Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

INFOWAR

3D printing: Tρίτη βιομηχανική επανάσταση

Άρης ΧατζηστεφάνουστοINFOWARΠριν από 10 ώρες
Μπορεί το καπιταλιστικό σύστημα παραγωγής να διαχειριστεί την τρισδιάστατη εκτύπωση; The post 3D printing: Tρίτη βιομηχανική επανάσταση appeared first on INFOWAR .

Συνεχης ενημερωση για την παρακρατικη απαγωγη στην Αθηνα

Άρης ΧατζηστεφάνουστοINFOWARΠριν από 18 ώρες
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ* 2.6.2013 ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΒULUT ΥAYLA Την Πέμπτη, 30.5.2013, στις 9:30 το βράδυ, ο 24χρονος Bulut Yayla, πολιτικός πρόσφυγας με καταγωγή από την Τουρκία, στο κέντρο της Αθήνας και μπροστά στα μάτια πολλών ανθρώπων, ακινητοποιήθηκε, ξυλοκοπήθηκε και απήχθη με χρήση ακραίας βίας από άτομα που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο. [...] The post Συνεχης ενημερωση για την παρακρατικη απαγωγη στην Αθηνα appeared first on INFOWAR.

Ο Δένδιας ή το παρακράτος πίσω από τη μαφιόζικη απαγωγή;

Άρης ΧατζηστεφάνουστοINFOWARΠριν από 1 ημέρα
Είτε ο κ. Δένδιας και οι επικεφαλείς της ΕΛ.ΑΣ. καλύπτουν πλήρως τους παρακρατικούς μαφιόζικους μηχανισμούς είτε αυτοί οι μηχανισμοί είναι πλέον τόσο αυτονομημένοι ώστε αδιαφορούν για το ξεμπρόστιασμα της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας τους The post Ο Δένδιας ή το παρακράτος πίσω από τη μαφιόζικη απαγωγή; appeared first on INFOWAR.

“Όργανο” των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών η κυβέρνηση Σαμαρά;

Άρης ΧατζηστεφάνουστοINFOWARΠριν από 2 ημέρες
Το χρονικό της απαγωγής του Τούρκου πολιτικού πρόσφυγα. Ποιά η σχέση της κυβέρνησης με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες; The post “Όργανο” των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών η κυβέρνηση Σαμαρά;appeared first on INFOWAR.

Ένωση φωτορεπόρτερ: Βαρεθήκαμε να μας δέρνει η αστυνομία (Video)

Άρης ΧατζηστεφάνουστοINFOWARΠριν από 2 ημέρες
Οι ομιλίες από τη συνέντευξη Τύπου για την έκθεση «Η είδηση υπό διωγμό» σχετικά με τις επιθέσεις εναντίον φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφων The post Ένωση φωτορεπόρτερ: Βαρεθήκαμε να μας δέρνει η αστυνομία (Video)appeared first on INFOWAR.

Ξεπούλημα ΕΥΑΘ μέσω Μπόμπολα, Αποστολόπουλου και σια

Άρης ΧατζηστεφάνουστοINFOWARΠριν από 2 ημέρες
Το ΤΑΙΠΕΔ πέταξε εκτός διαγωνισμού την κίνηση πολιτών 136 ανοίγοντας το δρόμο για την παράδοση της ΕΥΑΘ σε εργολάβους και πολυεθνικές The post Ξεπούλημα ΕΥΑΘ μέσω Μπόμπολα, Αποστολόπουλου και σια appeared first on INFOWAR.

O M. Bauwens και η επανάσταση του P2P

Άρης ΧατζηστεφάνουστοINFOWARΠριν από 3 ημέρες
P2P: H επανάσταση της ομότιμης παραγωγής και το πέρασμα σε μια μετακαπιταλιστική κοινωνία The post O M. Bauwens και η επανάσταση του P2P appeared first on INFOWAR.

Να πάει να γαμηθεί ο Μάης του ’68. Πολεμήστε τώρα

Άρης ΧατζηστεφάνουστοINFOWARΠριν από 4 ημέρες
Κι αν ήταν σήμερα 1968; Βασανιστήρια, παρακράτος, κυνήγι μαγισσών εναντίον της αριστεράς και ο Πάγκαλος... στα χαρακώματα. The post Να πάει να γαμηθεί ο Μάης του ’68. Πολεμήστε τώρα appeared first on INFOWAR.

Λουξεμβούργο: αγαπημένο μου πλυντήριο

Άρης ΧατζηστεφάνουστοINFOWARΠριν από 4 ημέρες
Θα είναι το Λουξεμβούργο - ένα χωριό με 141 τράπεζες- το επόμενο θύμα μετά την Κύπρο στη σκακιέρα του Βερολίνου; The post Λουξεμβούργο: αγαπημένο μου πλυντήριο appeared first on INFOWAR.

Μιζέρια τέλος. Αγάπη ρε…

Άρης ΧατζηστεφάνουστοINFOWARΠριν από 5 ημέρες
Καλλιτέχνες ανήσυχοι [για το σκοτάδι της εποχής], εναντιώνονται στο φόβο και το ρατσισμό, στο μίσος και τη ρητορική του. The post Μιζέρια τέλος. Αγάπη ρε… appeared first on INFOWAR.

Μια καλοκαιρινή γιορτή Στο Κόκκινο

Άρης ΧατζηστεφάνουστοINFOWARΠριν από 5 ημέρες
Μεγάλη συναυλία, θεατρικά δρώμενα και stand up comendy στη μεγάλη εκδήλωση του Ρ/Σ Στο Κόκκινο 105.5 The post Μια καλοκαιρινή γιορτή Στο Κόκκινο appeared first on INFOWAR.

Unfollow 18: Ενηλικιωθήκαμε

Άρης ΧατζηστεφάνουστοINFOWARΠριν από 5 ημέρες
Οι Σαμαρικοί «λαθρομετανάστες», τα χρέη Βαρδινογιάννη, Μυτιληναίου, Περιστέρη, Μπόμπολα, Λάτση και οι «θυρωροί των πολυεθνικών» The post Unfollow 18: Ενηλικιωθήκαμε appeared first on INFOWAR.

Χεζμπολάχ: Επόμενο θύμα μετά τη Συρία;

Άρης ΧατζηστεφάνουστοINFOWARΠριν από 6 ημέρες
Η πιθανή ένταξη της Χεζμπολάχ σε λίστα τρομοκρατικών οργανώσεων απειλεί την ασφάλεια σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή. The post Χεζμπολάχ: Επόμενο θύμα μετά τη Συρία; appeared first on INFOWAR.

Φουκώ και Μαρξ

Άρης ΧατζηστεφάνουστοINFOWARΠριν από 6 ημέρες
Ο Π. Σωτήρης και ο Τ. Μπέτζελος συνεχίζουν τον κύκλο σεμιναρίων της Λέσχης Εκτός Γραμμής The post Φουκώ και Μαρξ appeared first on INFOWAR.

ΗΠΑ: Το κλουβί με τους τρελούς

Άρης ΧατζηστεφάνουστοINFOWARΠριν από 1 εβδομάδα
Η ιδιωτικοποίηση των φυλακών στις ΗΠΑ και η διάλυση του συστήματος πρόνοιας δημιουργεί μεσαιωνικές συνθήκες με μισθωτούς σκλάβους.. The post ΗΠΑ: Το κλουβί με τους τρελούς appeared first on INFOWAR.

Unfollow: Έρχεται την Τρίτη

Άρης ΧατζηστεφάνουστοINFOWARΠριν από 1 εβδομάδα
Το νέο τεύχος του Unfollow κυκλοφορεί την Τρίτη 28 Μαϊου The post Unfollow: Έρχεται την Τρίτη appeared first on INFOWAR.

Ιερισσός: Ολόκληρη η συναυλία για μια εξόρυξη που δεν θα γίνει ποτέ

Άρης ΧατζηστεφάνουστοINFOWARΠριν από 1 εβδομάδα
Παρακολουθήστε τη μεγάλη συναυλία ενάντια στις εξορύξεις χρυσού στη Χαλκιδική με Αγγελάκα, Παπακωνστατίνου, Ζερβουδάκη, Παυλίδη The post Ιερισσός: Ολόκληρη η συναυλία για μια εξόρυξη που δεν θα γίνει ποτέappeared first on INFOWAR.

H Ναόμι Κλάιν για την Ελλάδα στο Catastroika

Άρης ΧατζηστεφάνουστοINFOWARΠριν από 1 εβδομάδα
Απόσπασμα της συνέντευξης της Ναόμι Κλάιν για το ντοκιμαντέρ Catastroika The post H Ναόμι Κλάιν για την Ελλάδα στο Catastroika appeared first on INFOWAR.

Στο ευρωκοινοβούλιο η έκθεση “H είδηση υπό διωγμό”

Άρης ΧατζηστεφάνουστοINFOWARΠριν από 1 εβδομάδα
Η έκθεση «Η Είδηση Υπό Διωγμό»,θα φιλοξενηθεί στο Ευρωκοινοβούλιο. The post Στο ευρωκοινοβούλιο η έκθεση “H είδηση υπό διωγμό” appeared first on INFOWAR.

ΗΠΑ: On the road… χωρίς γέφυρες

Άρης ΧατζηστεφάνουστοINFOWARΠριν από 1 εβδομάδα
Η ιδιωτικοποίηση των υποδομών καθιστά το όνειρο του Κέρουακ να διασχίσει τις ΗΠΑ πιο επικίνδυνο από ποτέ. The post ΗΠΑ: On the road… χωρίς γέφυρες appeared first on INFOWAR.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου