Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Εις την Πόλιν .... του ξεσηκωμού!....

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΙΤΣΗΣστοΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.Πριν από 12 ώρες
Εις την Πόλιν .... του ξεσηκωμού!.... [image: LIVE STATUS ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ : Ευρωπαϊκή ακτή: Εκτεταμένες ταραχές σχεδόν σε όλο το κέντρο της Πόλης με έμφαση στις περιοχές Χάρμπιγιε(Σισλή αρχές), Ταξίμ κέντρο(προς Γκιουμούσουγιου), Μπεσίκτας(Διπλοκιόνιον), Γαλατά(κοντά στο πύργο του Γαλατά), Μπαχτσελίεβλέρ + Εσένλερ (δυτικές περιοχές προς το αεροδρόμιο Κεμάλ Ατατούρκ) Προβλήματα στα πανεπιστήμια Μπαχτσεσεχίρ και Πανεπιστήμιο Κων/πολης με ασυνήθιστα μεγάλη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και πολιτικής αστυνομίας ενώ σχεδόν σε όλα βρίσκονται φοιτητές Στην ανατολική ακτή : Μάλτ... περισσότερα »

Είναι εποχή επαναστάσεων

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΙΤΣΗΣστοΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.Πριν από 12 ώρες
Είναι εποχή επαναστάσεων του Γιώργου Δελαστίκ Zούμε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα εποχή από ιστορική σκοπιά. H οικονομική κρίση αφενός και η αποκάλυψη στα μάτια εκατοντάδων εκατομμυρίων πολιτών του βαθύτατα αντιδραστικού χαρακτήρα της EE αφετέρου μεταδίδουν με επώδυνο τρόπο το μήνυμα ότι ο σύγχρονος καπιταλισμός ούτε επιδιώκει ούτε μπορεί πλέον να ενσωματώνει τις μάζες των εργαζομένων, των μεσαίων στρωμάτων, των νέων ή των συνταξιούχων. Aκριβώς γι’ αυτό ο καπιταλισμός της εποχής μας συρρικνώνει αθόρυβα ολοένα και περισσότερο την αστική δημοκρατία, αντικαθιστώντας την με ένα δημοκρατ... περισσότερα »

ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΙΤΣΗΣστοΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.Πριν από 12 ώρες
ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ Αναρτήθηκε από MANIER , Κυριακή, 2 Ιουνίου 2013 at 9:39 μ.μ., in Ζούμε στην χώρα που οι έννοιες έχουν αλλοιωθεί και το newspeak (θ’ αναφερθούμε άλλη φορά σ’ αυτό) αλλοτριώνει τις συνειδήσεις. Πολιτικάντηδες ομιλούν για “δημοκρατικά τόξα” και υπεράσπιση της Δημοκρατίας, ενώ συμπεριφέρονται ως παράγοντες της αγοράς. Σ’ αυτό το καθεστώς, οι ατομικές ελευθερίες αμφισβητούνται καθημερινά και τα εργασιακά δικαιώματα ξεσκίζονται βάναυσα από τις αστικές τάξεις που γίνονται όλο και πιο αλαζονικές, αλλά και πιο επιθετικές, καθώς εκβιάζουν μέσω του μεροκάματου. Οι δή... περισσότερα »

Νόμιμη Βία

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΙΤΣΗΣστοΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.Πριν από 13 ώρες
*«Είμαι βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου. Νιώθω ότι κάτι αλλάζει. Νιώθω ότι εκπροσωπώ περισσότερους απόψε. Νιώθω το βάρος να μοιράζεται. Νιώθω υπερήφανος για τους άοπλους συμπολίτες μου. Κι όταν όλα τα όπλα θα σταματήσουν να σφαγιάζουν το δίκαιο, θα νιώσω αληθινός εκπρόσωπος του κράτους. Ως τότε, άοπλος κι εγώ, θα συνεχίζω να μάχομαι τον δράκο».* *Στο μυαλό του Κώστα Μπάρκα** *του Θάνου Αθανασιάδη Έχοντας περάσει σε προσωπικό επίπεδο «στην άλλη πλευρά», θεωρώ υποχρέωσή μου να δώσω τη δική μου εξήγηση για κάποια πράγματα. Αυτή η άλλη πλευρά, η πλευρά της βουλευτικής ιδιότητας, αντ... περισσότερα »

Ε.Ο.Ζ. ή ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ; *

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΙΤΣΗΣστοΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.Πριν από 13 ώρες
Η ΕΟΖ (Ειδική Οικονομική Ζώνη) είναι μια γεωγραφική περιοχή, όπου οι οικονομικοί όροι λειτουργίας, το εργασιακό καθεστώς και ο τρόπος διοίκησης δεν υπόκεινται στη εθνική νομοθεσία. Η δημιουργία τους αποσκοπεί στο να υποδεχτούν ξένες επενδύσεις ή να συγκεντρώσουν δραστηριότητες οικονομικές υπό ειδικό προνομιακό καθεστώς φορολογικής, εργασιακής και διοικητικής ασυλίας. Ας ξεχάσουμε όμως για λίγο την έννοια ΕΟΖ. Ας μιλήσουμε για Προτεκτοράτο. Σε ποιες περιοχές εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης θα μπορούσε να δημιουργηθεί προτεκτοράτο; Θα μπορούσε να δημιουργηθεί εκεί όπου ο λαός έχει εξαθλιωθεί ... περισσότερα »

Manic Nirvana: Είμαι βλάκας. Όχι ανόητος, βλάκας. Όχι ηλίθιος, βλ...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΙΤΣΗΣστοΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.Πριν από 13 ώρες
Manic Nirvana: Είμαι βλάκας. Όχι ανόητος, βλάκας. Όχι ηλίθιος, βλ...: Έχω τη δυνατότητα να σωθώ και δεν προσπαθώ. Το λέω κάθε μέρα που ξημερώνει και κάθε νύχτα που έρχεται στον εαυτό μου, κρυφά μονολογώντας π... Είμαι βλάκας. Όχι ανόητος, βλάκας. Όχι ηλίθιος, βλάκας. Έχω τη δυνατότητα να σωθώ και δεν προσπαθώ. Το λέω κάθε μέρα που ξημερώνει και κάθε νύχτα που έρχεται στον εαυτό μου, κρυφά μονολογώντας πριν πέσω να κοιμηθώ. Η γυναίκα μου δε με ρωτάει πια. Μπορεί να κάνει το ίδιο και να μην της δίνω σημασία. Πιστεύω ακόμη, αλλά λιγότερο πια, ότι μπορώ να πετύχω την απεμπλοκή, αλλά φυγο... περισσότερα »

Τα πιο σιχαμένα πράγματα που βάζουν οι εταιρίες στα φαγητά που τρώμε.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΙΤΣΗΣστοΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.Πριν από 13 ώρες
Τα πιο σιχαμένα πράγματα που βάζουν οι εταιρίες στα φαγητά που τρώμε. Τα πιο σιχαμένα πράγματα που βάζουν οι εταιρίες στα φαγητά που τρώμε. Λιωμένα σκαθάρια στα smoothies φράουλα των Starbucks, ροζ κόλλα από κρέας στα burgers και λοιπές αποκαλύψεις έχουν τις τελευταίες εβδομάδες σκιάξει το καταναλωτικό κοινό. junkfood Τα πιο σιχαμένα πράγματα που βάζουν οι εταιρίες στα φαγητά που τρώμε. Οι παρακάτω ειδήσεις θα το…αποτελειώσουν… Κυστείνη (L-Cysteine) Αμινοξύ που φτιάχνεται από ανθρώπινες τρίχες ή φτερά πάπιας. Χρησιμοποιείται για την διατήρηση της ζύμης σε ορισμένα προϊόντα άρτου, καθ... περισσότερα »

Bίντεο: Οι Anonymous ανακοινώνουν κυβερνο-επίθεση στο τουρκικό κράτος σε αλληλεγγύη με τους εξεγερμένους

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΙΤΣΗΣστοΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.Πριν από 13 ώρες
Bίντεο: Οι Anonymous ανακοινώνουν κυβερνο-επίθεση στο τουρκικό κράτος σε αλληλεγγύη με τους εξεγερμένους Bίντεο: Οι Anonymous ανακοινώνουν κυβερνο-επίθεση στο τουρκικό κράτος σε αλληλεγγύη με τους εξεγερμένους Ημερομηνία: 02/06/2013 21:52 Αλιεύθηκε στο twitter (#rbnews) *Το βίντεο των Anonymous για την εξέγερση στην Τουρκία*:

Τουρκία: Με "κοντσέρτο για κατσαρόλες" συνεχίζονται στην Άγκυρα και την Πόλη οι διαμαρτυρίες κατά της κυβέρνησης

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΙΤΣΗΣστοΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.Πριν από 13 ώρες
Έναν πρωτότυπο και θορυβώδη τρόπο βρήκαν οι κάτοικοι της Άγκυρας για να διαμαρτυρηθούν για την καταστολή των διαδηλώσεων από την αστυνομία. Από τις 9 το βράδυ, οπλισμένοι με κουζινικά, οργάνωσαν ένα "κοντσέρτο για κατσαρόλες" σε πολλές συνοικίες, καταγγέλοντας με τον τρόπο αυτό τη στάση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. "Ήρθε η ώρα να στείλουμε τον Ερντογάν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας", φώναζε μια γυναίκα, συνοδευόμενη από τα δύο παιδιά της, στο μπαλκόνι του διαμερίσματός της στο προάστιο Τσανκάγια. Απαντώντας της με σφυρίγματα, οι γείτονες αναβόσβηναν ... περισσότερα »

Μιλώντας για το Alter Summit

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΙΤΣΗΣστοΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.Πριν από 13 ώρες
Επιμέλεια: Αναστασία Γιάμαλη - Κώστας Παπαντωνίου *Τάσος Κορωνάκης* *Το επόμενο Παρασκευοσάββατο θα είμαι στο Αlter Summit* Η εναλλακτική σύνοδος των ευρωπαϊκών κίνημάτων που θα γίνει την επόμενη βδομάδα στην Αθήνα, ακόμα κι αν μας θυμίζει ως μια γλυκιά ανάμνηση ή με μια μικρή νοσταλγία το Φόρουμ, δεν θέλει και δεν μπορεί να είναι κάτι σαν το Φόρουμ. Η εναλλακτική συνάντηση δεν αντιγράφει το Φόρουμ, δεν γίνεται την περίοδο του αντιπαγκοσμιοποιητικού ή του αντιπολεμικού κινήματος, δεν αποτελεί μια μηχανιστική προσπάθεια επανάληψης της ιστορίας με τον κίνδυνο να εξελιχθεί είτε ως τρ... περισσότερα »

ΔΙΑΔΩΣΤΕ.Φωτορεπορτάζ: οι 3 πρώτες μέρες της εξέγερσης στην Τουρκία

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΙΤΣΗΣστοΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.Πριν από 13 ώρες
36 καρέ από όσα συμβαίνουν στη γειτονική χώρα Από το theatlantic.com το παρακάτω φωτορεπορτάζ, που ξεκινά με την καταστολή της διαμαρτυρίας στην πλατεία Ταξίμ στις 31 του Μάη, ημέρα Παρασκευή, μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, επίσης στην Ταξίμ, πριν τη σημερινή διαδήλωση. Riot police use tear gas to disperse the a during an anti-government protest in Taksim Square in central Istanbul, Turkey, on May 31, 2013. Turkish police fired tear gas and water cannons at demonstrators, wounding scores of people and prompting rallies in other cities in the fiercest anti-government pr... περισσότερα »

Το πρόγραμμα του Alter Summit (ημέρες και ώρες)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΙΤΣΗΣστοΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.Πριν από 13 ώρες
Η Εναλλακτική Σύνοδος Ευρωπαϊκών Κινημάτων θα γίνει 7 και 8 Ιούνη, στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ Tο πρόγραμμα των εκδηλώσεων Πρόγραμμα Alter Summit *Παρασκευή 7 Ιουνίου* 12:00 14:30 Φεμινιστικά κινήματα και γυναικεία δικαιώματα στην Ευρώπη της κρίσης 12:00 15:00 Σεμινάριο της GUE/NGL « Economists » 15:00 18:00 Σεμινάριο της GUE/NGL «πολιτική και κοινωνικά κινήματα» 14:30 17:30 Αντίσταση στη διάλυση της δημόσιας Παιδείας – Υπερασπιζόμενοι το μέλλον των επόμενων γενιών 14:30 17:30 Η Λιτότητα σκοτώνει: Η επίθεση στη δημόσια Υγεία – διεκδικώντας το δικαίωμα στην υγεία για... περισσότερα »

Μπ. Γιαϊλά: Μυστικές υπηρεσίες τον απήγαγαν και τον πέρασαν παράνομα στην Τουρκία - Και μετά η ΕΛ.ΑΣ. άρχισε προανάκριση!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΙΤΣΗΣστοΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.Πριν από 13 ώρες
Μετά την απαγωγή του με αυτοκίνητο της ΕΛΑΣ, πολιτικός πρόσφυγας από την Τουρκία βρίσεται κρατούμενος στην Κων/πολη από την τούρκικη αντιτρομοκρατική, με μια επιχείρηση που θυμίζει απαγωγές της CIA. Υπόλογη η ελληνική κυβέρνηση και η ΕΛΑΣ που, κατόπιν εορτής. άρχισε προανάκριση για την εξαφάνισή του! *Ο Μπουλούτ Γιαϊλά, πολιτικός πρόσφυγας από την Τουρκία απήχθη με αυτοκίνητο της ΕΛΑΣ Πέμπτη βράδυ από την Αθήνα, τον πέρασαν παράνομα από τα σύνορα και τώρα κρατείται στην Κωνσταντινούπολη από την τούρκικη αντιτρομοκρατική. H επιχείρηση θυμίζει απαγωγές της CIA και μυστικές μεταφορές... περισσότερα »

Ρήγμα στο μπλοκ της διαπλοκής

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΙΤΣΗΣστοΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.Πριν από 13 ώρες
Tης Α. Νταρζάνου Σε κινητικότητα ο τηλεοπτικός χάρτης, μετά την απόφαση Βαρδινογιάννη να δώσει πολιτικό προφίλ στο Star και να χτυπήσει στα ίσα τους συνεταίρους του στο Mega. Η *είσοδος στο τηλεοπτικό παιχνίδι του Νίκου Χατζηνικολάου*, βαρέος όπλου στον τομέα της ενημέρωσης, από τη συχνότητα του Star, ανατρέπει τις ισορροπίες χρόνων και αναδεικνύει τις συγκρούσεις μεταξύ των βαρώνων της διαπλοκής, που διεκδικούν ο καθένας για τον εαυτό του κομμάτι της χώρας που εκποιείται έναντι πινακίου φακής από την τρικομματική κυβέρνηση. *Η κυβέρνηση στηρίζει τα κανάλια που τη στηρίζουν* Ο αν... περισσότερα »

Από αυτήν τη φωτογραφία ξεκίνησε η «τουρκική άνοιξη»

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΙΤΣΗΣστοΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.Πριν από 13 ώρες
Σε πολλές τουρκικές πόλεις χιλιάδες άνθρωποι διαδηλώνουν κατά της αστυνομικής βίας που γνώρισε χθες τη νύχτα η Κωνσταντινούπολη. Κι όμως, αυτές οι διαδηλώσεις ξεκίνησαν ως μικρές ειρηνικές συγκεντρώσεις με λίγους διαδηλωτές, που ήθελαν να μην γίνει εμπορικό κέντρο ένα πάρκο στην πλατεία Ταξίμ. Μία σοκαριστική φωτογραφία έμελλε να παίξει καταλυτικό ρόλο για όσα ακολούθησαν στη συνέχεια... Ολα άρχισαν, όταν μερικές δεκάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ταξίμ. Οι αστυνομικοί, παρά το μικρό μέγεθος της διαδήλωσης, επέδειξαν «υπέρμετρο ζήλο». Χωρίς καν να προκληθούν, έριχναν ... περισσότερα »

Η φωτογραφία με τον Γιώργο Παπανδρέου, που σαρώνει στο facebook !

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΙΤΣΗΣστοΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.Πριν από 13 ώρες
Χαμός! Δείτε την: http://taxalia.blogspot.com/2013/06/facebook.html

“Όργανο” των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών η κυβέρνηση Σαμαρά;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΙΤΣΗΣστοΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.Πριν από 13 ώρες
[image: Τούρκοι πολιτικοί κρατούμενοι] Το χρονικό της απαγωγής του Τούρκου πολιτικού πρόσφυγα. Ποιά η σχέση της κυβέρνησης με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες; Δελτιο Τυπου ομάδων για την προστασία των προσφύγων στην Ελλάδα. Το βράδυ της Πέμπτης, 30 Μαΐου 2013, ένα σκηνικό βίαιης απαγωγής εκτυλίχτηκε στα Εξάρχεια, στο σημείο όπου καταλήγει η οδός Σόλωνος, με θύμα έναν τούρκο πολιτικό πρόσφυγα : Ενώ ο πρόσφυγας Υ.Β. που μόλις είχε αποχωρήσει από κοντινό μικρό κουρδικό εστιατόριο της περιοχής, διέσχιζε το δρόμο, 5 άνδρες πετάχτηκαν από ένα αυτοκίνητο, που περίμενε σταματημένο από ώρα ... περισσότερα »

Ο Δένδιας ή το παρακράτος πίσω από τη μαφιόζικη απαγωγή;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΙΤΣΗΣστοΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.Πριν από 13 ώρες
[image: Ο Δένδιας ή το παρακράτος πίσω από τη μαφιόζικη απαγωγή;] Είτε ο κ. Δένδιας και οι επικεφαλείς της ΕΛ.ΑΣ. καλύπτουν πλήρως τους παρακρατικούς μαφιόζικους μηχανισμούς είτε αυτοί οι μηχανισμοί είναι πλέον τόσο αυτονομημένοι ώστε αδιαφορούν για το ξεμπρόστιασμα της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας τους Ανακοίνωση της κίνησης “Απελάστε το ρατσισμό” Από σήμερα το πρωί, όπως ενημερώθηκαν οι οικείοι και οι δικηγόροι του από την Τουρκική Αστυνομία, ο πολιτικός πρόσφυγας Γιαϊλά Μπολούτ βρίσκεται έγκλειστος σε Τουρκική φυλακή. Οι Τουρκικές Αρχές διαψεύδουν με αυτό τον τρόπο την Ελληνική ... περισσότερα »

Γιατί οι Έλληνες δεν αντιδρούν;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΙΤΣΗΣστοΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.Πριν από 13 ώρες
Αυτό το ερώτημα έχει γίνει η αγαπημένη καραμέλα σε συζητήσεις εντός κι εκτός συνόρων. Οι εύκολες απαντήσεις είναι πολλές. Ο καθένας μπορεί να βρει ένα σάκο του μποξ και να εκτοξεύσει πάνω τη οργή του. Όλοι μπορούμε να βγάλουμε την ουρά μας απέξω και να υποδείξουμε κάποιον άλλον που φταίει ή αντίθετα να φορτωθούμε όλες τις ενοχές και ν΄αρχίσουμε να αυτομαστιγωνόμαστε. Όμως η ουσιαστική απάντηση στο ερώτημα, δεν μπορεί να είναι παρά μία. Ποιοι Έλληνες; Οι *Έλληνες* σαν ένας λαός που κατοικεί σ΄ενα συγκεκριμένο χώρο ή μια κοινή συνισταμένη που ενώνει ανθρώπους διαφορετικούς μεταξύ το... περισσότερα »

Όσο θα υπάρχουν Ρεπούσαινες, θα οδηγούμαστε σε Ζάλογγα…

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΙΤΣΗΣστοΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.Πριν από 13 ώρες
[image: repousi] *του Στρατή Μαζίδη* Περυσινά ξυνά σταφύλια θυμίζουν ο συνωστισμός της Σμύρνης, η αποχώρηση από την αίθουσα της Βουλής τη στιγμή της ένδειξης του σεβασμού απέναντι στη μνήμη του ποντιακού ελληνισμού ή η προοδευτική άποψη του τι χρειάζεται το Πάτερ Ημών το πρωί στα σχολεία. Τώρα και το Ζάλογγο πέρασε στη σφαίρου του μύθου, του θρύλου. Και τι να πω εγώ στο γιο μου που ακόμη θυμάται τον εαυτό του πριν δύο χρόνια στον παιδικό σταθμό όταν ερμήνευε τον καλόγηρο Σαμουήλ και σήκωνε το χεράκι του ψηλά λέγοντας τα λόγια του μονάχου “για την πατρίδα αξίζει ο θάνατος, είναι π... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου