Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

sibilla - σίβυλλα

"We are not Greeks"

sibillaστοsibilla - σίβυλλαΠριν από 3 δευτερόλεπτα
ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR" Εδω και δυο τρεις μερες αυτο το συνθημα μου ερχεται στο μυαλο. Μετα το ευρωπαϊκο "WE ARE ALL GREEKS", το "WE ARE NOT GREEKS" θα επρεπε να αναρτηθει στα πανω των Τουρκων. Και των Βουλγαρων και των Αιγυπτιων και των Συριων. -Θα τολμουσε ποτε ενας σαν τον Παγκαλο να βγει και να πει οτι ειναι ή κομμουνιστες ή μ@λ....ς; -Θα τολμουσε ενας σαν τον Βενιζελο να απαιτησει να του ζητησουν συγγνωμη; -Θα τους χτυπαγε το χερι στο... τραπεζι η Μερκελ ή ο Σοϊμπλε; -Θα εφτιαχναν οι γερμανικες σαβουροφυλλαδες εξωφυλλα που να προσβαλουν την ιστορια τους οπως με την δικια μας αφροδιτη... περισσότερα »

Αστεγος βρέθηκε νεκρός στο Κερατσίνι

sibillaστοsibilla - σίβυλλαΠριν από 33 δευτερόλεπτα
ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR" Στην Ελλάδα της οικονομικής ύφεσης, των μνημονίων και της κοινωνικής αποσύνθεσης, νέοι άνθρωποι φεύγουν από την ζωή, μόνοι, αβοήθητοι, μακριά από το βλέμμα της κοινωνίας. Η είδηση ότι ένας άνδρας ηλικίας μεταξύ 35 και 40 ετών βρέθηκε νεκρός σε ημιτελές κτίσμα στο Κερατσίνι, παρά την κρίση που βιώνουμε, συγκλονίζει. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόκειται για άστεγο, ο οποίος σύμφωνα με τους περίοικους χρησιμοποιούσε τον... συγκεκριμένο χώρο ως κατάλυμα από τον περασμένο Αύγουστο. Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής Κερα... περισσότερα »

Ο Σαμαράς πήρε μαζί του στην Κίνα τον «χρεοκοπημένο» Mr Diana... αντί να βρίσκεται στον Κορυδαλλό

sibillaστοsibilla - σίβυλλαΠριν από 1 ώρα
Τί κι αν χρεοκόπησε την εταιρία του; Ο Αντώνης Σαμαράς δεν είχε πρόβλημα να συμπεριλάβει στην αποστολή περίπου 70 επιχειρηματιών που τον συνόδευσε στο πρόσφατο ταξίδι του στην Κίνα και τον ιδιοκτήτη της υπό εκκαθάριση Diana, Πάνο Ζερίτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ύστερα από τη χρεοκοπία της χαρτοβιομηχανίας, η οποία είχε έδρα στην Ξάνθη, ο κ. Ζερίτης δεν διαθέτει πλέον καμιά εταιρία με έδρα στη χώρα μας. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο κ. Ζερίτης, ο οποίος είχε αφήσει απλήρωτους επί μήνες τους εργαζόμενούς του, είχε αποπειραθεί να... μεταβιβάσει με πλάγιο τρόπο τα περιουσιακ... περισσότερα »

“Ποτέ πια πόλεμος!”, το μήνυμα του “Δρόμου Θυσίας 2013” Διστόμου

sibillaστοsibilla - σίβυλλαΠριν από 1 ώρα
Δώδεκα χιλιάδες μέτρα, εκατομμύρια χτύποι καρδιάς, δισεκατομμύρια ευχές-απαιτήσεις: ''Ποτέ πια πόλεμος!'' Αυτό ήταν το μήνυμα που εξέπεμψαν οι 275 ενήλικες δρομείς, οι περίπου 100 μικρότεροι αλλά και οι θεατές -κάτοικοι και επισκέπτες-προσκυνητές του Διστόμου, που συμμετείχαν στο "Δρόμο Θυσίας" από τον Καρακόλιθο, έξω από την Λιβαδειά μέχρι την... Μαρτυρική Κωμόπολη της Βοιωτίας, μπροστά στον ναό του Αγίου Νικολάου όπου είναι χαραγμένα τα ονόματα των 218 Διστομιτών που στις 10 Ιουνίου 1944 σφαγιάσθηκαν από τα ναζιστικά,γερμανικά στρατεύματα κατοχής. Δρομείς από όλη την Ελλάδα αλλά ... περισσότερα »

Συγκέντρωση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στις 7 μ.μ. στο Πολεμικό Μουσείο για την καταστολή στην Τουρκία

sibillaστοsibilla - σίβυλλαΠριν από 1 ώρα
Η* ΚΟ Αττικής* του *ΚΚΕ* και η *Οργάνωση Αττικής* της *ΚΝΕ*, διοργανώνουν * σήμερα* Δευτέρα, στις *7:00 μ.μ.*, στο *Πολεμικό Μουσείο*, συγκέντρωση καταδίκης της βίαιας καταστολής και του αυταρχισμού, της κυβέρνησης Ερντογάν, απέναντι στις διαδηλώσεις στην Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα και σε άλλες πόλεις της Τουρκίας. Εκφράζουν, επίσης, την αλληλεγγύη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στον αγωνιζόμενο τούρκικο λαό και στο Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας, που συμμετέχει στις... διαδηλώσεις και έγινε στόχος της κρατικής καταστολής και με εισβολή των αστυνομικών δυνάμεων στα γραφεία του στην Άγκυρα.

Το δικό μας δώρο... επισύρει την εσχάτη των ποινών

sibillaστοsibilla - σίβυλλαΠριν από 1 ώρα
Τα *διακόσια σαράντα δις* που μας δάνεισαν, κατά το Στουρνάρι *''σχεδόν δώρο''*, *τα είδε κανείς;* * * Είναι κάπου*;* * *Μήπως τα κρύψανε,* ''καβάτζα'', για τις δύσκολες μέρες;* * *Μας λέτε παρακαλώ *σε ποιό ταμείο βρίσκονται;* Μήπως αυτά έχει στο μυαλό του ο ''πρωθυπουργός'' όταν μιλάει για *ανάπτυξη που έρχεται;* * * * * Γιατί, *αν* δεν συμβαίνει τίποτα από αυτά, *αν* πήγανε για* αποπληρωμή παλαιότερων *απαιτήσεων των... ίδιων των δανειστών, *αν* μετακυλήθηκαν *τα χρέη τραπεζών* στις πλάτες του λαού,* * *αν *για τα 240 αυτά δις υπογράφηκε η* αποικιοποίηση *της χ... περισσότερα »

ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ: ΚΡΑΤΟΣ Ή ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ;

sibillaστοsibilla - σίβυλλαΠριν από 1 ώρα
*****[image: 20130602-215928.jpg] Βρωμερό παρασκήνιο πίσω από την απαγωγή και “απέλαση” του Τούρκου αγωνιστή στα χέρια των κεμαλοναζί. Τα συμπεράσματα είναι δύο:* *-Ή έγινε άτυπη επιχείρηση από κάποια κρατική υπηρεσία (γιατί η ΕΛΑΣ δεν έχει εμπλοκή στο περιστατικό)* *-Ή ο αγωνιστής προδόθηκε από καθάρματα που δρουν με το προσωπείο του “αγωνιστή”, όπως έχουμε δει πολλάκις να συμβαίνει με ΜΚΟ που φορούν το προσωπείο του “ανθρωπιστή” για να εμπορεύονται και να σφάζουν μετανάστες.* *Και οι δύο περιπτώσεις είναι εξαιρετικά επικίνδυνες. Να μάθουμε αν ήδη έχουμε παραδοθεί στους τούρκους ή αν... περισσότερα »

Κι άλλα ψέματα, κι άλλη εσκεμμένη παραπληροφόρηση από φασιστικές σελίδες: Οι μολότωφ στο ελληνικό προξενείο και η διάψευση από τη σελίδα της Ελληνικής Ομογένειας στην Κων/πολη...

sibillaστοsibilla - σίβυλλαΠριν από 2 ώρες
JUNGLE-Report Κι άλλα ψέματα, κι άλλη εσκεμμένη παραπληροφόρηση από φασιστικές σελίδες: Οι μολότωφ στο ελληνικό προξενείο και η διάψευση από τη σελίδα της Ελληνικής Ομογένειας στην Κων/πολη: http://on.fb.me/18JCjSB Δείτε εδώ άλλη μια διάψευση από... Έλληνα της Κων/πολης: http://on.fb.me/15tyFrY {SPY}

Τα MME κρύβουν τις ειδήσεις! 7.000 χιλιάδες διαδηλωτές διαδηλώνουν εναντίον της Ευρωπαϊκής κεντρικής Τράπεζας στην Φραγκφούρτη…

sibillaστοsibilla - σίβυλλαΠριν από 3 ώρες
Κεντρικό σύνθημα των διαδηλωτών που έχουν αποκλείσει για 3 μέρες την ιδιωτική Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα: «*Η ανθρωπότητα πριν από τα κέρδη*»! ΣΧΕΤΙΚΟ: *To Εργοστάσιο Παραγωγής Χρέους!*

Επιμένει ο κύριος τίποτα, ο γερμανοτσολιας Κουτρουμάνης ότι έσωσε τη χώρα η κυβέρνηση ΓΑΠ...

sibillaστοsibilla - σίβυλλαΠριν από 3 ώρες
ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR" Ως προϋπόθεση το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας έθεσε ο κ. Κοκινοβασίλης για τις εκλογές στις δημοτικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια την εκλογή του νέου γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κατά τη σημερινή ολομέλεια του κόμματος σε κεντρικό ξενοδοχείο του Αγρινίου παρουσία του πρώην υπουργού και μέλος της Κ.Ε. Γιώργου Κουτρουμάνη. Το τοπικό ΠΑΣΟΚ του οποίου η παρουσία στα πράγματα από ότι έδειξε η σημερινή ολομέλεια βρίσκεται στα πιο χαμηλά επίπεδα όλων των εποχών, εναγωνίως αναζητά νέα στελέχη που θα... στελεχώσουν το κόμμα και θα διαφυλ... περισσότερα »

Κάτοικοι ξαναζούν την αιματοβαμμένη Τρίτη... της 3ης του Ιούνη στο χωριό Λούτρα του Ρεθύμνου - Tα κτήνη της Μέρκελ, της συγκυβέρνησης των Γερμανοτσολιάδων νοιώθουν ντροπή για τον δωσιλογισμό τους;

sibillaστοsibilla - σίβυλλαΠριν από 4 ώρες
ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR" Tου *Μανόλη Παντινάκη* Όσο πλησίαζαν οι μέρες φτάνοντας στην αιματοβαμμένη μέρα της 3ης του Ιούνη στο χωριό Λούτρα του Ρεθύμνου, ένα από τα πρώτα που άνοιξαν τις εκτελέσεις- αντίποινα στην Κρήτη οι χιτλερικές δυνάμεις μετά την κυριαρχία τους στο νησί, είναι αδύνατο να στεγνώσουν τα μάτια των λιγοστών γερόντων που παιδιά τότε, έβαλαν στις ψυχές τους τη φρίκη στον... απόλυτο βαθμό της. -Μάνα γιάντα κλαίς; Τον μπαμπά μου δε θα τον σηκώσουμε;- τη ρωτούσε ο τετράχρονος γιός της Νίκος όταν εκείνη τον μοιρολογούνταν νεκρό στο σπίτι τους στη μεσοχωριά, πάνω στο φύλλο τη... περισσότερα »

Ουδείς μπορεί να προβλέψει την έναρξη και την πρόοδο της επανάστασης... Έχει τους δικούς της μυστηριώδεις νόμους...

nasosgrστοsibilla - σίβυλλαΠριν από 4 ώρες
«*Ουδείς μπορεί να προβλέψει την έναρξη και* *την πρόοδο της επανάστασης.* *Έχει τους δικούς της μυστηριώδεις νόμους*» (*Β. Ι. Λένιν*) Γράφει ο *Δευκαλίωνας* http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/ *Στον *προηγούμενο *Δευκαλίωνα *διατυπώσαμε δημόσια το ερώτημα «*Εμείς τα θύματα του μνημονίου, τι πρέπει να κάνουμε;*». Την απάντηση την έδωσε άμεσα η κοινωνική αντιπολίτευση της Τουρκίας που βγήκε στους δρόμους και συγκρούστηκε με τις δυνάμεις καταστολής του νέο-οθωμανικού καθεστώτος. *Ποια είναι τα πραγματικά και βαθύτερα αίτια αυτής της μαζικής εξέγερσης,*δεν γνωρίζουμε ακόμα. Παρ’ ότι ... περισσότερα »

The terrorism maker is falling. The revolution must go on...

sibillaστοsibilla - σίβυλλαΠριν από 4 ώρες
- *Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ*

Σκοτώνουν παιδιά, γυναίκες και ολόκληρες οικογένειες στο όνομα του Ισλάμ...

sibillaστοsibilla - σίβυλλαΠριν από 5 ώρες
*Ο Hafez Al-Assad με τον Ανδρέα Παπανδρέου* *Ο Hafez Al-Assad για τη Μουσουλμανική Αδελφότητα * Σκοτώνουν παιδιά, γυναίκες και ολόκληρες οικογένειες στο όνομα του Ισλάμ. Ο πρώην πρόεδρος της Συρίας, Hafez Al-Assad, 31 χρόνια πριν, γνωρίζοντας πολύ καλά τι εστί Μουσουλμανική Αδελφότητα, προειδοποιεί τους Σύριους και τους παρακινεί να... καταστρέψουν το πραγματικό νόημα του Ισλάμ. Σήμερα παίρνουν "σάρκα και οστά" τα λόγια του. FAIR USE NOTICE: This video has been posted to further advance our understanding of environmental, political, human rights, economic, Technological, democrati... περισσότερα »

Οι «εγκέφαλοι» που μιλούν για «στημένα»: Κήρυκες της σκλαβιάς και της υποταγής... Πλησιάζει και η ώρα της Ελλάδας, η δική μας ώρα…

sibillaστοsibilla - σίβυλλαΠριν από 5 ώρες
Σε πολλούς εγκεφάλους οι εξεγέρσεις φαίνονται σαν έργο «προβοκατόρων» ή ποικίλων «υποκινητών» και συνωμοτών. Αυτοί οι εγκέφαλοι συνδυάζουν δύο κύρια χαρακτηριστικά: α). Στέκονται πάντα περιφρονητικά απέναντι σε κάθε λαϊκό κίνημα, αντικρίζουν τους λαούς σαν πρόβατα που έχουν ανάγκη κάποιο Μεσσία ή «εκλεκτό» για να παίξει το ρόλο του τσοπάνη… β). Διέπονται από μια κατασκοπευτική ΛΟΓΙΚΗ (τη λογική των μηχανισμών), από μια αστυνομική αντίληψη της ιστορίας. Γι αυτούς η Ιστορία είναι ένα κουκλοθέατρο που κάποιοι «μηχανισμοί» και «συνωμότες» κινούν τα... νήματα: ΟΙ λαοί δεν υπάρχουν πουθενά... περισσότερα »

Οι ΑΝΕΛ παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Τουρκία

sibillaστοsibilla - σίβυλλαΠριν από 5 ώρες
ΑΠΟ ΤΟ "press-gr" Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ παρακολουθούν πολύ στενά τις άκρως ανησυχητικές εξελίξεις στην Τουρκία με επίκεντρο την Κωνσταντινούπολη. Ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος είχε χθες το βράδυ τηλεδιάσκεψη με τον Τομεάρχη Εξωτερικών και Βουλευτή Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και τον Τομεάρχη Άμυνας Πτέραρχο ε.α. Γιώργο Νταβρή. Ο Πρόεδρος του Κινήματος ζήτησε από τους δύο Τομεάρχες να απευθυνθούν άμεσα για ενημέρωση τόσο στον... Υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο όσο και στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο. Ο Τέρενς Κουίκ επικοινώνησε και αργά χθες το βράδυ, ... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου