Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

to synoro

Η Βίκυ Σταμάτη προσφεύγει κατά της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 4 δευτερόλεπτα
Απίστευτο θράσος από αυτούς που πλούτισαν πάνω στο δράμα του ελληνικού λαού Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό! Η Βίκυ Σταμάτη, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου που από κοινού κατηγορούνται για την υπόθεση του «μαύρου» πολιτικού χρήματος από εξοπλιστικά προγράμματα προσφεύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου κατά της Ελληνικής Δημοκρατίας! Η προσφυγή ξεκινά με ένα σύντομο ιστορικό της υπόθεσης στην οποία εμπλέκεται η κ. Σταμάτη, όπου αναφέρονται και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει μεταξύ των οποίων κι αυτή της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Στο κ... περισσότερα »

Όταν ο Γκιούλ «άδειασε» τον Ερντογάν, με φόντο την εξέγερση της Ταξίμ

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 9 δευτερόλεπτα
Με αφορμή την κοπή δέντρων από την πλατεία Ταξίμ για την κατασκευή τζαμιού (κατά την κυβέρνηση) ή εμπορικού κέντρου (κατά τους διαδηλωτές) δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές της Κωνσταντινούπολης , της Άγκυρας, της Σμύρνης και των δεκάδων άλλων πόλεων της Τουρκίας έχουν ξεσηκωθεί κατά της κυβέρνησης, και ο Ταγίπ Ερντογάν βρίσκεται αντιμέτωπος με μια πρωτοφανή απειλή. Το κυριότερο όμως πρόβλημα είναι ότι είναι παντελώς μόνος του. Και είναι μόνος γιατί φαίνεται πως εκτός από την υποστήριξη των ΗΠΑ (σ.σ. η Ουάσινγκτον ζήτησε ηρεμία) χάνει και την υποστήριξη του ανθρώπου που κάποτε ήταν ... περισσότερα »

Δείτε το απαγορευμένο σποτ των αρχαιολόγων. Κόπηκε γιατί προσβλήθηκαν οι δανειστές μας! (video)

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 11 δευτερόλεπτα
Απαγορεύτηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο το τηλεοπτικό διαφημιστικό μήνυμα που έφτιαξε ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων στο πλαίσιο της διεθνούς καμπάνιας του με τίτλο «Τα μνημεία δεν έχουν φωνή, εσύ έχεις» Στόχος των αρχαιολόγων που συμμετέχουν στην κίνηση του ΣΕΑ είναι να εκφράσουν την πικρία, το θυμό και την αντίθεσή τους στα νέα, αυστηρά μέτρα λιτότητας, τα οποία απειλούν το φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον την Ελλάδας. Το βίντεο είναι εμπνευσμένο από τη μεγάλη ληστεία στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, κάτι που προκάλεσε την ομόφωνη αντίδραση του Κεντρ... περισσότερα »

''Οι σφουγγοκωλάριοι του Παπανδρέου'' - Άρθρο κόλαφος του Μιχάλη Ιγνατίου στα Επίκαιρα

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 17 δευτερόλεπτα
Είναι εντυπωσιακή είδηση, που δημοσιοποιήθηκε μέσω του στενότερου συνεργάτη του σε θέματα Τύπου, κ. Γιώργου Ελενόπουλου, ότι ο επόμενος στόχος του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου είναι η εντονότερη παρουσία του στο εσωτερικό μέτωπο. ; Και είναι εντυπωσιακή διότι ο κ. Παπανδρέου δείχνει θάρρος, σύμφωνα με το περιβάλλον του, να αντιμετωπίσει και να κοιτάξει στα μάτια τον ελληνικό λαό. Αν και για την πλειοψηφία των πολιτών η λέξη θάρρος έχει αντικατασταθεί εδώ και καιρό με τη λέξη ΘΡΑΣΟΣ. Ο πρώην πρωθυπουργός ολοκλήρωσε τις διαλέξεις στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, όπου δεν άφησε... περισσότερα »

Ξεκίνησαν οι «επιθέσεις» των «Anonymous» σε κυβερνητικές ιστοσελίδες στη Τουρκία (Video )

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 20 δευτερόλεπτα
Η ιστοσελίδα του κυβερνώντος κόμματος «Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης» (AKP), οι ιστοσελίδες της Διεύθυνσης Ασφαλείας και του κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης αλλά και η σελίδα της Τουρκικής προεδρίας, δέχτηκαν «επίθεση» από χάκερς. Λίγο νωρίτερα, με βίντεο οι Anonymous είχαν κάνει γνωστές τις προθέσεις τους. Οι Anonymous, αφού στέλνουν τα «χαιρετίσματά τους» στη κυβέρνηση της Τουρκίας, αναφέρουν πως παρακολουθούν εδώ και μέρες «τους αδελφούς και τις αδελφές μας που ειρηνικά εξεγείρονται εναντίον στην τυραννική κυβέρνηση, η οποία τους κακομεταχειρίζεται, τους χτυπά, τους πυροβολεί με κ... περισσότερα »

Τον σκότωσαν και τον έκαψαν γιατί ήταν ομοφυλόφιλος

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 20 δευτερόλεπτα
Ο υποδιευθυντής περιφερειακού αεροδρομίου στην ρωσική Άπω Ανατολή δολοφονήθηκε από τρεις νεαρούς γιατί ήταν ομοφυλόφιλος . Αυτή είναι η δεύτερη επίθεση κατά ομοφυλόφιλου που βλέπει το φως της δημοσιότητας στη Ρωσία μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα. Ο 39χρονος, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, πέθανε ακαριαία. Η επίθεση σημειώθηκε σε χωριό της χερσονήσου Καμτσάτκα και δράστες είναι τρεις νεαροί, οι οποίοι επιτέθηκαν στο θύμα με μαχαίρια και τον κλώτσησαν στο κεφάλι, ανέφερε στην ιστοσελίδα της η περιφερειακή Ερευνητική Επιτροπή. Σύμφωνα με τις αρχές, ... περισσότερα »

Προεκλογικό κλίμα με διαδηλώσεις και ομιλίες σε όλη την Ελλάδα

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 29 δευτερόλεπτα
Νέο ανένδοτο αγώνα εναντίον της Κυβέρνησης ξεκινά ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επέτειο από τις βουλευτικής εκλογές που έφεραν την τρικομματική κυβέρνηση στην εξουσία. Ταυτόχρονα και εν όψη του 1ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ τα στελέχη της Κουμουνδούρου θα δώσουν στον Ιούνιο ένα προεκλογικό χαρακτήρα μέσα από σημαντικές κινητοποιήσεις ενώ ο Αλέξης Τσίπρας θα διασχίσει όλη την Ελλάδα καταγγέλοντας την πολιτική της κυβέρνησης. Στόχος των στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι μέσα από τις συγκεντρώσεις , τις ομιλίες , τις ημερίδες και τις ανοιχτές συνελεύσεις σε πολλές ... περισσότερα »

Αν δεν μειωθούν οι φόροι δεν πέφτουν οι τιμές

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 48 δευτερόλεπτα
Εδώ και ένα χρόνο θα είχαν πέσει αισθητά οι τιμές εάν η φορολογία δεν ήταν τόσο μεγάλη λέει ο υπουργός ανάπτυξης, τονίζοντας πως οι τιμές θα είχαν πέσει από πέρυσι το Μάιο, έστω εάν έμεναν σταθεροί. Στην εισαγωγή διατάξεων, με τις οποίες θα εδραιώνεται δικαίωμα στον καταναλωτή να διεκδικεί αποζημίωση για μονοπωλιακές πρακτικές των επιχειρήσεων, θα προωθήσει το υπουργείο Ανάπτυξης. Σε έγγραφο του υφυπουργού Ανάπτυξης, Θανάση Σκορδά, που διαβιβάστηκε στη Βουλή, αποκαλύπτεται ότι το υπουργείο θα προχωρήσει στην εισαγωγή στο ελληνικό Δίκαιο διατάξεων που θα αξιοποιούν τις προτάσεις... περισσότερα »

«Εξαφανίζουν» διαδηλωτές στην Τουρκία – Δείτε τι δήλωση τους βάζουν να υπογράψουν

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 1 ώρα
Το καθεστώς Ερντογάν φαίνεται να χάνει τον έλεγχο και να επιλέγει ακραίες μορφές βίας που δεν περιορίζονται μόνο στους δρόμους με το άγριο ξύλο από τους αστυνομικούς. «Εξαφανίζουν» διαδηλωτές οι αστυνομικές αρχές στην Τουρκία και η έγγραφη δήλωση της φωτογραφίας αυτό λέει επί της ουσίας! Την δήλωση αυτή δίνουν οι αστυνομικοί σ΄ όλους όσους συλλαμβάνουν και στην οποία λέει ότι «τους ενημερώσαμε ότι μπορούν να ενημερώσουν τους συγγενείς τους για την σύλληψή τους αλλά αρνήθηκαν»! Θέλουν να μην έχουν καμία επαφή ακόμη και με τους συγγενείς τους οι οποίοι από την άλλη τρομοκρατημ... περισσότερα »

Σε 48 ωρη απεργία προχωρούν οι εφοριακοί

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 1 ώρα
Στις 27 και 28 Ιουνίου Σε απεργία προχωρεί στις 27 και 28 Ιουνίου 2013 η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΠΟΕ -ΔΟΥ) αντιδρώντας στα σχέδια αναδιοργάνωσης των δομών του υπουργείου Οικονομικών. Το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ -ΔΟΥ αποφάσισε απεργία στις 27 και 28 Ιουνίου, την έναρξη κινητοποιήσεων κάθε μορφής, για να σταματήσει η «αναδιοργάνωση» στο υπουργείο Οικονομικών και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας και να λειτουργήσουν αποτελεσματικά οι υπηρεσίες. έκτακτη 24ωρη απεργία όποτε απαιτηθεί αν το υπουργείο επιλέξει τακτικές αιφνιδιασμού και... περισσότερα »

Η Σοφία Βούλτεψη αρνήθηκε να περάσει από τον έλεγχο όπλων στη Βουλή

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 1 ώρα
Το πρώτο αντάρτικο στον έλεγχο για όπλα στη Βουλή ήρθε από βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα τη Σοφία Βούλτεψη, η οποία αρνήθηκε να περάσει την τσάντα της από το ειδικό μηχάνημα που βρίσκεται στην είσοδο του Κοινοβουλίου. Ο αστυνομικός στην είσοδο ζήτησε από την............ κ. Βούλτεψη να δώσει την τσάντα της για έλεγχο, αλλά η βουλευτής αρνήθηκε. Οταν ο αστυνομικός της είπε ότι ισχύει ο κανονισμός, η κ.Βούλτεψη του απάντησε «να ξεισχύσει» και μπήκε στο Κοινοβούλιο. Τώρα ο αστυνομικός θα ετοιμάσει αναφορά για το περιστατικό και θα την παραδώσει στον πρόεδρο της Βουλ... περισσότερα »

Τον πλήρη έλεγχο των αεροδρομίων θέλουν οι Γερμανοί

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 1 ώρα
Εκτός από το «Ελ. Βενιζέλος» θέλουν και τα περιφερειακά αεροδρόμια-φιλέτα - Κίνδυνος για μονοπωλιακές καταστάσεις και ακριβά τέλη στα αεροδρόμια. Σαφείς επιδιώξεις έχουν γερμανικά οικονομικά συμφέροντα με τη στήριξη και τις ευλογίες της κυβέρνησης του Βερολίνου. Παρά τη φημολογία για αποχώρηση των Γερμανών από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ''Ελ. Βενιζέλος'', κάτι τέτοιο δεν ισχύει ούτε κατά διάνοια. Αντίθετα το επιχειρηματικό σχήμα θα διευρυνθεί με τη συμμετοχή και άλλων εταιρειών και θα επιχειρηθεί ο έλεγχος των περιφερειακών αεροδρομίων-φιλέτων όπως της Ρόδου, της Κέρκυρας... περισσότερα »

Αστυνομική προστασία στα πρατήρια ζητούν οι βενζινοπώλες

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 1 ώρα
Η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος σημειώνει ότι οι βενζινοπώλες κερδίζουν ελάχιστα, εισπράττουν όμως πολλά σαν άμισθοι φοροεισπράκτορες για λογαριασμό του κράτους Η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος (ΟΒΕ) ζητεί μέτρα αστυνομικής προστασίας στα πρατήρια καυσίμων, με αφορμή τη δολοφονία πρατηριούχου στην Κάτω Παναγιά της Κυλλήνης στις 31 Μαΐου. Όπως αναφέρει η ΟΒΕ, ήταν η τρίτη φορά που ο συγκεκριμένος πρατηριούχος δέχθηκε επίθεση ληστών, αλλά αυτή τη φορά ο δράστης τον πυροβόλησε και τον σκότωσε. Η Ομοσπονδία σημειώνει ότι οι βενζινοπώλες κερδίζουν ελάχιστα, εισπράττουν όμω... περισσότερα »

Βαλιτσάκι «πρώτων βοηθειών» του χωρισμού!

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 1 ώρα
[image: perierga.gr - Βαλιτσάκι] Ένα μικρό κιτ πρώτων βοηθειών όλοι έχουμε στο σπίτι μας για ώρα ανάγκης, για να αντιμετωπίσουμε έναν μικροτραυματισμό και να δέσουμε ένα απλό τραύμα. Για μια δύσκολη στιγμή… Περιέχει συνήθως γάζες, οξυζενέ, ιώδιο, χανζαπλάστ… Και είναι πάντα απαραίτητο τόσο στο σπίτι όσο και στο αυτοκίνητο. Η σχεδιάστρια Melanie Chernock σκέφτηκε πως βαλιτσάκι πρώτων βοηθειών χρεαζόμαστε όχι μόνο για τα χτυπήματα στη σάρκα μας αλλά και για τα τραύματα στην ψυχή, που προκαλούνται από τι άλλο, από έναν χωρισμό. Έτσι δημιούργησε το πρωτότυπο «βαλιτσάκι πρώτων βο... περισσότερα »

Η δολοφονία ενός Τούρκου διαδηλωτή On Camera (video)

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 1 ώρα
Δέχθηκε νερό από τις δυνάμεις καταστολής Την εν ψυχρώ δολοφονία ενός διαδηλωτή κατά τη διάρκεια των επεισοδίων πλατεία Ταξίμ καταγράφει το video που ανέβηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου στην Τουρκία. Στο video ο νεαρός διαδηλωτής δέχεται νερό από τις δυνάμεις καταστολής και χάνει τη ζωή του μπροστά στην κάμερα. Σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές ο νεαρός έχασε τη ζωή του από καρδιακή προσβολή. *Δείτε το video:* Πηγή : www.triklopodia.gr/

Επιπεφυκίτιδα: Όταν τα μάτια μας… αρρωσταίνουν

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 1 ώρα
Μπορεί να εμφανίζεται συνήθως την Άνοιξη και να «περνά» στις αρχές του Καλοκαιριού, όμως υπάρχει και σαν ιός ο οποίος μπορεί να προσβάλλει τα μάτια (ή το μάτι) μας οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Ο χειρούργος-οφθαλμίατρος κ. Νίκος Τσιούμας περιγράφει τα διάφορα είδη επιπεφυκίτιδας και προειδοποιεί ότι η θεραπεία της θα πρέπει να καθορίζεται αποκλειστικά από γιατρό. *Τα χαρακτηριστικά της επιπεφυκίτιδας:* Η επιπεφυκίτιδα είναι φλεγμονή του επιπεφυκότα, του άσπρου χιτώνα του ματιού, και το βασικό χαρακτηριστικό της είναι το κόκκινο , ερεθισμένο μάτι. Ανάλογα με την διάρκειά της διακ... περισσότερα »

Ομολογία σοκ του κηπουρού: Τους έλιωσα το κεφάλι γιατί χρωστούσαν

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 1 ώρα
Αποτροπιασμό προκαλεί η αγριότητα του εγκλήματος στο Αλιβέρι της Εύβοιας όπου Πακιστανός κηπουρός δολοφόνησε το ζευγάρι που του έδωσε δουλειά. Το διπλό έγκλημα αποκαλύφθηκε το βράδυ του Σαββάτου, όταν ένας άνδρας 56 ετών και η σύζυγός του, 54 ετών, βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους από αστυνομικούς. Με το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου επικοινώνησε η κόρη του ζευγαριού, η οποία μένει στην Αθήνα και εξέφρασε την ανησυχία της για τη σωματική ακεραιότητα των γονιών της, διότι δεν απαντούσαν στις συνεχείς κλήσεις της. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι τόσο η κεντρική ... περισσότερα »

ΤΟΥΡΚΙΑ: ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΟΠΗΚΑΝ ΔΙΚΤΥΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 2 ώρες
Η τουρκική κυβέρνηση «μπλόκαρε» τις τηλεφωνικές επικοινωνίες στην Κωνσταντινούπολη τη στιγμή που στην πλατεία Ταξίμ γινόνταν οδομαχίες μεταξύ της Αστυνομίας και των διαδηλωτών. Είναι προφανώς πως στόχος της ήταν να μην σπεύσουν στην φλεγόμενη πλατεία χιλιάδες ακόμη διαδηλωτές και μετατραπεί σε πλατεία... Ταχρίρ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγο το CNN η κυβέρνηση του Ρ.Τ. Ερντογάν ζήτησε από την Turkcell, μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές εταιρείες τηλεπικοινωνιών της χώρας να «κλείσει» το δίκτυο της. Η εταιρεία φυσικά υπάκουσε στην απαίτηση των του... περισσότερα »

Να είστε ήρεμοι, είπε ο Ερντογάν στους Τούρκους και... πέταξε για Μαρόκο!

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 2 ώρες
Παρά τις συνεχείς ταραχές και τις ογκώδεις διαδηλώσεις σε πολλές πόλεις της Τουρκίας και τη διεθνή κατακραυγή για χρήση υπέρμετρης βίας από την αστυνομία, ο τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν δεν έχει σκοπό να αλλάξει το πρόγραμμά του. Ετσι ενώ η χώρα βρίσκεται σε μεγάλο αναβρασμό εκείνος φεύγει για... Μαρόκο! Λίγο πριν φύγει, απηύθυνε έκκληση για ηρεμία: "Να είστε ήρεμοι, χαλαροί, και αυτό θα ξεπεραστεί", δήλωσε ο Ερντογάν σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης πριν από την προγραμματισμένη αναχώρησή του για επίσημη επίσκεψη στο Μαρόκο. Υποστήριξε ό... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου