Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Citypress-gr

Μίκης Θεοδωράκης προς Ρεπούση ...αν δεν σου αρέσει η Ελλάδα πήγαινεστην Νιγηρία !

noreply@blogger.com (Citypress-gr.admin)στοCitypress-grΠριν από 1 ώρα
…είναι σίγουρο ότι η Μπόκο Χαράμ θα την περιμένει με ανοιχτές αγκάλες. Με δριμύτητα επιτίθεται ο Μίκης Θεοδωράκης στη Μαρία Ρεπούση, στο πλαίσιο συνέντευξής του για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα. Ο Μίκης Θεοδωράκης... κάνει λόγο για «εθνομηδενισμό» και επισημαίνει στην κ. Ρεπούση ότι είναι προνόμιό της που ζει στην Ελλάδα. Μιλώντας την Πέμπτη στους Γιώργο και Ηρώ Σγουράκη με θέμα την «Ιστορία των Κρητικών Επαναστάσεων», με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα, ο Μίκης Θεοδωράκης δήλωσε ότι είναι «ριζωμένος αρισ... περισσότερα »

Ερωτευμένος φουλ με την 13 Χριστίνα δηλώνει ο αλβανόφωνος παιδεραστής

noreply@blogger.com (Citypress-gr.admin)στοCitypress-grΠριν από 3 ώρες
Ερωτευμένος και αποφασισμένος να ζήσει «για πάντα», όπως λέει, με τη 13χρονη Χριστίνα δηλώνει ο 23χρονος Αλβανός, Μ. Αγιάζι, ο οποίος οδηγείται σήμερα στην εισαγγελέα Καβάλας με την ... κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου, ενώ στη συνέχεια θα μεταφερθεί στην Αθήνα, για να απολογηθεί στην ανακρίτρια που εξέδωσε το ένταλμα σύλληψης. Ο Αλβανός υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή, πως ήθελε να ζήσει με την 13χρονη που όπως λέει αγαπάει. Επισημαίνει σε αστυνομικούς πως αυτό θα γίνει στο μέλλον, αφού αυτό θέλουν τόσο ο ίδιος όσο και η Χριστίνα. http://feeds.feedburner.com/blogspot/Dohv

Δημοψήφισμα για το μεταναστευτικό και τα θέματα ρατσισμού

noreply@blogger.com (Citypress-gr.admin)στοCitypress-grΠριν από 6 ώρες
Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει ένα γαϊτανάκι του παραλόγου μεταξύ όλων των κομμάτων της Βουλής, για την ψήφιση ή όχι και με ποιους όρους ενός νέου αντιρατσιστικού νομοσχεδίου. Πλέον τα κόμματα έχουν σχεδόν αποφασίσει να καταθέσουν διαφορετικά νομοσχέδια.... Εν τω μεταξύ το «υποτιθέμενο» αντιρατσιστικό νομοσχέδιο Ρουπακιώτη που κατατέθηκε στη Βουλήπροσφάτως, είναι ιδιαιτέρως αμφιλεγόμενο καθώς στην αιτιολογική έκθεση στο σημείο έξι, αναφέρεται ότι, αγγίζει τα όρια της νομιμότητας του Συντάγματος για τα ατομικά και τα πολιτικά δικαίωμα αλλά και τα δικαιώματα της Ελευθερίας τη... περισσότερα »

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ» ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

noreply@blogger.com (Citypress-gr.admin)στοCitypress-grΠριν από 14 ώρες
** *[image: 20130518-091022.jpg]* * * * ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Χορό στην Ελλάδα έστησε η ΜΙΤ Είναι, στην Ελλάδα τουλάχιστον, γνωστός τοις πάσι ο ρόλος της ΜΙΤ, των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών. Η ΜΙΤ δεν περιορίζεται μόνο στο να “στρατολογεί” λαθρομετανάστες και να τους αποστέλλει στην Ελλάδα, ούτε στο να εγκαθιστά πράκτορες και να χρηματοδοτεί «στρατούς»… υποπρακτόρων στη Θράκη για να εκβιάζεται η μουσουλμανική μειονότητα και να δηλώνει «τουρκική». Εδώ και χρόνια, οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, σε αγαστή συνεργασία με το «βαθύ» παρακράτος της γείτονος,... περισσότερα »

Ο σωτήρας επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος ...ίδρυση νέου κόμματοςαπό τον ΓΑΠ

noreply@blogger.com (Citypress-gr.admin)στοCitypress-grΠριν από 21 ώρες
Έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, τόσο στην Ιπποκράτους όσο και στη Χαριλάου Τρικούπη, μπορεί κανείς να διακρίνει το… οικόσημο των Παπανδρέου. Υπό την έννοια ότι η πολιτική διαθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου, του πολιτικού ηγέτη που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ και το μετέτρεψε αστραπιαία στον κεντρικό πόλο εξουσίας στην Ελλάδα για σχεδόν δυο δεκαετίες, περιλαμβάνει… τίτλους ιδιοκτησίας στο Κίνημα και για λογαριασμό των επιγόνων του.... Στο πλαίσιο αυτό, κανείς φυσικά δεν μπορεί να φανταστεί το ΠΑΣΟΚ χωρίς τον Γιώργο Παπανδρέου, από τη στιγμή μάλιστα που ο τελευταίος των Παπανδρέου διετέλεσε επί οκτώ χ... περισσότερα »

Οι απολογητές του ναζισμού δεν είναι χορτοφάγοι

noreply@blogger.com (Citypress-gr.admin)στοCitypress-grΠριν από 1 ημέρα
Όσοι κρύβουν το αίμα από τις σφαγές του Κεμάλ, εκτρέφουν τον νέο Χίτλερ Οι Δήμαρχοι Αθήνας και Θεσσαλονίκης εξέχοντα μέλη του θιάσου που περιφέρεται στα ΜΜΕ, εξομοιώνοντας τα θύματα του Κεμαλισμού - φασισμού με τους θύτες.... Μόνο ως γραφικοί δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζονται όσοι επανειλημμένα προκαλούν το ήδη ταλαιπωρημένο εθνικό αίσθημα και την ιστορική μνήμη, όσοι βάλουν κατά στιγμών που αποτελούν πηγή έμπνευσης και ανάτασης των Ελλήνων και αφορίζουν την αγάπη προς την Ελλάδα που απετέλεσε την κύρια αιτία ανάσχεσης του ναζισμού στον β' παγκόσμιο πόλεμο. Ειδικά, όταν αυτοί οι... περισσότερα »

Και η γκάφα ολκής της Αυγής...

noreply@blogger.com (Citypress-gr.admin)στοCitypress-grΠριν από 1 ημέρα
δείτε... και αυτοί μιλούν για την μεγάλη εξέγερση των Τούρκων χρησιμοποιώντας την φωτο του μαραθωνίου http://feeds.feedburner.com/blogspot/Dohv

Πάλι ξεφτιλίστηκε η φυλλάδα η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Χρησιμοποιεί μαϊμου φώτο

noreply@blogger.com (Citypress-gr.admin)στοCitypress-grΠριν από 1 ημέρα
Φυσικά τα *αριστερά μέσα έχουν ξεσαλώσει με τα επεισόδια στην Τουρκία και εννοείται ότι πάντα είναι με τους διαδηλωτές*... δηλ. με το*στρατιωτικό κατεστημένο των Κεμαλικών που διαμαρτύρεται εναντίον της ισλαμικής στροφής του Ερντογάν* (γιατί αυτή είναι η ουσία της "εξεγερσης" και όχι τα 10 δέντρα που θα κοπούν)... η *Σαβουροτυπία όμως στα πλαίσια της "εγκυρης" ενημέρωσης που προσφέρει, την πάτησε και δημοσίευσε αυτή τη φώτο* http://www.enet.gr/?i=news-room.el&id=367138 Δείτε τώρα και από που είναι αυτή η φώτο http://www.internethavadis.com/hayatin-icinden/50596.html Η Απόλ... περισσότερα »

Τι κρύβεται πίσω από την Διαφήμιση;;;

noreply@blogger.com (Citypress-gr.admin)στοCitypress-grΠριν από 1 ημέρα
*Greek Alert* http://feeds.feedburner.com/blogspot/Dohv

Οι αδελφοί της κυρίας Ιγγλέζη

noreply@blogger.com (Citypress-gr.admin)στοCitypress-grΠριν από 2 ημέρες
Tου Στεφανου Κασιματη Διέλαθε της προσοχής μας, αλλά αξίζει τον κόπο να γυρίσουμε πίσω τον χρόνο κατά μία εβδομάδα. Θα το κάνουμε για να διαβάσουμε τη δήλωση που έκανε η κ. Αικατερίνη Θεοδώρου Ιγγλέζη, μετά την επίσκεψή της στις φυλακές Διαβατών, όπου είχε την τιμή να συναντήσει τους δύο κρατουμένους, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, για την καταδρομική επίθεση στις Σκουριές Χαλκιδικής τον περασμένο Φεβρουάριο... Παραθέτω αυτολεξεί τη δήλωση της περί ης ο λόγος κυρίας, η οποία τυγχάνει βουλευτίνα Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ: «Εκφράζω την αμέριστη (sic) συμπαράστασή μου στους ... περισσότερα »

Απειλές και τσαμπουκάδες της Αλ Σαλέχ σε δημοσιογράφο της ΕΤ 3

noreply@blogger.com (Citypress-gr.admin)στοCitypress-grΠριν από 2 ημέρες
Σκληρή ανακοίνωση κατά της συμβούλου του Ευάγγελου Βενιζέλου Αφροδίτης Αλ Σαλέχ εξέδωσε πριν από λίγο η δημοσιογράφος της ΕΤ3 Θεοδώρα Αυγέρη. Η στενή συνεργάτης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Γεγονός"... την οποία παρουσιάζουν ο Δημήτρης Βενιέρης και η Θεοδώρα Αυγέρη. Η τελευταία καταγγέλλει εκφοβισμό πίσω από τις κάμερες από την Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, που φέρεται να ζήτησε "να έρθει κάποιος" να βάλει την κ. Αυγέρη στη θέση της. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θ. Αυγέρη: "Δεν θ’ αναφερθώ στα όσα διαδραματίστηκαν στον «αέρα» της εκπομπής ΓΕΓΟΝΟΣ στις 31-5-2013... περισσότερα »

Ρεπούση ...διαβασε αυτό και απάντησε μας

noreply@blogger.com (Citypress-gr.admin)στοCitypress-grΠριν από 2 ημέρες
Προς κα Μαρία Ρεπούση βουλευτή ΔΗΜΑΡ...το σχόλιο σας παρακαλώ http://feeds.feedburner.com/blogspot/Dohv

Να αναγνωρίσει τώρα η Κνεσέτ τη Γενοκτονία των Ποντίων !

noreply@blogger.com (Citypress-gr.admin)στοCitypress-grΠριν από 2 ημέρες
Η Ελλάδα είναι από τις χώρες που πλήρωσαν βαρύ τίμημα κατά τον Β' παγκόσμιο πόλεμο, εξαιτίας της παραφροσύνης του *εγκληματία Χίτλερ*. Οι νεκροί Έλληνες ανέρχονται, από την κήρυξη του πολέμου στην Ελλάδα, μέχρι την απελευθέρωση, σε... *1.106.922* (αναλυτικά εδώ). Σήμερα στην Ελλάδα, δεν υπάρχει κανείς που να επιδοκιμάζει τα εγκλήματα πολέμου των Ναζί. Αντιθέτως, η Ελλάδα είναι από τις χώρες στις οποίες είναι αποτυπωμένος στο DNA ο αντιναζισμός. Όμως, η ελληνική φυλή γνώρισε νωρίτερα μια ακόμη γενοκτονία: αυτή του άλλου μεγάλου φασίστα και ινδάλματος του Χίτλερ, του *σφαγέα Μουσ... περισσότερα »

Κι όμως! Σχολικό μας βιβλίο διδάσκει ερωτικό δεσμό 15χρονης με 25χρονο !

noreply@blogger.com (Citypress-gr.admin)στοCitypress-grΠριν από 2 ημέρες
Έκπληκτη δήθεν η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί την εξέλιξη της "αρπαγής" της 13χρονης Χριστίνας και ο καθένας απορεί για το που φτάσαμε και για το τι μας περιμένει ακόμη. Πήραν.. φωτιά τα blogs και το facebook λες και κάποιοι τώρα ξυπνήσανε και αντιλήφθηκαν πως μπορεί να τα φτιάχνει μια 13χρονη με έναν 23χρονο. Ποιος όμως έχει ένα τεράστιο μερίδιο ευθύνης για αυτό το χάλι; Φυσικά το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!! Παραπέμπω σε ενότητα του τετραδίου εργασιών της Νεοελληνικής Γλώσσας της Ά Γυμνασίου (13 χρονών) (Ενότητα 2η, σελίδα 16, κείμενο 6 [Οσάκις] ) που οι μαθητές καλούνται μέσα από έ... περισσότερα »

Τα κόμπλεξ του κου Βούτση για τους " Μπάτσους " απορρέουν μάλλον απόαυτό...

noreply@blogger.com (Citypress-gr.admin)στοCitypress-grΠριν από 2 ημέρες
http://feeds.feedburner.com/blogspot/Dohv

Έτσι αντιλαμβάνεται ο ΣΥΡΙΖΑ την αστυνόμευση κε Τσίπρα ;;

noreply@blogger.com (Citypress-gr.admin)στοCitypress-grΠριν από 2 ημέρες
Θετικός στο να απαγορευθεί γενικώς η οπλοφορία εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση, λέγοντας χαρακτηριστικά: .... «Θα ήμουν θετικός σε μια συζήτηση στο να απαγορευθεί γενικώς η οπλοφορία στην κοινωνία. Το να λέμε μόνο για τους βουλευτές και να έχει όπλο ο τελευταίος... μπάτσος, μπράβος και οτιδήποτε κυκλοφορεί στη χώρα, την επικινδυνότητα για τον απλό πολίτη δυστυχώς τη μειώνουμε κατ΄ελάχιστο». σ.σ ο χαρακτηρισμός Μπάτσος κε Βούτση ανήκει στην ευρύτερη στην φρασεολογία την δικιά σας όσο και των συντρόφων σας ;;; http://feeds.feedburner.com/blogspot/Dohv

Η Δήμαρχος Σουλίου απαντά στην Ρεπούση

noreply@blogger.com (Citypress-gr.admin)στοCitypress-grΠριν από 2 ημέρες
Σκληρή ήταν η απάντηση της δημάρχου Σουλίου Σταυρούλας Μπραΐμη για τα όσα φέρεται να είπε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μ. Ρεπούση για τον «χορό του Ζαλόγγου» σε ραδιοφωνικό σταθμό. Η Ρεπούση σήμερα προσπάθησε να ανασκευάσει, αλλά το ηχητικό απόσπασμα από το σταθμό την εκθέτει ακόμα περισσότερο.... Σε δήλωσή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κα Μπραΐμη τόνισε: «Για εμάς, για τα παιδιά μας, γενιές ολόκληρες η ιστορία του Σουλίου και ό,τι αυτό πρεσβεύει, δηλαδή τον αγώνα και τη θυσία των ανθρώπων για την Ελευθερία, είναι κάτι το οποίο ποτέ δεν αμφισβητήθηκε. Οι ιστορικοί, οι επιστήμονες έχουν το δικαίωμα ... περισσότερα »

Αίσχος έν καιρώ κρίσης δίνουν 946.000 ευρώ για τέμενος

noreply@blogger.com (Citypress-gr.admin)στοCitypress-grΠριν από 2 ημέρες
Απόφαση για την διάθεση ποσού 946.000 ευρώ για την κατασκευή Τεμένους, με μετασκευή υφιστάμενου κτιρίου στην περιοχή του Βοτανικού, υπέγραψε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σταύρος Καλογιάννης.... Οπως αναφέρεται στην απόφαση η δημοπράτηση του έργου θα γίνει με ανοικτή διαδικασία. Η χωροθέτηση του Τεμένους στον Βοτανικό έγινε με τον νόμο 4014/2011 με τον οποίο καθορίστηκε η εγκατάσταση και η κατασκευή Τεμένους, περιλαμβανομένων και των απαραιτήτων κτιρίων υποστηρικτικών λειτουργιών (χώροι υγιεινής κ.λπ.), σε τμήμα δημοσίου ... περισσότερα »

Μόνο τον εθνικό ήρωα Κώστα Γκουσγκούνη δεν έχει αμφισβητήσει η Μαρία Ρεπούση!

noreply@blogger.com (Citypress-gr.admin)στοCitypress-grΠριν από 2 ημέρες
Mόνο το εθνικό ήρωα*Κώστα Γκουσγκούνη*δεν έχει αμφισβητήσει ακόμη η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και διψασμένη για δημοσιότητα*Μαρία Ρεπούση....* Είναι τουλάχιστο γραφικό εν μέσω κολασμένης κρίσης και σαρωτικής ανεργίας η κ. Ρεπούση να προκαλεί από το πουθενά ρηγμάτωση στην κοινωνία αναδεικνύοντας θέματα που παρότι μας αφορούν όλους μας ως ιστορικά γεγονότα το μόνο που κάνουν είναι να αποπροσανατολίζουν από το δύσβατο παρόν. Οι συνεχείς παρεμβάσεις της* κ. Ρεπούση *έρχονται να προστεθούν στο δόγμα του σοκ το οποίο ήδη εφαρμόζεται στους Ελληνες-πειραματόζωα. * Καλούμε λοιπόν τον ήρωα Γκο... περισσότερα »

Βρέθηκε η 13 χρονη Χριστίνα

noreply@blogger.com (Citypress-gr.admin)στοCitypress-grΠριν από 3 ημέρες
Αίσιο τέλος είχαν οι έρευνες για την εξαφάνιση της 13χρονης Χριστίνας. Η ανήλικη βρέθηκε λίγο πριν από τις 23:00 της Πέμπτης σε δάσος στην περιοχή Λουτρά, στο Παγγαίο όρος. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καβάλας για προληπτικές εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία της. .... Ωστόσο, άφαντος παραμένει ο 23χρονος Αλβανός Μarjon Ajazi, ο οποίος φαίνεται πως είχε σχεδιάσει εδώ και καιρό την αρπαγή του μικρού κοριτσιού. *Πώς έφθασαν οι Αρχές στα ίχνη της Χριστίνας * Η υπόθεση της εξαφάνισης της 13χρονης, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την περασμένη Κυριακή από το σπίτ... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου