Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.Μ

Άνεμος Αντίστασης

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 3 ώρες
Κλιμάκωση της βίας, με νέους νεκρούς, σε όλη την Τουρκία. Τι γίνεται σε όλη την Τουρκία! SPIROS GOUDEVENOSστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 9 ώρες * Δυστυχώς, οι σημερινές επιθετικές δηλώσεις Ερντογάν, με βαρείς χαρακτηρισμούς ενάντια στους διαδηλωτές, μετουσιώθηκαν σε άγρια καταστολή διαδηλωτών σε όλη την Τουρκία και πάλι. Οι αναφορές, μας έρχονται, από φίλους στα κοινωνικά δίκτυα.* Η παρακάτω φωτογραφία είναι από την Σμύρνη, όπου χιλιάδες διαδηλωτές παραμένουν στην κεντρική παραλία της Σμύρνης με ενισχύσεις από το Κορδελιό, την Μπούκα και την Μαγνησία (Μanisa) ενώ νωρίτερα σημειώθη... περισσότερα »

LEFT.GR

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 3 ώρες
Φώτης Μπενλισόι: Στην Τουρκία του Ερντογάν «οι από κάτω» έγιναν πιο αδύναμοι Μια συνέντευξη στον Γ. Αλμπάνη προ 2 μηνών, που φωτίζει όσα γίνονται σήμερα στις πλατείες των πόλεων της γειτονικής χώρας Εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 5/6: «Το νερό δεν είναι εμπόρευμα: Δημοψήφισμα για τη σωτηρία του» Θα χαιρετίσει ο Αλέξης Τσίπρας Άμεσα μέτρα ανακούφισης από τη φτώχεια: Ομιλία του Α. Τσίπρα στη Δραπετσώνα Δευτέρα 3 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ Αλέκος Καλύβης: Η Ευρωζώνη έχει υποστεί αντιδραστική μετάλλαξη Το μέλος της Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ μιλάει στην Αυγή της Κυριακής και ... περισσότερα »

ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟ

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 3 ώρες
Επικό βίντεο: Πως οι διαδηλωτές κατατρόπωσαν τους αστυνομικούς! Kapellas DimitriosστοΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟΠριν από 1 ώρα Στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου μια ομάδα αστυνομικών δέχεται επίθεση από τους διαδηλωτές στη πλατεία Ταξίμ. Οι αστυνομικοί που δέχονται βροχή από πέτρες και άλλα αντικείμενα οπισθοχωρούν ατάκτως. Οι διαδηλωτές αρπάζουν τις ασπίδες τους και τις χρησιμοποιούν για να προφυλαχθούν από τα δακρυγόνα και τις πλαστικές σφαίρες... theinsider.gr ΣΥΡΙΖΑ: Δείγμα του βάρβαρου νεοφιλελευθερισμού η πολιτική Ερντογάν Kapellas DimitriosστοΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟΠριν από 1 ώρα *Την... περισσότερα »

In the mind of Harry Klynn

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 3 ώρες
Πυρηνική βόμβα Siemens στα θεμέλια του Μεγάρου Μαξίμου από τον Πάστορα Κουβέλη. Στον αέρα η συγκυβέρνηση! Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 19 ώρες *Από την Ιόλη Πιερίδη * * * * * Το* “Κουρδιστό Πορτοκάλι” *θέλοντας να υπογραμμίσει την μοναδικότητα του πολιτικού ανδρός τον οποίο τιμούν ταυτοχρόνως με την φιλία τους, *ο μέντορας της Πετρούλας, **Σταμάτης Μαλέλης, η Μαρία Ρεπούση, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος,* η ίδια η *Πετρούλα* αλλά και ο *Γρηγόρης Ψαριανός, *του απένειμε τον τιμητικό τίτλο *Πάστορας Κουβέλης**.* Και είναι αλήθεια πως ο *Κουβέλης *κάνει ότι μπορεί για ν... περισσότερα »

enikos.gr - καταχωρήσεις: πρόσφατες

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 3 ώρες
H ΦΩΤΟ που ανέβασε η Ιωάννα για τον Τόμας στοenikos.gr - καταχωρήσεις: πρόσφατεςΠριν από 4 δευτερόλεπτα H ΦΩΤΟ που ανέβασε η Ιωάννα για τον Τόμας Η αγαπημένη του νεαρού Τόμας Πρωτόπαπα, Ιωάννα Ζεμπερλίγκου, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Τα likes στη φωτογραφία έχουν ξεπεράσει τις 18,000. Πηγή: markos.tv Παραβίασε την άδεια για να κλέψει στοenikos.gr - καταχωρήσεις: πρόσφατεςΠριν από 4 δευτερόλεπτα Παραβίασε την άδεια για να κλέψει Χρηματοκιβώτιο από κάμπινγκ της Πιερίας κατηγορείται ότι έκλεψε 29χρονος, ο οποίος συνελήφθη και οδηγείται στον ... περισσότερα »

Dedousi Eleni

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 3 ώρες
Τα σκυλάκια της πλατείας Ταξίμ ededousiστοDedousi EleniΠριν από 13 δευτερόλεπτα Οι φωτογραφίες δύο συμπαθέστατων σκύλων αναδημοσιεύονται συνεχώς τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα γλυκά τετράποδα συμμετέχουν με τον τρόπο τους στις μεγαλειώδεις διαδηλώσεις της Κωνσταντινούπουλης. Ο ένας σκύλος δέχεται τη φροντίδα των διαδηλωτών καθώς «επλήγη» και αυτός από τα δακρυγόνα των αστυνομικών δυνάμεων. Oι πληροφορίες για τη ταυτότητα του σκύλου παραμένουν λίγες. Πιθανώς πρόκειται για έναν αδέσποτο σκύλο που δέχθηκε μεγάλες ποσότητες χημικών από τις αστυνομικές δυνάμ... περισσότερα »

avanti popolo

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 3 ώρες
Ταξίμ 1977 – Ταξίμ 2013: δύο πραξικοπήματα, ένα πυρηνικό εργοστάσιο, ένα χρυσωρυχείο, ένα φράγμα, μια γέφυρα κι ένα πάρκο δρόμος avanti popoloστοavanti popoloΠριν από 24 δευτερόλεπτα «Μα πότε γίναν όλ’ αυτά στην Κωνσταντινούπολη»; Με ρωτάνε οι γνωστοί και οι φίλοι. «Κι όλ’ αυτά για ένα πάρκο; Πριν λίγες μέρες εκεί δεν ήσουν; Κατάλαβες τίποτα»; Η αλήθεια είναι ότι το είχα καταλάβει δέκα χρόνια πριν. Όταν έκανα έρευνα σχετικά με το κίνημα ενάντια στην κατασκευή της τρίτης γέφυρας του Βοσπόρου και ένας ‘πληροφορητής’ μου (όπως είθισται να αποκαλούμε τα υποκείμενα της έρευνας μας ... περισσότερα »

AlfaZita

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 3 ώρες
Τι διαφορά έχουν τα σπασμένα κεφάλια στην Ελλάδα και στην Τουρκία; alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 1 ώρα *ΚΟΥΙΖ: Αυτή η φωτογραφία είναι από την Ελλάδα ή την Τουρκία;* * * *ΕΛ.Λ.Α.Σ.* Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τη στάση των διεθνών και εγχώριων ΜΜΕ στο ζήτημα των διαδηλώσεων της Τουρκίας. Οι εκεί εξεγερμένοι αντιμετωπίζονται μάλλον με συμπάθεια και εφράζεται με κάθε ευκαιρία ο αποτροπιασμός για την αστυνομική καταστολή που υπερέβη τα εσκαμμένα. Τα εσκαμμένα; Ποια εσκαμμένα; Αυτή η διεθνής κοινότητα δεν έχει δει ότι τα σκαρφαλώσαμε από καιρό τα εσκαμμένα; Δεν είδαν την αστυνομική βαρ... περισσότερα »

Οδόφραγμα κριτικής, ανέργων και φτωχών

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 3 ώρες
Ρατσιστική επίθεση σε λεωφορείο ΟΔΟΦΡΑΓΜΑστοΟδόφραγμα κριτικής, ανέργων και φτωχώνΠριν από 18 δευτερόλεπτα *Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη του zougla.gr, ακόμη ένα περιστατικό ρατσιστικής βίας σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο λεωφορείο 732 του ΟΑΣΑ που εκτελεί το δρομολόγιο Κολιάτσου - Παγκράτι.* Διαβάστε περισσότερα » Κλειστός και σήμερα ο ΧΥΤΑ Φυλής (Κάτι μυρίζει με τους Επόπτες στον ΧΥΤΑ Φυλής)! ΟΔΟΦΡΑΓΜΑστοΟδόφραγμα κριτικής, ανέργων και φτωχώνΠριν από 1 ώρα ** *Κλειστός θα παραμείνει και σήμερα ο ΧΥΤΑ Φυλής, προκειμένου για τέταρτη ημέρα οι προσπάθειες ανεύρεση... περισσότερα »

ΔΉΘΕΝ

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 3 ώρες
η ουτοπία – η πτήση – η πτώση selanaστοΔΉΘΕΝΠριν από 8 ώρες *η ουτοπία – η πτήση – η πτώση* *“Η ουτοπία βρίσκεται στον ορίζοντα. Αν κάνω δύο βήματα προς το μέρος της, αυτή απομακρύνεται δυο βήματα πίσω. Αν προχωρήσω δέκα βήματα μπροστά, εκείνη ξεγλυστράει δέκα βήματα πιο πέρα. Όσο μακριά κι αν πάω, ποτέ δεν την αγγίζω. Προς τι λοιπόν η ουτοπία; Μας αναγκάζει να προχωρούμε…” – Εδουάρδο Γκαλεάνο -**-* *[image: Koudelka Nazaré]* *“o γλάρος που ίπταται πάνω από το πορτογαλικό αρχιπέλαγος της Nazaré, θα βρεθεί κάποτε χαμηλά” – photo by Josef Koudelka* *“Πάντα όμως θα υπάρχει ακόμα ... περισσότερα »

aftodioikisi.gr - Αυτοδιοίκηση

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 3 ώρες
Yπ. Εργασίας: Θετικό το ισοζύγιο απασχόλησης στο α΄ πεντάμηνο giannisστοAftodioikisi.grΠριν από 14 δευτερόλεπτα Στο υψηλότερο επίπεδο από το 2008 ήταν οι προσλήψεις στον ιδιωτικό τομέα κατά τους πρώτους πέντε μήνες του 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας, ενω τον Μάιο, καταγράφεται αύξηση της μισθωτής απασχόλησης κατά 55.729 νέες θέσεις εργασίας. Τα στοιχεία αυτά προέρχονται από το σύστημα «Εργάνη» που τέθηκε για πρώτη φορά σε εφαρμογή στις αρχές του έτους. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ισοζύγιο των ροών μισθωτής εργασίας του πρώτου πενταμήνου του 2013 δημιουργήθη... περισσότερα »

Το Κουτί της Πανδώρας

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 3 ώρες
61 νεκροί από φωτιά σε ορνιθοτροφείο στη Κίνα EvakiστοΤο κουτί της Πανδώρας | Νέα - άποψη - ρεπορτάζ - ειδήσειςΠριν από 25 δευτερόλεπτα Μεγάλης έκτασης φωτιά που εκδηλώθηκε σε ορνιθοτροφείο στη βορειανατολική Κίνα παγίδευσε στις φλόγες 61 εργαζόμενους σε αυτό, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους. Η φωτιά προκλήθηκε, από τρεις διαδοχικές εκρήξεις στο ηλεκτρικό σύστημα, σύμφωνα με το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Ξινχούα ενώ η κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι το ατύχημα συνέβη κατά την αλλαγή βάρδιας των [...] Turkcell: Ο Ερντογάν μας πίεσε να «ρίξουμε» το σήμα στα τηλέφωνα στην ... περισσότερα »

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ.ΔΙΑΔΩΣΤΕ

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 3 ώρες
61 νεκροί από φωτιά σε ορνιθοτροφείο στη Κίνα EvakiστοΤο κουτί της Πανδώρας | Νέα - άποψη - ρεπορτάζ - ειδήσειςΠριν από 34 δευτερόλεπτα Μεγάλης έκτασης φωτιά που εκδηλώθηκε σε ορνιθοτροφείο στη βορειανατολική Κίνα παγίδευσε στις φλόγες 61 εργαζόμενους σε αυτό, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους. Η φωτιά προκλήθηκε, από τρεις διαδοχικές εκρήξεις στο ηλεκτρικό σύστημα, σύμφωνα με το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Ξινχούα ενώ η κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι το ατύχημα συνέβη κατά την αλλαγή βάρδιας των [...] Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίες 7 ημέρες ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙ... περισσότερα »

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ.ΔΙΑΔΩΣΤΕ

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 3 ώρες
Εις την Πόλιν .... του ξεσηκωμού!.... ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΙΤΣΗΣστοΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.Πριν από 9 ώρες Εις την Πόλιν .... του ξεσηκωμού!.... [image: LIVE STATUS ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ : Ευρωπαϊκή ακτή: Εκτεταμένες ταραχές σχεδόν σε όλο το κέντρο της Πόλης με έμφαση στις περιοχές Χάρμπιγιε(Σισλή αρχές), Ταξίμ κέντρο(προς Γκιουμούσουγιου), Μπεσίκτας(Διπλοκιόνιον), Γαλατά(κοντά στο πύργο του Γαλατά), Μπαχτσελίεβλέρ + Εσένλερ (δυτικές περιοχές προς το αεροδρόμιο Κεμάλ Ατατούρκ) Προβλήματα στα πανεπιστήμια Μπαχτσεσεχίρ και Πανεπιστήμιο Κων/πολης με ασυνήθιστα μεγάλη παρουσία αστυν... περισσότερα »

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ.ΔΙΑΔΩΣΤΕ

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 4 ώρες
Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίες 7 ημέρες ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 2 δευτερόλεπτα - Η ΑΓΑΜΗΤΗ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ... "ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ". ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ. ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ (ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ) ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟ... - Άνεμος Αντίστασης: Νεα ακυκλοφορητα βιντεο και φωτογραφίες απο Τουρκί... Άνεμος Αντίστασης: Νεα ακυκλοφορητα βιντεο και φωτογραφίες απο Τουρκί... : Ο γνωστός πλέον και σε εμάς "Σουλεϊμάν'' και σήμερα ... - Η εφημερίδα «Παραπολιτικά» κατασκεύασε και χρέωσε στο ABC Australia ψ... περισσότερα »

Δημοφιλείς αναρτήσεις Συνεχώς

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 4 ώρες
- 17 IOYNIOY.. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ..!! 17 IOYNIOY.. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ..!! ..Σε Πολιτικη Συγκεντρωση στην Πλατεια του Συνταγματος, με Ομιλητη τον Προεδρο τ... - Πληροφορίες ότι ο Αρβανιτόπουλος ζήτησε έκτακτη συνάντηση με την ΟΛΜΕ Συνεχίζεται η συνεδρίαση των προέδρων των ΕΛΜΕ, τρόπους παράκαμψης της επιστράτευσης αναζητούν οι καθηγητές, α... - Ζητάμε από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ την διαγραφή ΤΩΡΑ των ξεπουλημένων συνδικαλιστών του.. Ζητάμε από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ την διαγραφή ΤΩΡΑ των ξεπουλημένων συνδικαλιστών του.. Καθισ... περισσότερα »

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίες 30 ημέρες

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 4 ώρες
- 17 IOYNIOY.. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ..!! 17 IOYNIOY.. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ..!! ..Σε Πολιτικη Συγκεντρωση στην Πλατεια του Συνταγματος, με Ομιλητη τον Προεδρο τ... - Πληροφορίες ότι ο Αρβανιτόπουλος ζήτησε έκτακτη συνάντηση με την ΟΛΜΕ Συνεχίζεται η συνεδρίαση των προέδρων των ΕΛΜΕ, τρόπους παράκαμψης της επιστράτευσης αναζητούν οι καθηγητές, α... - Ζητάμε από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ την διαγραφή ΤΩΡΑ των ξεπουλημένων συνδικαλιστών του.. Ζητάμε από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ την διαγραφή ΤΩΡΑ των ξεπουλημένων συνδικαλιστών του.. Καθισ... περισσότερα »

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίες 7 ημέρες

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 4 ώρες
- Η ΑΓΑΜΗΤΗ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ... "ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ". ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ. ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ (ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ) ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟ... - Άνεμος Αντίστασης: Νεα ακυκλοφορητα βιντεο και φωτογραφίες απο Τουρκί... Άνεμος Αντίστασης: Νεα ακυκλοφορητα βιντεο και φωτογραφίες απο Τουρκί... : Ο γνωστός πλέον και σε εμάς "Σουλεϊμάν'' και σήμερα ... - Η εφημερίδα «Παραπολιτικά» κατασκεύασε και χρέωσε στο ABC Australia ψεύτικο ρεπορτάζ για την Τουρκία Αναδημοσίευση από το Jungle-report ... περισσότερα »

Τουρκία: Παντού αντίσταση, παντού συγκρούσεις

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 4 ώρες
Του Σεΐτ Αλντογάν, ανταποκριτή της εφημερίδας Evrensel Σχεδόν σε όλες τις πόλεις της Τουρκίας ξύπνησαν σήμερα 7η μέρα με φωνές και διαδηλώσεις για τις πολιτικές ελευθερίες και για τα δημοκρατικά δικαιώματα. Μέχρι τις πρωινές ώρες, ιδιαίτερα στην Κων/πολη, Άγκυρα, Σμύρνη, Κοτζάελι, Εσκισεχίρ, Κάισερι, Ντέρσιμ και πολλές άλλες μεγάλες και μικρές πόλεις έγιναν ογκώδεις διαδηλώσεις από κάθε ηλικία, φύλο, εργάτες και εργαζόμενους. Στην Άγκυρα συνεχίστηκαν οι διαδηλώσεις όλη μέρα ενώ μόλις σκοτείνιασε η αστυνομία επιτέθηκε ενάντια στους διαδηλωτές με αύρες, πυροσβεστικά και άλλα οχήματα.... περισσότερα »

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 4 ώρες
Δευτέρα 3/6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου