Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

προβοκατορας

Τουρκία. Επικό video...

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣστοπροβοκατοραςΠριν από 16 ώρες
*papaioannou*

Σκουριές. Κινητοποίηση υπο καταρρακτώδη βροχή. Παρούσα η Ναόμι Κλάιν

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣστοπροβοκατοραςΠριν από 18 ώρες
*Στην κινητοποίηση παρευρέθηκε ** * *η γνωστή Καναδέζα συγγραφέας και ακτιβίστρια Ναόμι Κλάιν* *Νέα πορεία ενάντια στα μεταλλεία χρυσού πραγματοποίησαν σήμερα κάτοικοι των χωριών της Β.Α. Χαλκιδικής στις Σκουριές Χαλκιδικής*. Η πορεία που έγινε *υπό καταρρακτώδη βροχή και με σύνθημα" κάτω τα χέρια από το δάσος στις Σκουριές" *ξεκίνησε στις 10 το πρωί από την *Ιερισσό* και τη *Μεγάλη Παναγιά* και κατευθύνθηκε προς το Χονδρό Δένδρο. Αντιπροσωπεία των κατοίκων μεταξύ αυτών και η βουλευτής του *ΣΥΡΙΖΑ Κ. Ιγγλέζη* ανέβηκε στο βουνό Κάκαβος στις εγκαταστάσεις της εταιρείας *>>> * * *... περισσότερα »

Αθήνα - Ισταμπουλ...

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣστοπροβοκατοραςΠριν από 1 ημέρα
*Mπας και θιχτει καμια αξιοπρεπεια, μπας και ξεκουνησει κανενας κωλος, λετε; * *anarhogatoulis *

Τεχνικό πρόβλημα...

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣστοπροβοκατοραςΠριν από 4 ημέρες
*Τεχνικό πρόβλημα*, που υποτιμήσαμε και ...χειροτέρεψε, μας εμποδίζει εδώ και κάποιες μέρες, να έχουμε την ροή αναρτήσεων, που θέλουμε. Ελπίζουμε να το λύσουμε σύντομα και να επανέλθουμε "κανονικά". Εν τω μεταξύ, προχθές, ξεπεράσαμε σαν blog, τις *500.000 *επισκέψεις. *Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε*...

Ιερισσός. Συναυλία για μια εξόρυξη που ΔΕΝ θα γίνει ΠΟΤΕ ! (3ο video)

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣστοπροβοκατοραςΠριν από 5 ημέρες
*Γ΄ΜΕΡΟΣ / ΔΙΑΡΚΕΙΑ 1.10΄.00 - το Α΄και Β' ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ και ΕΔΩ*

Συγκέντρωση στη Θεσ/νίκη ΣΗΜΕΡΑ: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ !

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣστοπροβοκατοραςΠριν από 5 ημέρες
*ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 30 ΤΟΥ ΜΑΗ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ * *ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ * *ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ: * ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ* * *ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ - ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΧΡΥΣΟΥ** *

Χαλκιδική. Ν.Μουδανιά 3/6. Εκδήλωση για τις επιπτώσεις της εξόρυξης

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣστοπροβοκατοραςΠριν από 5 ημέρες
Ο Σύλλογος *«ΜιΛαΡεΣι»* σε συνεργασία με την *«Επιτροπή Αγώνα Ν. Μουδανιών»* σας καλεί στην εκδήλωση ενημέρωσης που οργανώνει* στην κεντρική πλατεία Ν. Μουδανιών την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013 στις 20:30*. (σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα μεταφερθεί στο κλειστό θέατρο). *Σκοπός της εκδήλωσης είναι η επιστημονική και αντικειμενική ενημέρωση σχετικά με τις συνέπειες της εξόρυξης στην υγεία, τη γεωργία, τον τουρισμό και την τοπική οικονομία*. *>>>* * * Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίζονται στο νομό μας, τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται από το κράτος η... περισσότερα »

Για τη δίκη των τριών γυναικών, που συνελήφθησαν στις Σκουριές

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣστοπροβοκατοραςΠριν από 5 ημέρες
Τη Δευτέρα 27 Μαϊου ολοκληρώθηκε η δίκη των τριών γυναικών που συνελήφθησαν την Ημέρα της Μητέρας, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας στις Σκουριές. *Κατά την ακροαματική διαδικασία καταρρίφθηκε, στο μεγαλύτερο βαθμό, το κατηγορητήριο*. Οι καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας και του Γ.Δ/ντη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Χοντρού, ήταν αντιφατικές και έωλες, σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να παρουσιαστούν, στο δικαστήριο και την κοινωνία, οι δυνάμεις καταστολής ως ειρηνόφιλες και αμυνόμενες. Οι μαρτυρίες ότι πάνοπλοι άντρες της ΕΛ.ΑΣ έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από λίγες γυναίκες,*>>>* στη... περισσότερα »

Το μήνυμα αλληλεγγύης από τη Χαλκιδική: ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ! (video)

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣστοπροβοκατοραςΠριν από 5 ημέρες
*Διαβάστε* το Δελτίο τύπου του Συντονιστικού και *Δείτε* *(βίντεο)* πως οι πολίτες στην Ιερισσό διοργάνωσαν την μεγάλη συγκέντρωση της 25.5.2013 χωρίς να υπάρχουν αστυνομικοί, τροχονόμοι και χωρίς την βοήθεια του Δήμου Το Σάββατο 25 Μαϊου, η Χαλκιδική έστειλε δυναμικό μήνυμα αγώνα και αλληλεγγύης. Με τους ήχους της μουσικής και τον παλμό του κόσμου, η αλληλεγγύη και η συντροφικότητα δημιούργησαν μια συγκλονιστική ατμόσφαιρα. Στη συναυλία για “μια εξόρυξη που δε θα γίνει ποτέ” ενώθηκαν χιλιάδες φωνές στον αγώνα για την υπεράσπιση του δάσους, του νερού, του αέρα, της ζωής, των α... περισσότερα »

Πολύγυρος. Απολογία συναγωνιστών και δίκη συναγωνιστριών...

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣστοπροβοκατοραςΠριν από 6 ημέρες
Στον Εισαγγελέα Πολυγύρου οδηγήθηκαν για να απολογηθούν *οι τρεις από τους 18 διωκόμενους για τα γεγονότα στο εργοτάξιο των Σκουριών*. Ο ένας από τους τρεις πήρε αναβολή να απολογηθεί την Πέμπτη ενώ οι άλλοι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου από την χώρα. Να υπενθυμίσουμε ότι μετά την επίθεση στο εργοτάξιο των Σκουριών η αστυνομία είχε προχωρήσει σε σωρεία προσαγωγών, παράνομη λήψη DNA και αποτυπωμάτων ενώ παράλληλα άσκησε δίωξη σε 20 άτομα που κατηγορούνται για επτά κακουργήματα και έντεκα πλημμελήματα. *>>>* * * * * * * * * Οι δύο από τους ... περισσότερα »

Εκδήλωση: "ΜΜΕ και Δεοντολογία: Το παράδειγμα των Σκουριών"

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣστοπροβοκατοραςΠριν από 6 ημέρες
Εκδήλωση με θέμα *"ΜΜΕ και Δεοντολογία: Το παράδειγμα των Σκουριών" * την *Παρασκευή, 31 Μάη, στις 19.30 στον Κινηματογραφο Αλέξανδρο* (Εθνικής Αμύνης 1) διοργανώνει η οργάνωση ΜΜΕ του *ΣΥΡΙΖΑ* στην Θεσσαλονίκη. *Θα μιλήσουν:* *Κώστας Αρβανίτης* (ρ/σ Στο Κόκκινο 105,5), *Ντίνα Δασκαλοπούλου* (Εφημερίδα των Συντακτών) και *Σταυρούλα Πουλημένη* (alterthess.gr).

kalio. "Ρεύμα αέρος"

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣστοπροβοκατοραςΠριν από 6 ημέρες
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27/5/2013 ΣΤΟ VERYROUND.GR

Ιερισσός. Συναυλία για μια εξόρυξη που ΔΕΝ θα γίνει ΠΟΤΕ ! (2ο video)

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣστοπροβοκατοραςΠριν από 1 εβδομάδα
*Β΄ΜΕΡΟΣ / ΔΙΑΡΚΕΙΑ 1.35΄.00 - το Α΄ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ* *iosifsk*

Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣστοπροβοκατοραςΠριν από 1 εβδομάδα
*ΔΕΙΤΕ τα πρωτοσέλιδα των σημερινών πολιτικών εφημερίδων >>>* * * * * * *

kalio. Δηλώσεις...

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣστοπροβοκατοραςΠριν από 1 εβδομάδα
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ 25/3/2013 ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.

Ιερισσός χθες. Συναυλία για μια εξόρυξη που ΔΕΝ θα γίνει ΠΟΤΕ ! (video)

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣστοπροβοκατοραςΠριν από 1 εβδομάδα
*Α΄ ΜΕΡΟΣ / ΔΙΑΡΚΕΙΑ 1 ΩΡΑ * από χρυσες αυτ-απάτες

Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣστοπροβοκατοραςΠριν από 1 εβδομάδα
*ΔΕΙΤΕ τα πρωτοσέλιδα των σημερινών πολιτικών εφημερίδων >>>* * * * * ** ** ** * * ** ** * * ** * * ** ** ** ** ** ** **

Διάλογος...

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣστοπροβοκατοραςΠριν από 1 εβδομάδα

Πρωτόγονοι

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣστοπροβοκατοραςΠριν από 1 εβδομάδα
*γράφει ο **pitsirikos * Η είδηση της φρικτής δολοφονίας του 25χρονου Βρετανού στρατιώτη σε δρόμο του Λονδίνου από δυο Βρετανούς αφρικανικής καταγωγής κυριαρχεί στα ΜΜΕ όλου του πλανήτη. *Και προσθέτει ακόμα περισσότερο τρόμο*. Οι δράστες της δολοφονίας αποκεφαλίζουν με μπαλτά τον άτυχο στρατιώτη στη μέση του δρόμου, και μετά πιάνουν κουβέντα με τους περαστικούς σαν να μην τρέχει τίποτα.*Εμένα αυτό μου φάνηκε πιο σοκαριστικό σε αυτή την υπόθεση *. *>>>* Ο ένας από τους δράστες έχει καταγραφεί από περαστικό σε βίντεο να λέει πως ο λόγος που σκότωσαν τον Βρετανό στρατιώτη είναι ... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου