Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

αλεπού του Ολύμπου

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν –ο κουμπάρος του Κώστα Καραμανλή- έριξε τις ευθύνες για τις διαδηλώσεις στην αντιπολίτευση και στον ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 38 δευτερόλεπτα
Έχω γίνει Τούρκος! *Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις στις μεγαλύτερες πόλεις της Τουρκίας. Εκατοντάδες χιλιάδες Τούρκοι πολίτες έχουν ξεχυθεί στους δρόμους και διαμαρτύρονται επειδή η Τουρκία δεν έχει καταφέρει να πετύχει τους τρομερούς ρυθμούς ανάπτυξης της Ελλάδας. * * * * Οι ταραχές στην Τουρκία έχουν αναστατώσει τους Έλληνες που διαπιστώνουν με έκπληξη πως οι Τούρκοι συμπεριφέρονται κάπως διαφορετικά από αυτά που δείχνουν τα τούρκικα σίριαλ. * * * * Οι συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών ξεκίνησαν από το πάρκο Γκεζί της Κωνσταντινούπολης επειδή η κυβέρνηση σκοπεύει να κάν... περισσότερα »

Μίκης προς Ρεπούση: Είναι προνόμιο που ζεις στην Ελλάδα(βίντεο)

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 1 ώρα
[image: Μίκης προς Ρεπούση: Είναι προνόμιο που ζεις στην Ελλάδα] Με δριμύτητα επιτίθεται ο Μίκης Θεοδωράκης στη Μαρία Ρεπούση, στο πλαίσιο συνέντευξής του για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα. Ο Μίκης Θεοδωράκης κάνει λόγο για «εθνομηδενισμό» και επισημαίνει στην κ. Ρεπούση ότι είναι προνόμιό της που .. ζει στην Ελλάδα. Μιλώντας την Πέμπτη στους Γιώργο και Ηρώ Σγουράκη με θέμα την «Ιστορία των Κρητικών Επαναστάσεων», με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα, ο Μίκης Θεοδωράκης δήλωσε ότι είναι «ριζωμένος αριστερός»... περισσότερα »

Τι περίεργα πράγματα….οι καταστηματάρχες της Κωνσταντινούπολης δεν διαμαρτυρήθηκαν;;;

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 2 ώρες
Οι εργαζόμενοι που έκλεισαν οι δρόμοι και δεν μπορούσαν να πάνε με άνεση στη δουλειά τους? Οι τουρίστες που βρέθηκαν σε δύσκολη θέση? Οι Τούρκοι νοικοκυραίοι δεν αγανάκτησαν μ΄αυτούς τους κουκουλοφόρους (η δεν φόραγαν κουκούλες?) Οι δημοσιογράφοι δεν έδειξαν τον αποτροπιασμό τους για μερικές εκατοντάδες “γνωστούς αγνώστους” που έκαψαν τη περιουσία του κοσμάκη του αθώου? Η διεθνής κοινή γνώμη δεν σκέφτηκε πως…οι Τούρκοι είναι λαμόγια και ασυνείδητοι για τη κρισιμότητα της κατάστασης της πατρίδας τους και προκαλούν τέτοιες επικίνδυνες καταστάσεις? Αυτές οι κινητοποιήσεις δεν έγιναν α... περισσότερα »

Τι διαφορά έχουν τα σπασμένα κεφάλια στην Ελλάδα και στην Τουρκία;

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 2 ώρες
ΚΟΥΙΖ: Αυτή η φωτογραφία είναι από την Ελλάδα ή την Τουρκία; Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τη στάση των διεθνών και εγχώριων ΜΜΕ στο ζήτημα των διαδηλώσεων της Τουρκίας. Οι εκεί εξεγερμένοι αντιμετωπίζονται μάλλον με συμπάθεια και εφράζεται με κάθε ευκαιρία ο αποτροπιασμός για την αστυνομική καταστολή που υπερέβη τα εσκαμμένα. Τα εσκαμμένα; Ποια εσκαμμένα; Αυτή η διεθνής κοινότητα δεν έχει δει ότι τα σκαρφαλώσαμε από καιρό τα εσκαμμένα; Δεν είδαν την αστυνομική βαρβαρότητα στους δρόμους της Αθήνας επί ενάμιση περίπου χρόνο; Δεν είδαν τους μπάτσους να επιτίθενται δολοφονικά σε ειρηνικ... περισσότερα »

Σεισμός στον Όλυμπο....

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 3 ώρες
[image: Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 362013 125211 πμ] Ο σεισμός είχε ένταση 3,3 ρίχτερ και επίκεντρο τον Όλυμπο λίγο κάτω από τα 1800 μέτρα υψόμετρο. Έγινε αισθητός .. στο Λιτόχωρο στις 00:30. Το επίκεντρο εντοπίζεται 27 χιλιόμετρα Νοτιοδυτικά της Κατερίνης και το ετσιακό βάθος είναι 5 χιλιόμετρα *Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο σεισμός ήταν 3,1 ρίχτερ και είχε εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα. Η ακριβής ώρα ήταν 00:28:41.* *Αναλυτικές πληροφορίες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών εδώ* http://www.dionolympos.gr/

Επειγόντως ο Ερντογκάν να προσλάβει ένα Πρετεντέρη, έστω τον Μπάμπη ή στην ανάγκη τον Σίμο Κεδίκογλου

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 4 ώρες
*Μα είναι δυνατόν ολόκληρη Τουρκία να μην διαθέτει ένα τηλεοπτικό κανάλι με την εγκυρότητα του Mega και τις βαθυστόχαστες αναλύσεις του Πρετεντέρη;* * * *Πώς να αντιληφθείς ότι μια χώρα με δεκάδες πανεθνικής εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς δεν διαθέτει ένα κανάλι με έναν πολιτικό αναλυτή της βαρύτητας του Μπάμπη (ένας είναι ο Μπάμπης ο Σουγιάς) και της αντικειμενικότητας του... Σκάι;* Μου δημιουργήθηκαν αυτές οι απορίες τώρα που μίλησα τηλεφωνικά με σύντροφο που γνωρίζει Τούρκικα να μου πει τι γράφουν οι ιστοσελίδες των τούρκικων τηλεοπτικών σταθμών όπως και τα έντυπα της γείτο... περισσότερα »

Anonymous: «Θα γονατίσουμε την κυβέρνηση της Τουρκίας» [βίντεο]

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 4 ώρες
[image: Anonymous: «Θα γονατίσουμε την κυβέρνηση της Τουρκίας» [βίντεο]] Mε επίθεση σε κάθε δίκτυο και μέσο επικοινωνίας τού κράτους, απειλούν οι Anonymous την τουρκική κυβέρνηση, με αφορμή τα επεισόδια που έχουν ξεσπάσει στη χώρα και την αντιμετώπισή τους από τις δυνάμεις ασφαλείας. Οι Anonymous, αφού στέλνουν τα «χαιρετίσματά τους» στη κυβέρνηση της Τουρκίας, αναφέρουν πως παρακολουθούν.. εδώ και μέρες «τους αδελφούς και τις αδελφές μας που ειρηνικά εξεγείρονται εναντίον στην τυραννική κυβέρνηση, η οποία τους κακομεταχειρίζεται, τους χτυπά, τους πυροβολεί με κανόνια νερού και του... περισσότερα »

Τα χρώματα της ..ύαινας

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 4 ώρες
Οι τραπεζίτες μοίρασαν τα λεφτά .... *...Κι οι υποταχτικοί τους , ΛΑΧΑΝΙ και ΡΟΖΖΖ ΕΦΙΑΛΤΕΣ * *σκοτώνονται μεταξύ τους για το βραβείο του ...* *καλύτερου ΔΟΥΛΟΥ !!!* ΥΣ..*Το ροζάκι σαν χρώμα ταιριάζει πολύ περισσότερο στον Σαμαρά και στις συνιστώσες του...* *Γι αυτό και χρησιμοποιούμε πάντα ...* *ΡΟΖΖΖΖΖΖΖΖ για αυτους *και το *συμπαθέστατο ΛΑΧΑΝΙ για τους άλλους εφιάλτες , τους ξεφτιλισμένους σοσιαληστές !!!* * * *ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΕΞΑΛΛΟΥ , * *ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ....* *ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ * * * *Όσο για τον τρίτο της παρέας, ταιριάζει έ... περισσότερα »

Η λαϊκή έκρηξη στην Τουρκία...Βρισκόμαστε πλέον σε μια περίοδο λαϊκών ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ και Επαναστάσεων και αυτό τίποτε δεν μπορεί να το σταματήσει…

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 5 ώρες
Στην Τουρκία βρισκόμαστε μπροστά στην έκρηξη μιας λαϊκής ενέργειας μεγατόνων. Καταρχήν, λοιπόν, πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι τέτοιες ΜΑΖΙΚΕΣ λαϊκές εκρήξεις που φέρνουν σε άγρια και θανατηφόρα πολεμική σύγκρουση τις λαϊκές μάζες με το καθεστώς και τους κατασταλτικούς του μηχανισμούς, ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ αυθεντική λαϊκή ΕΞΕΓΕΡΣΗ. ΚΑΝΕΝΑΣ «υποκινητής» δεν θα μπορούσε να «στήσει» τέτοια παλιρροϊκά κύματα γενικού ξεσηκωμού αν ο αυτός (ο ξεσηκωμός) δεν βρισκόταν μέσα στα σπλάχνα της τούρκικης κοινωνίας και δεν τροφοδοτούνταν από τη συσσωρευμένη και συμπιεσμένη λαϊκή ΟΡΓΗ. Βεβαίως και «υποκ... περισσότερα »

ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ (ΠΟΥ) ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ… (Ένα Παραμύθι για τους αγαθούς αγρίους της Ανάπτυξης)

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 6 ώρες
Μια φορά κι έναν καιρό, σ’ ένα νησάκι καταμεσής στο Αιγαίο εζούσε μέσα σε λιτά μεγαλεία ένας γέρο-Βασιλέας παλαιών αρχών και γηραλέων αντιλήψεων. Ήτον πολύ αγαπητός στους υπηκόους του και είχε ένα μοναχοπαίδι. Ετούτο πάλε το Πριγκιπόπουλο είχεν από μικρό δείξει μιαν έφεση προς τα τρανά μεγαλεία και την άνευ ορίων Ανάπτυξη. Κάποτες η θειάκα του νεαρού βλαστού εδώρισε παίγνια εις τον μικρό Πρίγκηπα, ήτοι έναν πλαστικό εξκαφέα, μίαν μηχανική μπουλδόζα και μίαν μπετουνιέρα δια να παίζει, και ο μικρός Πρίγκηψ πλια όλο στα αναπτυξιολάγνα παίγνια είχεν…τα μυαλά του. Επεράσανε οι χρόνοι κα... περισσότερα »

Η τουρκική εξέγερση σε 70 δευτερόλεπτα (Βίντεο)

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 6 ώρες
*Δύο συγκλονιστικά βίντεο με εικόνες από την εξέγερση που μαίνεται για πέμπτη ημέρα* * * * * ... Από luben.tv μέσω nonews-NEWS Greki

ΝΕΑ ΝΥΧΤΑ-ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ, ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΓΚΥΡΑ

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 7 ώρες
[image: TURKEY_PROTESTS__0602_11.limgha]Η τουρκική αστυνομία χρησιμοποίησε και πάλι δακρυγόνα για να διαλύσει πολλές χιλιάδες διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί το βράδυ της Κυριακής έξω από το γραφείο του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη. Όπως ανέφερε ένας φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου που ήταν στο σημείο, σημειώθηκαν συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών στην περιοχή, που απέχει αρκετά χιλιόμετρα από την πλατεία Ταξίμ. Βίαια επεισόδια είχαν σημειωθεί στο ίδιο σημεία και κατά τη διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου, λίγες ώρες μετά τ... περισσότερα »

Η εφημερίδα «Παραπολιτικά» κατασκεύασε και χρέωσε στο ABC Australia ψεύτικο ρεπορτάζ για την Τουρκία.

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 12 ώρες
Τα γεγονότα στην Τουρκία έχουν φέρει σε αμηχανία τον αυτοαποκαλούμενο «πατριωτικό χώρο» στην Ελλάδα. Λόγω του μίσους που τρέφουν για τη γείτονα χώρα, δεν ξέρουν ποιά πλευρά να πρωτομισήσουν περισσότερο. Το εξεγερμένο λαό ή το κράτος και την αστυνομία; Τα οπαδικά τους ένστικτα έχουν μπλοκάρει και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα αν κάνει κανείς μια βόλτα στα social media του χώρου. Τα γεγονότα στην Τουρκία έχουν φέρει, όμως, σε αμηχανία και την κυβέρνηση Σαμαρά. Είναι προφανές ότι το τελευταίο που θα ήθελε, είναι αυτά να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και για τους Έλληνες. Και το γεγονός ότι... περισσότερα »

Ένας Έλληνας....

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 13 ώρες

ΤΟΥΡΚΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ ...ΕΛΛΑΔΑ

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 21 ώρες
... ε ΕΛΛΑΔΑ.. ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ..... vasiliskos

Πόσο κοστίζει το ΕΥΡΩ ???

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 21 ώρες
...

Οταν ο Παπούλιας (του κωλόσπιτου της Εκάλης και των Μνημονίων) συνάντησε τους ευτυχισμένους εργαζόμενους της Cosco !!!

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 21 ώρες
*«Παιδί μου, έχεις δει ποτέ ευτυχισμένο άνθρωπο;»– «Οχι»– «Ε, τότε κοίτα εμένα»!* Ο διάλογος είναι από εκείνες τις παλιές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, και διεξάγεται ανάμεσα στον «ευτυχισμένο» Βασίλη Αυλωνίτη και στον απορημένο και δύσπιστο Νίκο Ρίζο. Δύσπιστο, αφού ο καημένος ούτε είχε ξαναδεί, ούτε ήξερε πώς είναι ένας «ευτυχισμένος άνθρωπος»… Αν και σεις έχετε την ίδια απορία, αν και σεις δυσπιστείτε, αν ψάχνετε και δεν βρίσκετε «πώς είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος», δε χρειάζεται να περιμένετε πότε θα μεταδοθεί η ταινία για να…απολαύσετε τη φιγούρα του Αυλωνίτη. *Απ... περισσότερα »

Ξέρει ο Αντώνης....

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 22 ώρες

Το τραγούδι που ενόχλησε τον "ευαίσθητο" γονιό και την ανεγκέφαλη "Διευθύντρια" Σχολείου !

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 1 ημέρα
*Δείτε για το ...* *θέμα* *ΕΔΩ **κι **ΕΔΩ* http://respentza.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου