Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Δημοτικοί υπάλληλοι,τοπική αυτοδιοίκηση, Ο.Τ.Α

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ..ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.. ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΔΕΝ ΠΕΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΦΛΟΜΩΣΑΝ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΡΟΙ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑ..ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ.. ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ..? ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.. *ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!* ΜΟΝΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ...ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ... ΑΥΤΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ. Gerry

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ-ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΡΙΣΗΣ

Απολύσεις στους ΟΤΑ: Η συζήτηση φοβαμαι ότι γίνεται εκτός θέματος! *Του Γιώργου Χαρίση** Τις τελευταίες μέρες και δικαιολογημένα υπάρχει κλίμα ανησυχίας και αβεβαιότητας στους εργαζόμενους των ΟΤΑ, όπως βέβαια και σ’ όλο το δημόσιο, σχετικά με το προετοιμαζόμενο νέο κύμα απολύσεων, όπου το μενού για το 2013 περιλαμβάνει *15.000 εν ψυχρώ απολύσεις και 25.000* διαθεσιμότητες - κινητικότητες = απολύσεις. Έχουμε μια επικίνδυνη κυβέρνηση, η οποία ενταγμένη σ’ έναν σχεδιασμό απαξίωσης και διάλυσης του δημοσίου, σ’ ένα πειραματικό σχέδιο των πιο ακραίων νεοφιλελεύθερων κύκλων που *μεταμορφώ... περισσότερα »

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.-ΑΦΙΣΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

*ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.* ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΣΤΙΣ 10.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «NOVOTEL»-ΜΙΧ. ΒΟΔΑ 4-6-ΑΘΗΝΑ-ΤΗΛ.: 210 8200700 ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Ή ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ;». *ΑΘΗΝΑ-29 ΜΑΙΟΥ 2013*

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ: Σεβαστείτε τα δικαιώματά μας.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ 7.900 ευρώ βρέθηκαν για να αγοραστούν και να τοποθετηθούν ηλεκτρονικά ρολόγια και μαγνητικές κάρτες για τον έλεγχο των εργαζομένων. Χρήματα όμως για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και των Νομικών Προσώπων δεν υπάρχουν. Η Δημοτική Αρχή του κ. Χαρδαλιά με την πολιτική της, σε συνδυασμό και με την πολίτικη της συγκυβέρνησης και των μνημονίων έχει οδηγήσει τη λειτουργία ο Δήμου στην υποβάθμιση και στην απαξίωση. Τη στιγμή που δεν υπάρχουν τα στοιχειώδη αναγκαία υλικά για να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες, (ανταλλακτικά και ελαστικά γι... περισσότερα »

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ- Αύριο θα είναι ΑΡΓΑ.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με απόφαση του Δ. Σ. την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013 θα πραγματοποιηθεί τρίωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 11 π. μ. έως τις 2 μ.μ. και συγκέντρωση στο Δημαρχείο. Αγωνιζόμαστε: Ενάντια στη βάρβαρη πολιτική της συγκυβέρνησης και των μνημονίων που διαλύουν δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες και προωθούν απολύσεις εργαζομένων. Ενάντια στη συνεχιζόμενη υποβάθμιση και απαξίωση των υπηρεσιών του Δήμου Βύρωνα. Απαιτούμε σεβασμό στα δικαιώματα των εργαζομένων. Διεκδικούμε την ενσωμάτωση των Νομικών Προσώπων και των εργαζομένω... περισσότερα »

ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ο.Τ.Α.-Ν.Π.Δ.Δ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. (Σε περιπτωση που δεν φαίνεται το έγγραφο κάνετε ανανέωση σελίδας.) ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ

[image: Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟ,] Αθήνα, 24 Μαΐου 2013 Αριθμ. Πρωτ.: 507 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΕΞΠΡΕΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ Ο.Τ.Α. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ. Η τρικομματική κυβέρνηση υλοποιώντας τις δεσμεύσεις της απέναντι στην τρόικα για 25.000 διαθεσιμότητες και 4.000 απολύσεις στο Δημόσιο μέχρι το τέλος του 2013 ζητά από τους Ο.Τ.Α. απογραφή εξπρές των Νομικών Προσώπων μέχρι τις 31 Μαΐου 2013.Στόχος της σ... περισσότερα »

Μνημόνιο επιτήρησης για το Δήμο Θεσσαλονίκης; Όχι, ευχαριστώ!

Στα μέσα Απριλίου οι πολίτες της Θεσσαλονίκης παρακολούθησαν έκπληκτοι σειρά δημοσιευμάτων, τα οποία δεν διαψεύστηκαν ποτέ, και από τα οποία προέκυπτε, ότι υπήρχε μία διαφωνία ανάμεσα στον αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Θεσσαλονίκης και τον προκάτοχό του για τα χρήματα που υπήρχαν στα ταμεία του δήμου. Σύμφωνα με αυτά τα δημοσιεύματα, ο νυν αντιδήμαρχος έλεγε ότι στα ταμεία υπάρχουν 600.000 ευρώ και ο προκάτοχος του 31 εκ. ευρώ, μέχρι που τελικά συμφώνησαν ότι στα ταμεία υπάρχουν 3 εκ. ευρώ. Με βάση τα επίσημα στοιχεία που δόθηκαν από τις υπηρεσίες του δήμου για το πρώτο τρίμ... περισσότερα »

Από εδώ ξεκινούν οι πρώτες 200 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων

Με 200 απολύσεις φαίνεται πως θα ξεκινήσει η απομάκρυνση των συνολικά 4.000 δημοσίων υπαλλήλων. Όλα δείχνουν πως η αρχή θα γίνει από την κατάργηση 17 οργανισμών όπου υπηρετούν 416 υπάλληλοι. Σε αυτή την περίπτωση σύμφωνα με την «Καθημερινή» προς απόλυση θα βρεθούν τουλάχιστον οι μισοί υπάλληλοι. Θα απολυθούν δηλαδή τουλάχιστον 200 άτομα.* * *Ποιοι είναι οι φορείς:* Ηλεκτρομηχανική Κύμης Εθνικό Κέντρο Βιβλίου Κέντρο Μελετών Ασφαλείας Οργανισμός Κτηματολογίου και Χαρτογραφήσεων Ελλάδος Οργανισμός Ρυθμιστικού Σχεδίου Προστασίας Περιβάλλοντος Αθήνας Οργανισμός Ρυθμιστικού Σχεδίου ... περισσότερα »

Η αυτοδιοίκηση εκπέμπει SOS.

Στον «αέρα» προγράμματα για 60.000 ανέργους, απειλή λουκέτου στους παιδικούς σταθμούς, «εφ' όπλου λόγχη» το παράγγελμα για την ΠΟΕ-ΟΤΑ Ελευθεροτυπία Της ΕΛΕΝΗΣ ΔΕΛΒΙΝΙΩΤΗ Με «λουκέτο» απειλούνται οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, που εξυπηρετούν τουλάχιστον 60.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα, καθώς η κυβέρνηση δεν έχει διαθέσει ακόμα τα αντίστοιχα κονδύλια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. [image: Πόλεμο στην κυβέρνηση κηρύττει ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θ. Μπαλασόπουλος] Πόλεμο στην κυβέρνηση κηρύττει ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θ. Μπαλασόπουλος Ταυτόχρονα, στον αέρα βρίσκονται τα προγράμματα απασχόλ... περισσότερα »

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.: ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Δ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ Ι.Κ.Α.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μετά από τις ανακοινώσεις-αντιδράσεις των εργαζομένων του Ο.Π.Α.Δ., των Ομοσπονδιών των ασφαλισμένων στους Ο.Τ.Α. και της Π.Ο.Π.Ο.Κ.Π., η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., με ομόφωνη απόφασή της, επαναβεβαιώνει την αντίθεσή της στη διάλυση του Ο.Π.Α.Δ. και επιμένει στη διατήρηση της αυτόνομης λειτουργίας του και όχι στη συγχώνευσή του με το Ι.Κ.Α., με τις εξής προϋποθέσεις: Τη δημιουργία τριών (3) ακόμη Περιφερειακών Τμημάτων στην Αττική για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων. Την ενίσχυση της Κεντρικής Υπηρεσίας του Ο.Π.Α.Δ. με 20-25 υπαλλήλους, Τη συνδρομή ... περισσότερα »

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ Ο.Τ.Α..ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

*Σ.Σ. Η ομάδα του "ipalliloiidax.blogspot.gr" με την πολύ καλή δουλεια που κάνει καταφέρνει να ενημερώνει έγκαιρα όλους τους συναδέλφους είτε βρίσκονται σε ΟΤΑ είτε σε άλλες υπηρεσίες χωρίς κανένα διαχωρισμό.* Αναδημοσίευση απο το ipalliloiidax.blogspot.gr ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ [image: DIATHESIMOTHTA,YPALLHLOI OTA] Μετά από συνάντηση που είχαμε σήμερα, 27-05-2013 με στελέχη του ΥΔΜΗΔ σχετικά με την πορεία της κινητικότητας και της αναμενόμενης μετάταξής μας, ενημερωθήκαμε για τα παρακάτω: Οι αποφάσεις του υπουργού -θα είναι μία ανά φορέα υποδοχής- είναι έτοιμες, είναι δακτυλογραφη... περισσότερα »

ΕΠΙΔΟΜΑ 176 ΕΥΡΩ. ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.

[image: επιδομα 176 δημος ροδιων πρωτοδικειου] Η πρώτη *ομαδική αγωγή 908* συνολικά *μονίμων υπαλλήλων* για το περίφημο *επίδομα των 176* ευρώ. Εκδικάστηκε από το Μονομελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Ρόδου στις 28-01-2013 με συνολικές αγωγές που ειχαν καταθέσει απο το 2006! οι υπάλληλοι του Δήμου Ροδίων αλλά και απο άλλους δήμους του νησιού των πεταλούδων, μεταξύ αυτών και υπάλληλοι του ΔΕΥΑ Καλλιθέας . *Εκτιμάτε ότι το συνολικό ποσό θα ξεπεράσει τα 15 εκατομύρια ευρώ, χωρίς μάλιστα τους τόκους!* Η πρώτη αγωγή που εκδικάστηκε αφορούσε 29 εργαζόμενους και η απόφαση αναμένεται στο επόμε... περισσότερα »

ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑ!

*"Άρθρο 107 Απαρίθμηση πειθαρχικών παραπτωμάτων** 1. Πειθαρχικά παραπτώματα είναι: ιη) η άρνηση σύμπραξης, συνεργασίας, χορήγησης στοιχείων ή εγγράφων κατά τη διεξαγωγή έρευνας, επιθεώρησης ή ελέγχου από Ανεξάρτητες Διοικητικές Αρχές, τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και τα ιδιαίτερα Σώματα και Υπηρεσίες Επιθεώρησης και Ελέγχου," * Η Αντιδήμαρχος Λέσβου Αναστασία Αντωνέλλη δεν στέλνει τα στοιχεία στο Υπουργείο Εσωτερικών… Επιστολή της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας και Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου, Αναστασίας Αντωνέλλη στο Δήμαρ... περισσότερα »

ΚΩΣΤΑΣ ΑΣΚΟΥΝΗΣ "ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ"

Ασκούνης: «Επιμένουμε κατά της διαθεσιμότητας, παλεύουμε για υλοποίηση των προγραμμάτων» Για τα οξυμένα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τις θέσεις της ΚΕΔΕ μιλάει στην «Κ.Ε.» ο πρόεδρός της και δήμαρχος Καλλιθέας, Κώστας Ασκούνης ** Κύριε προέδρε, γνωρίζουμε ότι η έλλειψη κονδυλίων λόγω Μνημονίου έχει οδηγήσει τους δήμους σε αδιέξοδο. Υπάρχει πραγματικά κίνδυνος για τους παιδικούς σταθμούς;* - Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ζούμε κρίσιμες ώρες, τόσο για τη χώρα μας όσο και για την Αυτοδιοίκηση, μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής κρίσης. Δύο σημαν... περισσότερα »

Απορριμματοφόρο σκότωσε 85χρονη στο Αστρος Κυνουρίας

Απορριμματοφόρο σκότωσε 85χρονη στο Αστρος ΚυνουρίαςΤη ζωή της έχασε μια 85χρονη γυναίκα στο Άστρος Κυνουρίας όταν παρασύρθηκε από ένα απορριμματοφόρο. Το όχημα, που παραχωρήθηκε από τον δήμο Γλυφάδας στον δήμο Βόρειας Κυνουρίας και οδηγούσε 37χρονος, κατευθυνόταν από δημοτικό δρόμο προς την κεντρική οδό για το Παράλιο Άστρος κάνοντας την αποκομιδή των απορριμμάτων όταν, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, χτύπησε την άτυχη γυναίκα. Ο οδηγός και οι δύο συνοδοί του απορριμματοφόρου συνελήφθησαν και με εντολή του εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι. gr.news.yahoo.com Gerry

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ

Αναδημοσίευση απο Ελευθεροτυπία ΠΕΔ: Δημοψηφισμα για την ιδιωτικοποιηση της ΕΥΑΘ Την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει η Περιφερειακή 'Ενωση Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας, στην αρμοδιότητα της οποίας περνά ο συντονισμός σχετικά με τη διενέργεια δημοψηφίσματος, για το ζήτημα της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ. Η απόφαση ελήφθη σε σύσκεψη, που έγινε με πρωτοβουλία του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Αβραμόπουλου, και του εκπροσώπου του συντονιστικού πολιτών και φορέων «SOSτε το νερό», αντιδημάρχου Θέρμης, Σωκράτη Φάμελλου, καθώς και τη συμμετοχή δη... περισσότερα »

ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΔΗΜΟΙ-ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ

Ανακοινωνονται οι μπατακτσηδες δημοι [image: Δημοι οικονομικα προβληματα] 150 εκατομμύρια εκταμιεύτηκαν από το Υπ. Εσωτερικών για να πάνε στις οφειλές των παρελθόντων ετών, όμως αυτά έχουν μπλοκάρει στα ταμεία των δήμων. Προχθές ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Ε. Στυλλιανίδης φανερά εκνευρισμένος εξήγγειλέ ότι άμεσα θα ανακοινωθεί πίνακας με τους δήμους που έχουν πάρει λεφτά και δεν τα έχουν διοχετεύσει στην αγορά όπως είχαν υποχρέωση και όπως ήταν ο στόχος της χρηματοδότησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Οπως είναι γνωστό το σχέδιο έχει εξασφαλίσει ένα δισεκατομμύριο ευρώ ληξιπρόθεσμων οφ... περισσότερα »

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ-Τα παράθυρα για την άμεση έξοδο 500.000 ανδρών

Ανα δημοσίευση απο το Εθνος Τα παράθυρα για την άμεση έξοδο 500.000 ανδρών Στους «μεγάλους» κερδισμένους είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι που συμπλήρωσαν 25ετία τη διετία 2011-2012. τη συγκεκριμένη διετία στο Δημόσιο προβλέπονται μειωμένα όρια ηλικίας και για τους άνδρες με ανήλικα τέκνα Ευνοϊκές ρυθμίσεις για την έξοδο στη σύνταξη προβλέπονται για 500.000 άνδρες που ασφαλίστηκαν από το 1983 έως και το 1992. Μάλιστα υπάρχουν «παράθυρα» για τη συνταξιοδότηση δημοσίων υπαλλήλων ακόμα και στα 52, ενώ ταχύτερα στη σύνταξη βγαίνουν και όσοι πρόλαβαν να συμπληρώσουν 35ετία. [image: Τα παράθυρα... περισσότερα »

ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

"Εδώ και τώρα απολύσεις" - Έγγραφο-«φωτιά» του Υπ. Εσωτερικών [image: ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΟΤΑ] Μέχρι τις 31 Μαΐου το υπουργείο Εσωτερικών έχει δώσει την τελική ημερομηνία για την απογραφή – εξπρές στους Δήμους της χώρας, με απώτερο σκοπό, τις απολύσεις και τις διαθεσιμότητες δημοσίων υπαλλήλων. Στο έγγραφο-«φωτιά» του Υπουργείου, που παρουσιάζει σήμερα το Έθνος ζητείται άμεσα από τους Δημάρχους, να καταγράψουν τα επικαιροποιημένα στοιχεία των υπαλλήλων. Ποια είναι αυτά; · H επωνυμία του φορέα · Η νομική μορφή του φορέα · Ένα είναι νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου ή νομικό πρόσωπο ιδιωτικ... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου