες υγειονομικό υλικό και το... ξέχασαν!!!!

zeidoron dtsoukasστοΖΕΙΔΩΡΟΝΠριν από 20 ώρες
*Ξεχασμένα λεφτά* του *Φώτη Μπερίκου * *Γέμισαν τις αποθήκες στο ΚΑΦΚΑ… και τις ξέχασαν* *Ο έλεγχος αποθηκών και αποθεμάτων υγειονομικού υλικού δομών υγείας έβγαλε λαυράκια. Βρέθηκε ξεχασμένο υλικό που αρκεί για να καλύψει τις ανάγκες του νοσοκομείου Αγρινίου… για μήνες* Κατά την διάρκεια ελέγχου των αποθηκών και διαχειρίσεων υλικού των δομών υγείας που ανήκουν στο νοσοκομείο Αγρινίου, διαπιστώθηκε το μεγάλο απόθεμα που υπήρχε σε ορισμένα υλικά υγειονομικού ενδιαφέροντος και το οποίο παρέμενε σε αδράνεια. Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί και το ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας, που από τις αρχές ... περισσότερα »

Δημοσιογραφία του κ@λου από τον ΣΚΑΪ δίνει ιδέες στον Δένδια (φωτο & βίντεο)

zeidoron dtsoukasστοΖΕΙΔΩΡΟΝΠριν από 22 ώρες
*Καλά αυτός που το έγραψε μπορεί να ήταν μαλάκας,οι προϊστάμενοί του που το είδαν και το κρατάνε τρίτη μέρα τώρα στη σελίδα του ΣΚΑΪ τι ακριβώς εξυπηρετούν και τι λένε στον Δένδια για να μην πούμε προτρέπουν;* *"Βάρα στο ψαχνό,όπως οι τούρκοι... αντιεξουσιαστές είναι για ποιο λόγο να ζουν.**"!!!!!!* *Η λέξη ντροπή δεν νομίζουμε πως εκφράζει το μέγεθος της δημοσιογραφικής αλητείας.* *Ζείδωρον* το κείμενο που ακολουθεί είναι από το http://ixnos.blogspot.gr/ Γράφει στον υπέρτιτλο όπως μπορείτε να δείτε: Προκάλεσε την «αύρα» της αστυνομίας και τον σκότωσαν μπροστά στην κάμερα! (video) Ο ... περισσότερα »

Συνελήφθη 25χρονος Πακιστανός για το άγριο διπλό φονικό στο Αλιβέρι

zeidoron dtsoukasστοΖΕΙΔΩΡΟΝΠριν από 23 ώρες
*Στην άμεση εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας που αποκαλύφθηκε στην Ακτή Νηρέως στο Αλιβέρι της Εύβοιας, φαίνεται να έφτασε η ΕΛ.ΑΣ, που προχώρησε στη σύλληψη ένος άνδρα που εργαζόταν περιστασιακά για το άτυχο ζευγάρι.* Μετά την αποκάλυψη του άγριου εγκλήματος, η αστυνομία προχώρησε σε πλήθος προσαγωγών ατόμων που απασχολούσε κατά καιρούς το ζευγάρι για οικιακές εργασίες. Τις περισσότερες υποψίες συγκέντρωνε εξαρχής ένας νεαρός Πακιστανός, γύρω στα 25, που επίσης εργαζόταν για το γυναικολόγο και τη σύζυγό του, στη βίλα του Αλιβερίου. Οι αρχές προχώρησαν το μεσημέρι στη σύλληψη του... περισσότερα »

ΑΓΡΙΝΙΟ: Σώθηκε από την απόπειρα αυτοκτονίας αλλά τον πρόδωσε η καρδιά του!

zeidoron dtsoukasστοΖΕΙΔΩΡΟΝΠριν από 1 ημέρα
*Μια περίεργη υπόθεση αυτοκτονίας εκτυλίχτηκε χτες το βράδυ στο Αγρίνιο,με τον αυτόχειρα να καταλήγει τελικά από παθολογικά αίτια.* * *Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 54χρονος Αγρινιώτης αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του χτες το βράδυ γύρω στις 9:00,κάπου κοντά στο Νοσοκομείο Αγρινίου! Σώθηκε με αρκετά κατάγματα στο σώματα του,όπως διαπιστώθηκε στο Νοσοκομείο που τον μετέφεραν,αφού έπεσε από χαμηλό ύψος (πρώτος όροφος) κι ενώ φάνηκε ότι διέφυγε κάθε κίνδυνο τρεις ώρες αργότερα κατέληξε από καρδιακό επεισόδιο. Αυτή την περίεργη υπόθεση αυτοκτονίας δ... περισσότερα »

Το απίστευτο γραπτό των μαθηματικών έγινε τραγούδι! (βίντεο)

zeidoron dtsoukasστοΖΕΙΔΩΡΟΝΠριν από 1 ημέρα
Το απίστευτο γραπτό που παρέδωσε μαθητής, ο οποίος έδωσε εξετάσεις στα μαθηματικά και σας παρουσίασε το ThessToday, ενέπνευσε μια παρέα μουσικών και το έκαναν τραγούδι. *Δείτε το video που ετοίμασαν στο Youtube:* http://www.thesstoday.gr *Σχόλιο Ζείδωρον:*Ελπίζουμε ο στιχουργός-μαθητής να 'χει κατοχυρώσει τα πνευματικά του δικαιώματα!

Μυστήριο γύρω από το άγριο διπλό φονικό που συγκλονίζει την Εύβοια

zeidoron dtsoukasστοΖΕΙΔΩΡΟΝΠριν από 1 ημέρα
*- Το διπλό έγκλημα αποκαλύφθηκε, όταν η κόρη των θυμάτων ανησύχησε επειδή δεν σήκωναν το τηλέφωνο* *- Το ζευγάρι βρέθηκε μέσα στα αίματα, στο σπίτι του στην Ακτή Νηρέως, στο Αλιβέρι* *- 56 χρόνων γυναικολόγος ο σύζυγος, 54 χρόνων συνταξιούχος η γυναίκα* *- Οι δράστες έφυγαν παίρνοντας τα κλειδιά, ενώ δεν φαίνεται να πρόκειται για ληστεία* * *Συγκλονισμένη η Εύβοια από το διπλό φονικό που αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ στο Αλιβέρι. Ένα ζευγάρι βρέθηκε άγρια δολοφονημένο μέσα στο σπίτι του στην Ακτή Νηρέως. Η κόρη του ζευγαριού προσπαθούσε όλη μέρα να επικοινωνήσει με τους γονείς της όμω... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου