Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΓΡΕΚΙ

Τι περίεργα πράγματα….οι καταστηματάρχες της Κωνσταντινούπολης δεν διαμαρτυρήθηκαν;;;

GrekiστοΤΟ ΓΡΕΚΙΠριν από 2 ώρες
Οι εργαζόμενοι που έκλεισαν οι δρόμοι και δεν μπορούσαν να πάνε με άνεση στη δουλειά τους? Οι τουρίστες που βρέθηκαν σε δύσκολη θέση? Οι Τούρκοι νοικοκυραίοι δεν αγανάκτησαν μ΄αυτούς τους κουκουλοφόρους (η δεν φόραγαν κουκούλες?) Οι δημοσιογράφοι δεν έδειξαν τον αποτροπιασμό τους για μερικές εκατοντάδες "γνωστούς αγνώστους" που έκαψαν τη περιουσία του κοσμάκη του αθώου? Η διεθνής κοινή γνώμη δεν σκέφτηκε πως... οι Τούρκοι είναι λαμόγια και ασυνείδητοι για τη κρισιμότητα της κατάστασης της πατρίδας τους και προκαλούν τέτοιες επικίνδυνες καταστάσεις? Αυτές οι κινητοποιήσεις δεν έγιναν α... περισσότερα »

Έχω γίνει Τούρκος!

GrekiστοΤΟ ΓΡΕΚΙΠριν από 2 ώρες
Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις στις μεγαλύτερες πόλεις της Τουρκίας. Εκατοντάδες χιλιάδες Τούρκοι πολίτες έχουν ξεχυθεί στους δρόμους και διαμαρτύρονται επειδή η Τουρκία δεν έχει καταφέρει να πετύχει τους τρομερούς ρυθμούς ανάπτυξης της Ελλάδας. Οι ταραχές στην Τουρκία έχουν αναστατώσει τους Έλληνες που διαπιστώνουν με έκπληξη πως οι Τούρκοι συμπεριφέρονται κάπως διαφορετικά από αυτά που δείχνουν τα τούρκικα σίριαλ. Οι συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών ξεκίνησαν από το πάρκο Γκεζί της Κωνσταντινούπολης επειδή η κυβέρνηση σκοπεύει να κάνει έργα και να κόψει τα δέντρα, οπότ... περισσότερα »

Επικό βίντεο: Πως οι διαδηλωτές κατατρόπωσαν τους αστυνομικούς!

GrekiστοΤΟ ΓΡΕΚΙΠριν από 2 ώρες
Στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου μια ομάδα αστυνομικών δέχεται επίθεση από τους διαδηλωτές στη πλατεία Ταξίμ. Οι αστυνομικοί που δέχονται βροχή από πέτρες και άλλα αντικείμενα οπισθοχωρούν ατάκτως. Οι διαδηλωτές αρπάζουν τις ασπίδες τους και τις χρησιμοποιούν για να προφυλαχθούν από... τα δακρυγόνα και τις πλαστικές σφαίρες... Από theinsider μέσω vathiprasino

Προς νεοφιλελεύθερα κτήνη της συγκυβέρνησης των Γερμανοτσολιάδων (NΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ): Μητέρα από το Ηράκλειο ψάχνει στα σκουπίδια με το μωρό της δίπλα

GrekiστοΤΟ ΓΡΕΚΙΠριν από 2 ώρες
Οι εικόνες που καθημερινά βλέπουν και οι Ηρακλειώτες, έχουν οδηγήσει πολλούς στην οργή και την αγανάκτηση και θυμίζουν συνθήκες άλλης εποχής. Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε σήμερα είναι από... αναγνώστη, ο οποίος μας έστειλε μαζί με αυτή και το δικό του μήνυμα με τίτλο: "Η ανθρωπιστική κρίση είναι εδώ!". Η ανθρωπιστική κρίση είναι εδώ, την βιώνουμε καθημερινά, και σε πολλά επίπεδα. Η ‘ανάπτυξη’ των Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη, είναι ένα στημένο επικοινωνιακό παιχνίδι, που περνάει ως μήνυμα κυρίως από τα... Αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης. Απόδειξη της ανθρωπιστικής κρίσης, άλλη μια φωτογραφί... περισσότερα »

Άγρια Δύση... στο Σαλούν "Βουλή των Γελοίων"

GrekiστοΤΟ ΓΡΕΚΙΠριν από 3 ώρες
Η σολομώντεια λύση βρέθηκε! Οι *εθνικοί καουμπόηδες* θ' αφήνουν τα ''σιδερικά'' τους μπαίνοντας στο *σαλούν-Βουλή*, και θα τα παίρνουν όταν φεύγουν! Ο πρόεδρος της Βουλής και πατερούλης όλων των εθνικών καουμπόηδων νοιάστηκε μόνον μη τυχόν και* σκοτωθούν μεταξύ τους.* * *Τί θα γίνει μετά,* ουδόλως τον ενδιαφέρει*, άλλωστε αν τον ρωτήσετε θα σας πεί ότι δεν είναι... της δικαιοδοσίας του! *Απάντηση τυπική* για κάθε *ανευθυνοϋπεύθυνο χαρτογιακά* αυτού του τόπου. Έτσι λοιπόν αποκαλύφθηκε πρόσφατα ότι το 1*/*4 των ''εθνοπατέρων'' οπλοφορεί. Άλλο ένα *προνόμιο* π... περισσότερα »

«Πυροβόλησε» 32 εκατ. μετοχές ο Μ. Σάλλας!

GrekiστοΤΟ ΓΡΕΚΙΠριν από 5 ώρες
Ο τριπλασιασμός της τιμής της μετοχής της Τράπεζας Πειραιώς μέσα σε λίγες, μαγιάτικες συνεδριάσεις του Χ.Α. μπορεί να αποδείχθηκε «φούσκα», που «έσκασε» πολύ γρήγορα και με δραματικό τρόπο για αρκετούς επενδυτές, αλλά για τον Μ. Σάλλα αποδείχθηκε άκρως επωφελής: ο πρόεδρος της Τρ. Πειραιώς πρόλαβε σε χρόνο-ρεκόρ να «πυροβολήσει» περισσότερα από 32 εκατ. μετοχές και να αποκομίσει πάνω από 11,6 εκατ. ευρώ, χρηματοδοτώντας με άνεση τη δική του συμμετοχή στην αύξηση κεφαλαίου. Ο κ. Σάλλας κατάφερε να εναρμονισθεί ιδανικά με μια σπάνια χρηματιστηριακή συγκυρία... αναίτιας, όπως αποδείχ... περισσότερα »

Χρεοπάθεια

GrekiστοΤΟ ΓΡΕΚΙΠριν από 5 ώρες
«* «Πολλή συζήτηση* γίνεται τελευταίως για την *εχθροπάθεια*, αλλά εγώ έχω πάθει∙ *χρεοπάθεια*» μουρμουρίζει επ’ εσχάτοις η *θεία* *Φωτούλα* και κάτι ακονίζει – βελόνα του πλεξίματος; ανοιχτήρι κονσέρβας; - θα σας γελάσω. *Το ίδιο κάνει* η θεία Φωτούλα κάθε πρωί που ακούει τα νέα για τα φορολογικά. Ενας – δυο γείτονες έχουν ήδη *παραφρονήσει* και η θεία αναρωτιέται, πώς θα πληρώσουν τους φόρους τους. Αλλά εκεί που *παρ’ ολίγον*να λαλήσει και η θεία μαζί με τους… προ-λαλήσαντες, ήταν όταν *η Ελληνική Δημοκρατία θα αυτοκτονήσει*, αν δεν σπεύσουν τα άλλα κόμματα να ψηφίσουν... το αντι... περισσότερα »

Κλεπτοκρατία

GrekiστοΤΟ ΓΡΕΚΙΠριν από 16 ώρες
Ζούμε στην χώρα που οι έννοιες έχουν αλλοιωθεί και το newspeak (θ’ αναφερθούμε άλλη φορά σ’ αυτό) αλλοτριώνει τις συνειδήσεις. Πολιτικάντηδες ομιλούν για “δημοκρατικά τόξα” και υπεράσπιση της Δημοκρατίας, ενώ συμπεριφέρονται ως παράγοντες της αγοράς. Σ’ αυτό το καθεστώς, οι ατομικές ελευθερίες αμφισβητούνται καθημερινά και τα εργασιακά δικαιώματα ξεσκίζονται βάναυσα από τις αστικές τάξεις που γίνονται όλο και πιο αλαζονικές, αλλά και πιο επιθετικές, καθώς εκβιάζουν μέσω του μεροκάματου. Οι δήθεν “τηρητές της νομιμότητας” έχουν κάνει κουρελόχαρτο το Σύνταγμα, ψηφίζοντας διεθνείς συ... περισσότερα »

Η εφημερίδα «Παραπολιτικά» κατασκεύασε και χρέωσε στο ABC Australia ψεύτικο ρεπορτάζ για την Τουρκία.

GrekiστοΤΟ ΓΡΕΚΙΠριν από 17 ώρες
Τα γεγονότα στην Τουρκία έχουν φέρει σε αμηχανία τον αυτοαποκαλούμενο «πατριωτικό χώρο» στην Ελλάδα. Λόγω του μίσους που τρέφουν για τη γείτονα χώρα, δεν ξέρουν ποιά πλευρά να πρωτομισήσουν περισσότερο. Το εξεγερμένο λαό ή το κράτος και την αστυνομία; Τα οπαδικά τους ένστικτα έχουν μπλοκάρει και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα αν κάνει κανείς μια βόλτα στα social media του χώρου. Τα γεγονότα στην Τουρκία έχουν φέρει, όμως, σε αμηχανία και την κυβέρνηση Σαμαρά. Είναι προφανές ότι το τελευταίο που θα ήθελε, είναι αυτά να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και για τους Έλληνες. Και το γεγονός ότι επι... περισσότερα »

Ψυχάρης εναντίον Βαρδινογιάννη – Τσίπρα για τον... «έλεγχο» του Mega

GrekiστοΤΟ ΓΡΕΚΙΠριν από 17 ώρες
*ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ * Κατά μέτωπο επίθεση κάνει ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης εναντίον του Αλέξη Τσίπρα μέσα από το άρθρο του στο ΒΗΜΑ, αλλά και από ακόμα δύο δημοσιεύματα του κυριακάτικου φύλλου, κατηγορώντας τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ για φλερτ με τα ΜΜΕ και ότι αναζητά συμμάχους στη δεξαμενή της «άρχουσας τάξης» με τις κορόνες του κατά των συστημικών μέσων ενημέρωσης, ενώ τάσσεται εναντίον και του... Βαρδή Βαρδινογιάννη για τον «έλεγχο» του Mega. Χαρακτηριστικά αναφέρει ο Σταύρος Ψυχάρης στο άρθρο του με τίτλο «Επιτέλους ονόματα» για διαπρύσιους κ... περισσότερα »

Παύσις…!

GrekiστοΤΟ ΓΡΕΚΙΠριν από 20 ώρες
*Η παρακάτω επιστολή εστάλη ταχυδρομικά στην ΕΑΑΣ* *17 Απριλίου 2013* Εδώ και πολύ καιρό διαβάζω σκέψεις, επιστολές, προβληματισμούς και απορίες εκατοντάδων συναδέλφων εν αποστρατεία... σε διάφορα blogs, ιστοσελίδες αμυντικών θεμάτων, ιστοσελίδες ΑΚΙΣ, ΑΝΕΑΔ, ΕΑΑΣ, ΣΥΣΜΕΔ κ.ά., μιας και ανήκω στο χώρο των αποστράτων... ένα φρέσκο και νέο μέλος εν συγκρίσει με άλλους πολύ «αρχαιότερους» αποστράτους, τόσο σε χρόνια όσο και βαθμό (ε.α.). Αρχικά ως απλός αναγνώστης, αργότερα ενεργός και... μετέπειτα τακτικότατος. Έλλογες αναζητήσεις, ειλικρινή ερωτήματα, καυστικές και δίκαιες παρατηρ... περισσότερα »

Η τουρκική εξέγερση σε 70 δευτερόλεπτα (Βίντεο)

GrekiστοΤΟ ΓΡΕΚΙΠριν από 20 ώρες
*Δύο συγκλονιστικά βίντεο με εικόνες από την εξέγερση που μαίνεται για πέμπτη ημέρα* Από luben.tv μέσω nonews-NEWS

Οι «εγκέφαλοι» που μιλούν για «στημένα»: Κήρυκες της σκλαβιάς και της υποταγής

GrekiστοΤΟ ΓΡΕΚΙΠριν από 20 ώρες
Σε πολλούς εγκεφάλους οι εξεγέρσεις φαίνονται σαν έργο «προβοκατόρων» ή ποικίλων «υποκινητών» και συνωμοτών. Αυτοί οι εγκέφαλοι συνδυάζουν δύο κύρια χαρακτηριστικά: α). Στέκονται πάντα περιφρονητικά απέναντι σε κάθε λαϊκό κίνημα, αντικρίζουν τους λαούς σαν πρόβατα που έχουν ανάγκη κάποιο Μεσσία ή «εκλεκτό» για να παίξει το ρόλο του τσοπάνη… β). Διέπονται από μια κατασκοπευτική ΛΟΓΙΚΗ (τη λογική των μηχανισμών), από μια... αστυνομική αντίληψη της ιστορίας. Γι αυτούς η Ιστορία είναι ένα κουκλοθέατρο που κάποιοι «μηχανισμοί» και «συνωμότες» κινούν τα νήματα: ΟΙ λαοί δεν υπάρχουν πουθ... περισσότερα »

Το δικό μας δώρο...

GrekiστοΤΟ ΓΡΕΚΙΠριν από 20 ώρες
Τα *διακόσια σαράντα δις* που μας δάνεισαν, κατά το Στουρνάρι *''σχεδόν δώρο''*, *τα είδε κανείς;* * * Είναι κάπου*;* * *Μήπως τα κρύψανε,* ''καβάτζα'', για τις δύσκολες μέρες;* * *Μας λέτε παρακαλώ *σε ποιό ταμείο βρίσκονται;* Μήπως αυτά έχει στο μυαλό του ο ''πρωθυπουργός'' όταν μιλάει για *ανάπτυξη που έρχεται;* * * * * Γιατί, *αν* δεν συμβαίνει τίποτα από αυτά, *αν* πήγανε για... *αποπληρωμή παλαιότερων *απαιτήσεων των ίδιων των δανειστών, *αν* μετακυλήθηκαν *τα χρέη τραπεζών* στις πλάτες του λαού,* * *αν *για τα 240 αυτά δις υπογράφηκε η* αποικιοποίηση *της ... περισσότερα »

Δημοσιογραφία του κѠλ⓪υ από τον ΣΚΑΪ δίνει ιδέες στον Δένδια (φωτο & βίντεο)

GrekiστοΤΟ ΓΡΕΚΙΠριν από 21 ώρες
Καλά αυτός που το έγραψε μπορεί να ήταν μ@λ@κ@ς, οι προϊστάμενοί του που το είδαν και το κρατάνε τρίτη μέρα τώρα στη σελίδα του ΣΚΑΪ τι ακριβώς εξυπηρετούν και τι λένε στον Δένδια για να μην πούμε προτρέπουν; *"Βάρα στο ψαχνό, όπως οι τούρκοι... αντιεξουσιαστές είναι για ποιο λόγο να ζουν."!!!!!!* *Η λέξη ντροπή δεν νομίζουμε πως εκφράζει το μέγεθος της δημοσιογραφικής αλητείας.* *Ζείδωρον* Το κείμενο που ακολουθεί είναι από το http://ixnos.blogspot.gr/ Γράφει στον υπέρτιτλο όπως μπορείτε να δείτε:... Προκάλεσε την «αύρα» της αστυνομίας και τον σκότωσαν μπροστά στην κάμερα! (vid... περισσότερα »

Η λίστα του Focus: Αυτοί είναι οι αποτυχημένοι πολιτικοί της Ελλάδας!

GrekiστοΤΟ ΓΡΕΚΙΠριν από 21 ώρες
Για διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και αναξιόπιστους πολιτικούς κάνει λόγο το γερμανικό περιοδικό Focus, που σύμφωνα με το περιοδικό βιώνουν προσωπικά τις συνέπειες όσων έγιναν τα προηγούμενα χρόνια. Εν συνεχεία παρουσιάζει τους Έλληνες πολιτικούς, που κατά τη γνώμη του συντάκτη του, είναι η αποτυχημένη ελίτ της Ελλάδας. Είναι το δεύτερο δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού για την Ελλάδα σε διάστημα λίγων ωρών. Στο προηγούμενο χαρακτηρίζει ψέμα και οφθαλμαπάτη την... αισιοδοξία της κυβέρνησης, γράφει πως η χώρα μας βιώνει ανθρωπιστική κρίση και όχι ένα success story και χαρακτηρίζε... περισσότερα »

Είναι εποχή επαναστάσεων

GrekiστοΤΟ ΓΡΕΚΙΠριν από 1 ημέρα
Ζούμε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα εποχή από ιστορική σκοπιά. H οικονομική κρίση αφενός και η αποκάλυψη στα μάτια εκατοντάδων εκατομμυρίων πολιτών του βαθύτατα αντιδραστικού χαρακτήρα της EE αφετέρου μεταδίδουν με επώδυνο τρόπο το μήνυμα ότι ο σύγχρονος καπιταλισμός ούτε επιδιώκει ούτε μπορεί πλέον να ενσωματώνει τις μάζες των εργαζομένων, των μεσαίων στρωμάτων, των νέων ή των συνταξιούχων. Aκριβώς γι’ αυτό ο καπιταλισμός της εποχής μας συρρικνώνει αθόρυβα ολοένα και περισσότερο την αστική δημοκρατία, αντικαθιστώντας την με ένα δημοκρατικοφανές, όλο και... πιο αυταρχικό καθεστώς. Όλοι... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου