Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΠΡΕΖΑ TV ©

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ «ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ» ΤΩΝ «ANONYMOUS» ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΠΡΕΖΑ TVστοΠΡΕΖΑ TV ©Πριν από 2 δευτερόλεπτα
Η ιστοσελίδα του κυβερνώντος κόμματος «Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης» (AKP), οι ιστοσελίδες της Διεύθυνσης Ασφαλείας και του κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης αλλά και η σελίδα της Τουρκικής προεδρίας, δέχτηκαν «επίθεση» από χάκερς. Λίγο νωρίτερα, με βίντεο οι Anonymous είχαν κάνει γνωστές τις προθέσεις τους. Διαβάστε περισσότερα »

ΤΟΥΡΚΙΑ: ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΠΑΝΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ

ΠΡΕΖΑ TVστοΠΡΕΖΑ TV ©Πριν από 5 δευτερόλεπτα
Του Σεΐτ Αλντογάν, ανταποκριτή της εφημερίδας Evrensel Σχεδόν σε όλες τις πόλεις της Τουρκίας ξύπνησαν σήμερα 7η μέρα με φωνές και διαδηλώσεις για τις πολιτικές ελευθερίες και για τα δημοκρατικά δικαιώματα. Μέχρι τις πρωινές ώρες, ιδιαίτερα στην Κων/πολη, Άγκυρα, Σμύρνη, Κοτζάελι, Εσκισεχίρ, Κάισερι, Ντέρσιμ και πολλές άλλες μεγάλες και μικρές πόλεις έγιναν ογκώδεις διαδηλώσεις από κάθε ηλικία, φύλο, εργάτες και εργαζόμενους. Διαβάστε περισσότερα »

ΣΑΝ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ, ΣΑΝ ΕΝΑ ΔΑΣΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΜ

ΠΡΕΖΑ TVστοΠΡΕΖΑ TV ©Πριν από 6 δευτερόλεπτα
Ανταπόκριση του Kivanc Eliacik Το συνδικάτο μου είναι μέρος μιας πλατφόρμας μαζί με επαγγελματικές ενώσεις και συνοικιακές οργανώσεις. Αυτή η πλατφόρμα διαμαρτύρεται για τα κατασκευαστικά έργα στο Ταξίμ, που θα κατεδαφίσουν το πάρκο που υπάρχει εκεί. Γι αυτό το λόγο παρακολούθησα τη σχετική καμπάνια στην πλατεία Ταξίμ. Όταν άκουσα ότι μπουλντόζες ήρθαν και έκοψαν τα δέντρα στο πάρκο, έτρεξα εκεί. Αντί να σταματήσει την παράνομη κατασκευή (το δικαστήριο ανακάλεσε το κατασκευαστικό σχέδιο), η αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα εναντίον ανθρώπων που ήθελαν να σώσουν τα δέντρα. Διαβάστ... περισσότερα »

ΡΩΣΙΑ: ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ

ΠΡΕΖΑ TVστοΠΡΕΖΑ TV ©Πριν από 8 δευτερόλεπτα
Αξιωματούχος αεροδρομίου έχασε την ζωή του από επίθεση που δέχθηκε λόγω του σεξουαλικού του προσανατολισμού Ο υποδιευθυντής περιφερειακού αεροδρομίου στην ρωσική Άπω Ανατολή έχασε την ζωή του ύστερα από επίθεση με μαχαίρι και άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη επειδή ήταν ομοφυλόφιλος, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές. Αυτή είναι η δεύτερη επίθεση κατά ομοφυλόφιλου που βλέπει το φως της δημοσιότητας στη Ρωσία μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα. Ο 39χρονος, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, πέθανε ακαριαία. Η επίθεση σημειώθηκε σε χωριό της χερσονήσου Καμτσάτκα και δράστες είνα... περισσότερα »

10.100 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ «ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕ» η ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΑΝ!

ΠΡΕΖΑ TVστοΠΡΕΖΑ TV ©Πριν από 9 δευτερόλεπτα
565 ανθρώπους ανάγκασε να γυρίσουν στις χώρες τους η ελληνική αστυνομία τον Μάιο Σύμφωνα με το ΑΠΕ (κρατώντας τη σχετική φρασεολογία): Στις χώρες καταγωγής τους επέστρεψαν, το Μάιο, 565 αλλοδαποί, ενώ συνολικά από τον περασμένο Αύγουστο έχουν επιστρέψει στις χώρες τους 10.118 άτομα, διαφόρων υπηκοοτήτων, για τους οποίους είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο ή διαμονή στη χώρα, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. Διαβάστε περισσότερα »

TURKCELL: ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΠΡΕΖΑ TVστοΠΡΕΖΑ TV ©Πριν από 11 δευτερόλεπτα
Είναι αυτή συμπεριφορά ενός δημοκρατικά εκλεγμένου πρωθυπουργού ή ενός δικτάτορα, διερωτάται το CNN. Σύμφωνα με το CNN, η Turkcell, ένα ιδιωτικό και συγχρόνως το μεγαλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Τουρκία δήλωσε ότι έλαβε διαταγές και της ασκήθηκε πολιτική πίεση από το κυβερνών κόμμα AKP και την κυβέρνηση προκειμένου να εμποδίσει τις επικοινωνίες στην Κωνσταντινούπολη, κυρίως στην πλατεία Ταξίμ, στις οποίες υπάκουσε η ίδια καθώς και τα άλλα 2 βασικά δίκτυα! Η Turkcell και άλλα βασικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας απενεργοποιήσαν τις υπηρεσίες τους και σε πολλές άλλες πόλεις, καθ... περισσότερα »

ΟΛΜΕ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥΣ!

ΠΡΕΖΑ TVστοΠΡΕΖΑ TV ©Πριν από 11 δευτερόλεπτα
Το Υπουργείο Παιδείας μέχρι τώρα δεν έδωσε επίσημα στην ομοσπονδία το σχέδιο ΠΔ για τις υποχρεωτικές μεταθέσεις των εκπαιδευτικών. Από αυτά που έχουν διαρρεύσει από το Υπουργείο σε τύπο και διαδίκτυο (εδώ και ένα μήνα περίπου) αποδεικνύεται πώς το Υπουργείο Παιδείας όχι μόνο επιχειρεί να διαλύσει τις εργασιακές σχέσεις των εκπαιδευτικών και να τους μετατρέψει σε περιπλανώμενους φαντάρους, αλλά επιχειρεί για ακόμη φορά μετά το μισθολόγιο να διασπάσει τον κλάδο σε «παλιούς» και «νέους». Θεωρούμε απαράδεκτη από κάθε άποψη (ηθική, νομική, εκπαιδευτική) τη διάκριση της 12ετίας που επι... περισσότερα »

ΚΟΜΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΒΙΑΙΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΠΡΕΖΑ TVστοΠΡΕΖΑ TV ©Πριν από 12 δευτερόλεπτα
«Το σχέδιο ανέγερσης ενός εμπορικού κέντρου στο χώρο του πάρκου Γκεζί, στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης, προκάλεσε μια δίκαιη και μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση. Όλα τα συστατικά στοιχεία του νεοφιλελευθερισμού συμπυκνώθηκαν σε αυτήν την υπόθεση: ένα φαραωνικό σχέδιο δημιουργίας ενός χώρου επιχειρηματικής κερδοφορίας σε μια περιοχή με έντονες ιστορικές κοινωνικές μνήμες, η αδιαφάνεια και η αδιαφορία για τη γνώμη των κατοίκων. Απέναντι στην έκρηξη αυτού του κινήματος, που πλέον περιλαμβάνει χιλιάδες Τούρκων πολιτών, η κυβέρνηση Ερντογάν έκανε αυτό που πάντα ήξερε: τους επιτέθηκε με βία.... περισσότερα »

ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Η ΠΟΕ-ΔΟΥ: ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 27 & 28 ΙΟΥΝΗ

ΠΡΕΖΑ TVστοΠΡΕΖΑ TV ©Πριν από 13 δευτερόλεπτα
Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες. Το Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες κήρυξε απεργία στις 27 και 28 Ιουνίου, προαναγγέλλοντας και έκτακτη 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση σε περίπτωση που είναι αναγκαία με βάση την "αδιαλλαξία του υπ. Οικονομικών". Διαβάστε περισσότερα »

ΝΕΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ:ΤΟΞΙΚΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΑ ΠΙΑΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

ΠΡΕΖΑ TVστοΠΡΕΖΑ TV ©Πριν από 13 δευτερόλεπτα
Μία πρωτοφανή απάτη έχουν στήσει αδίστακτοι λαθραλιείς και ιχθυέμποροι, οι οποίοι διαθέτουν στην αγορά καρχαρίες αντί για γαλέους, καθώς και άλλα απειλούμενα είδη, όπως γιγαντιαία σαλάχια, τα οποία διοχετεύουν σε ανυποψίαστους καταναλωτές, με ολέθριες συνέπειες για τη δημόσια υγεία. Σύμφωνα με τους επιστήμονες του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών, οι κορυφαίοι θηρευτές είναι ακατάλληλοι για ανθρώπινη κατανάλωση, καθώς το δέρμα τους περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις από τοξικά βαρέα μέταλλα. Διαβάστε περισσότερα »

ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΚΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

ΠΡΕΖΑ TVστοΠΡΕΖΑ TV ©Πριν από 17 δευτερόλεπτα
Δέκα μαθητές και τουλάχιστον ένας αμερικανός στρατιώτης έχασαν τη ζωή τους σε επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε έξω από λύκειο αρρένων στο νοτιο-ανατολικό Αφγανιστάν. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο βομβιστής αυτοκτονίας είχε στόχο αυτοκινητοπομπή που μετέφερε αμερικανούς στρατιώτες και αξιωματικούς της αφγανικής αστυνομίας. Διαβάστε περισσότερα »

ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΆΓΚΥΡΑ, ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΜ

ΠΡΕΖΑ TVστοΠΡΕΖΑ TV ©Πριν από 19 δευτερόλεπτα
Νέα επεισόδια σημειώθηκαν το πρωί της Δευτέρας στην Άγκυρα ανάμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομικούς, με την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων. Εκατοντάδες διαδηλωτές -κυρίως φοιτητές- έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία του πρωθυπουργού, ζητώντας την παραίτηση της κυβέρνησης. Η αστυνομία εκτόξευσε τα δακρυγόνα όταν περίπου 1.000 διαδηλωτές πλησίασαν τις γραμμές των αστυνομικών στην κεντρική πλατεία Κιζιλαϊ φωνάζοντας «Ταγίπ παραιτήσου». Διαβάστε περισσότερα »

ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ

ΠΡΕΖΑ TVστοΠΡΕΖΑ TV ©Πριν από 22 δευτερόλεπτα
Κλειστός θα παραμείνει και τη Δευτέρα ο ΧΥΤΑ Φυλής, καθώς θα συνεχισθούν για τέταρτη ημέρα οι προσπάθειες ανεύρεσης ατόμου που αγνοείται από την περασμένη Τετάρτη και ο οποίος είχε εισέλθει στο χώρο απόθεσης απορριμμάτων. Διαβάστε περισσότερα »

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥ Λ.ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ

ΠΡΕΖΑ TVστοΠΡΕΖΑ TV ©Πριν από 22 δευτερόλεπτα
Τη δυνατότητα να νοσηλευτεί, φρουρούμενος, σε ιδιωτικό ή Δημόσιο νοσοκομείο δίνει στον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη η ανακρίτρια της υπόθεσης της PROTON BANK που απέρριψε την αίτηση του για αποφυλάκιση για λόγους υγείας. Με διάταξη της (αριθμ.346/2013) η 2η Ειδική Ανακρίτρια Ιωάννα Χατζάκη, απέρριψε τη δεύτερη αίτηση αποφυλάκισης του επιχειρηματία, που παραμένει κρατούμενος από τις 14 Δεκεμβρίου για την υπόθεση της υπεξαίρεσης ποσού 701 εκατομμυρίων ευρώ από την PROTON BANK μέσω επισφαλών δανείων που χορηγήθηκαν προς εταιρίες αμέσου ή εμμέσου ενδιαφέροντός του. Διαβάστε περισ... περισσότερα »

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

ΠΡΕΖΑ TVστοΠΡΕΖΑ TV ©Πριν από 23 δευτερόλεπτα
*Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΙΩΠΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.* *Απαντώντας στις καταγγελίες για απαγωγή Τούρκου πολιτικού πρόσφυγα, που σημειώθηκε στην οδό Σόλωνος το βράδυ της Πέμπτης και παράδοσή του στις τουρκικές αρχές, καθώς και σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΕΛ.ΑΣ. δηλώνει ότι ο συγκεκριμένος τούρκος υπήκοος δεν υπάρχει κάπου επισήμως καταγεγραμμένος.* *Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνει: «Για τον συγκεκριμένο Τούρκο υπήκοο,... περισσότερα »

ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΕΕ

ΠΡΕΖΑ TVστοΠΡΕΖΑ TV ©Πριν από 25 δευτερόλεπτα
Η Ευρωπαϊκή Ένωση, με τη συγκατάθεση Άγκυρας και Λευκωσίας, επεξεργάζεται φόρμουλα για την επιστροφή της περίκλειστης περιοχής της Αμμοχώστου στους Ελληνοκύπριους κατοίκους της, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Ιωάννης Κασουλίδης. Διαβάστε περισσότερα »

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΕΖΑ TVστοΠΡΕΖΑ TV ©Πριν από 25 δευτερόλεπτα
Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους τούρκους διαδηλωτές, με κεντρικό σύνθημα «μας χωρίζει μια θάλασσα, μας ενώνει η αξιοπρέπεια» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην συγκέντρωση το παρών έδωσαν πολιτικές και κοινωνικές συλλογικότητες, καθως και φοιτητές από την Τουρκία. Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα αλληλέγγυης στον τουρκικό λαό. Διαβάστε περισσότερα »

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΠΡΕΖΑ TVστοΠΡΕΖΑ TV ©Πριν από 26 δευτερόλεπτα
Ελληνικές, τουρκικές και κουρδικές αριστερές οργανώσεις πραγματοποιούν στις 5:30 το απόγευμα της Δευτέρας συγκέντρωση αλληλεγγύης στους τούρκους διαδηλωτές στην τουρκική πρεσβεία, στην συμβολή των οδών Βασ. Σοφίας και Ρηγίλλης. Παρόμοια συγκέντρωση με κεντρικό σύνθημα «μας χωρίζει μια θάλασσα, μας ενώνει η αξιοπρέπεια» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη. Στη συγκέντρωση το παρών έδωσαν πολιτικές και κοινωνικές συλλογικότητες, καθώς και φοιτητές από την Τουρκία. Διαβάστε περισσότερα »

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΑΦΜ

ΠΡΕΖΑ TVστοΠΡΕΖΑ TV ©Πριν από 47 δευτερόλεπτα
Ουρές για ακόμη μια ημέρα σχηματίζονται έξω από τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ από συνταξιούχους που δεν έλαβαν σύνταξη λόγω λάθους σε ΑΦΜ και ΑΜΚΑ. Όπως δήλωσε ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ήδη την Παρασκευή εξυπηρετήθηκαν 12.500 συνταξιούχοι, ενώ τονίζει ότι εντός της ημέρας θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση και θα τακτοποιηθεί το σύνολο των συνταξιούχων. «Πρέπει να τηρήσουμε τους νόμους, επί έξι μήνες δεν τους τηρούσαμε» είπε ο κ.Σπυρόπουλος στο MEGA. Διαβάστε περισσότερα »

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΒΕ

ΠΡΕΖΑ TVστοΠΡΕΖΑ TV ©Πριν από 48 δευτερόλεπτα
Εκρήξεις αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών σημειώθηκαν περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας σε υπηρεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και στο ΙΟΒΕ στην Αθήνα. Όπως έγινε γνωστό, άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο κτιρίου που στεγάζεται υπηρεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος στη διασταύρωση των οδών Μιχαλακοπούλου και Αεροπόρου Παπαναστασίου, καθώς επίσης και στην είσοδο των γραφείων του ΙΟΒΕ στην οδό Τσάμη Καρατάση στο Νέο Κόσμο. Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου