Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Πολιτικό Κοράκι

Που να σε πάρει ο διάολος...

Δημήτριος ΖστοΠολιτικό ΚοράκιΠριν από 2 ώρες
*Γεροχεσμένε...* *πέρυσι φοβήθηκες τη...δραχμή και φέτος* * εκλιπαρείς για φάρμακα και γιαουρτάκι...* *Απολυμένε - άνεργε...* *χωρίς εισόδημα, με κίνδυνο να χάσεις το σπίτι σου,* *κάθεσαι στο παγκάκι με τα λιόσπορα * *και μουγκρίζεις απελπισμένος...* * * * **Εμποράκο, αυτοαπασχολούμενε...* *ούτε μύγα δεν μπαίνει στο μαγαζί σου. * *Είσαι έτοιμος να βάλεις λουκέτο * *και παίζεις το μπεγλέρι σου και το πουλί σου...* ** *Ανεργε σπουδαγμένε νέε...* *"κρέμασες" τα πτυχία σου και ειδικεύεσαι στις γκόμενες,* * στα φρέντα και στα σίγουρα του μπαμπά... * * * ** *Νοικοκυρά του σπιτιού...* *Σου λείπ... περισσότερα »

Φταις κι εσύ...

Δημήτριος ΖστοΠολιτικό ΚοράκιΠριν από 2 ημέρες
*Στρογγυλοκάθησες στον καναπέ σου και βλέπεις στην T.V.* *μικρομέγαλα Καθάρματα να σου κουνούν το δάκτυλο.* *Ξέρω πως κάπου βαθιά μέσα σου...Ελπίζεις.* *Σε κάποιο θαύμα, σε κάποιο νέο "πρόσωπο".* *Ελπίζεις πως...ίσως...ίσως...και να μπήκε πάτος στο βαρέλι.* *Πως δ ε ν θα χρειαστεί κι άλλο...Αίμα -το δικό σου ΑΙΜΑ-**...* *...**η ρημάδα η Σωτηρία.* *Πως δ ε ν μπορεί, ρε πούστη μου, νάναι ΟΛΟΙ τους* *τόσο Ψευταράδες, Λαμόγια, Αμετανόητοι και Αδιόρθωτοι.* *Ελπίζεις πως ΑΥΤΟΙ που σε κυβερνούν...ΩΡΙΜΑΣΑΝ.* *Πως ΑΛΛΑΞΑΝ. Πως νοιάζονται για ΣΕΝΑ.* *Το παιδί σου και το Μέλλον του. * *Ξέρω ακό... περισσότερα »

Ολοι θα πηδηχτείτε!!

Δημήτριος ΖστοΠολιτικό ΚοράκιΠριν από 4 ημέρες
*Πείσμων και δίκαιη η πατριωτική Συγκυβέρνηση* *μάς οδηγεί περιχαρής στο SPA του Νεοφιλελευθερισμού* *για την ολοκλήρωση της...Θεραπείας.* *Χωρίς διακρίσεις ηλικίας, τριχοφυίας, μαστεκτομής...* *απασχόλησης, βαλαντίου και κεραμιδιών...* *μάς στοιχίζει εντός του συναιτεριστικού Οίκου Ομορφιάς* *δανειστών, τοκογλύφων, Εφιαλτών και...δημαρ. * *ΟΛΟΙ θα ομορφύνετε, το πρώτο σύνθημα**.* *ΟΛΟΙ θα...αδυνατίσετε, το συμπληρωματικό**.* *ΟΛΟΙ θα πηδηχτείτε, το ουσιαστικό**.* *Το Λίπος απερροφήθη...* *τα στήθη διογκώθησαν...* *τα οπίσθια ανεσηκώθησαν. * *Ο πρώτος Στόχος επετεύχθη.* *Ο "ασθενής" έλα... περισσότερα »

ΚορακοΠηδηματάκια!!

Δημήτριος ΖστοΠολιτικό ΚοράκιΠριν από 6 ημέρες
* Νεοφιλελεύθεροι Γενίτσαροι της δημαρ: Θα κατουρώ στους Τάφους σας τρεις φορές την ημέρα.* *ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. * ** *Εγώ μόνο ΕΝΑ λόμπυ αναγνωρίζω!! Της Πλουτοκρατίας, της Κοινωνικής Εκμετάλλευσης και του Αυταρχισμού. Α!! και ένα άλλο: Των Αδύναμων/Δειλών/Καναπεδάτων και...* *Εξαθλιωμένων!!** * * ...........................* * * * Κατά το βοθρομέγκα, καλύτερη υπουργός η Ολγα... - Γαμώ τα μπούτια μου, γαμώ..* * ...................................* *Τουρκική τορπιλακάτος περιέπλευσε Μύκονο και Σαντορίνη... Η υπερήφανη ελλάς αντέδρασε άμεσα και αξιοπρεπώς... ...με tweet του αρχηγού γεεθα!! - ΦΩΤΙ... περισσότερα »

Εμπρός για την Ανατροπή..

Δημήτριος ΖστοΠολιτικό ΚοράκιΠριν από 1 εβδομάδα
*Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ:* *Αντιμετωπίζουμε μιά σκληρή Νεοφιλελεύθερη* *πραγματικότητα, πανομοιότυπη με αυτή που βιώνουμε* *εδώ και 3 χρόνια.* *Διαφορετικοί οι παίκτες.* *"Νέα", τρικομματική Συγκυβέρνηση, νομιμοποιημένη,* *που εξασφάλισε "πλειοψηφία" με Ψεύδη, Απειλές* *και τρομοκρατικά -αστήριχτα- Διλήμματα, με τις* *ευλογίες και υποστήριξη Τοκογλύφων και καθεστωτικών ΜΜΕ.* *Κινείται στις ίδιες Λογικές, με τις ίδιες Συνταγές/Πολιτικές,* *και εξυπηρετεί Ξένα και επιχειρηματικά Συμφέροντα,* *με πακέτα Βαρβαρότητας-Εξαθλίωσης των Ελλήνων * *και Ξεπουλήματος της Ελλάδας**. * *Η τρικομματική Σ... περισσότερα »

Ξύπνα επιτέλους, ρε πούστη!

Δημήτριος ΖστοΠολιτικό ΚοράκιΠριν από 1 εβδομάδα
*(οι καθωσπρέπει και τα νήπια να αποσυρθούν...* *το Κοράκι μιλάει στον εαυτό του!!).* *Eίσαι καρφωμένος στην καρέκλα του κουρέα/σφαγέα...* *Χρόνια είσαι ο μοναδικός...πελάτης του.* *Σε κουρεύει, σε ξουρίζει, σε πετσοκόβει, σε πηδάει * *κι εσύ κοιτιέσαι στον καθρέφτη...* *Στραβώθηκες μωρέ;;* *Σε σακάτεψε ολάκερο*...*κι εσύ...χαμπάρι.* *Σου ρούφηξε το μεδούλι...κι εσύ κορδώνεσαι.* *Ξύπνα ηλίθιε*... *Ξεκουνήσου. Βγες στο Δρόμο. Κάνε κάτι.* *Ασε τις κλάψες. Τις δικαιολογίες. Το βόλεμα.* *Σήκω,ρε*. *Γίνε Πολίτης. Γίνε Ποτάμι. Γίνε Θύελλα.* *Σ'έπνιξαν τα σκατά!! Τόσο πολύ ταιριάξατε;;* *Ξύπ... περισσότερα »

Εάν ήμουν κυβερνητικός.

Δημήτριος ΖστοΠολιτικό ΚοράκιΠριν από 1 εβδομάδα
*Θα ήμουν τρισευτυχισμένος*. Επιβεβαιωμένος πατριώτης. Αποτελεσματικός. Θα είχα αποτρέψει τη καταστροφή της πατρίδας μου. Καμά δεκαριά φορές μέχρι σήμερα και άλλες τόσες στο μέλλον. *Θα ήμουν ένας ικανοποιημένος*. Από την *λαϊκή *αποδοχή που βρίσκω. Ανοχή ή συνενοχή (όπως και να το πεις το ίδιο κάνει). Από την ανέλπιστη σιωπή. Την απόλυτη απραξία. *Θα ήμουν ένας ήρωας*. Εκοψα το 13ο και 14ο μισθό. *Μύτη δεν άνοιξε.* Ανέβασα 25% τον ΦΠΑ. Αύξησα δυό-τρεις φορές τις μπετζίνες, τα πετρέλαια,τα ποτά και τα τσιγάρα. Εκανα το σουβλάκι...σολωμό. Τη γκαζόζα...σαμπάνια. *Φύλο δεν κουνήθηκε.*... περισσότερα »

Το προξενειό.

Δημήτριος ΖστοΠολιτικό ΚοράκιΠριν από 1 εβδομάδα
Μας βαρέθηκε...Μας σιχάθηκε... Χρόνια τώρα χρησιμοποιείται ως άλλοθι αντιλαϊκών πολιτικών*.* Μέσο επιβολής αντιδραστικών απόψεων*.* Διάδρομος απογείωσης φιλόδοξων πατριωτών*.* Προνομιακός χώρος για λαμόγια,ημέτερους,αρπακτικά*.* Ξέφραγο αμπέλι για εργολάβους,προμηθευτές και "εταίρους"*.* *Για την Πατρίδα ο λόγος.* Είδε κι απόειδε η καϋμένη κι *άρχισε να ψάχνει για νέους κατοίκους**.* Λιγότερο τεμπέληδες και διεφθαρμένους*.* Περισσότερο παραγωγικούς και ηθικούς. *Αρχισε να ψάχνει για νέα Αφεντικά.* Λιγότερο φαταούληδες*.* Περισσότερο φιλέλληνες και αποτελεσματικοί*.* *Προίκα της 11 εκατ... περισσότερα »

Η...κηδεία σου!!

Δημήτριος ΖστοΠολιτικό ΚοράκιΠριν από 1 εβδομάδα
Αγόρασε το σταράκι σου*,* βράστο*,* ρίξε λίγη ζαχαρίτσα*,* στόλισε το* *και είσαι έτοιμος!! *Για κηδεία!!* Τα της τελετής ανέλαβε η "πατριωτική" κυβέρνηση*.* Κηδειόχαρτα*, *"προσκλήσεις", στεφάνια*, *επικήδειους*.* *ΕΣΥ,* το μόνο που οφείλεις να κάνεις είναι να παραδώσεις το κορμάκι σου να το πλύνει*, *να το ξυρίσει (αν χρειάζεται)*,* να το ντύσει*,* να το στολίσει, να το βάψει και να σε ξαποστείλει στο τάφο!! *Με δόξα και τιμή*!! Ασφαλώς *τα κριτήρια ταφής είναι...ταξικά*!! Σε άλλη θέση θα ταφεί ο μισθωτός και σε άλλη ο ελευθεροεπαγγελματίας*.* Οι συνταξιούχοι θα οδηγηθούν σε ομ... περισσότερα »

Γιατι σιωπάς;;

Δημήτριος ΖστοΠολιτικό ΚοράκιΠριν από 2 εβδομάδες
*Λουζόμαστε τα ψέματά τους.* *Γευόμαστε την αναξιοπιστία τους.* *Γιατί;;* *Ομολογούμε τη Συνενοχή μας.* *Ευλογούμε την Ατιμωρησία τους.* *Γιατί;;* *Σιωπούμε στα πραξικοπήματά τους.* *Συναινούμε στις μεθοδεύσεις τους.* *Γιατί;;* *Καταπίνουμε τρικομματικές σούπες.* *Μασάμε εκβιασμούς και διλήμματα.* *Γιατί;;* *Προσπερνούμε τις Επιδρομές τους.* *Συμβιώνουμε με τη Λιτότητα.* *Χάνουμε τις δουλειές μας.* *Πλημμυρίσαμε με άστεγους και πεινασμένους.* *Γιατί;;* *Αναπνέουμε τα χημικά τους.* *Υπομένουμε τις βουρδουλιές τους.* *Γιατί;;* *Εξωραϊσαμε την Εξαθλίωση.* *Κατανοούμε την Υποταγή.* * * *... περισσότερα »

Τρομοκρατημένος..

Δημήτριος ΖστοΠολιτικό ΚοράκιΠριν από 2 εβδομάδες
*Μικροαστούλης είμαι**.* *Και...Τρομοκρατημένος.* Μ΄αυτά που βλέπω και ακούω*. *Με όσα συμβαίνουν*. * Μ΄αυτά που έρχονται*.* *Από την συμπεριφορά των τρωκτικών της Εξουσίας. * Την απληστία τους*.* Από την μανία και το πάθος των καρεκλοκένταυρων*.* *Από την Συνωμοσία των Πυρήνων της...Ψευτιάς.* Την αχαλίνωτη κυβερνητική προπαγάνδα*.* Την μισθωμένη υστερία ορισμένων ΜΜΕ*.* *Τρομοκρατημένος είμαι**.* Από αυτούς που έδεσαν τη Χώρα στο άρμα του νεοφιλελευθερισμού*.* Που εξασφάλισαν διαρκή λιτότητα για τον Λαό*.* Που παρέδωσαν τη διακυβέρνηση σε τοκογλύφους και εταίρους*.* Που εκχώρησαν Εθνικ... περισσότερα »

Οι Πουλημένοι της ΠΑΣΚΕ!!

Δημήτριος ΖστοΠολιτικό ΚοράκιΠριν από 2 εβδομάδες
** *(Αποσπάσματα από ανακοίνωση της ΠΑΣΚΕ,* *λίγο πριν την 23/1/2011):* ** *1)* Η κατ΄εφαρμογή του Μνημονίου ασκούμενη οικονομική και κοινωνική πολιτική* * δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές, τις ιδέες και τις αξίες του Πα.σο.κ. *2)* (η κυβέρνηση)...επέβαλε μέτρα κοινωνικά άδικα που έσπασαν κυριολεκτικά τους πιο αδύναμους κρίκους της κοινωνικής αλυσίδας της μισθωτής εργασίας*,* ενώ *ακόμη και τώρα οι έχοντες και * *κατέχοντες εξακολουθούν "να πίνουν στην υγειά* * των κορόϊδων"**.* *3)* *Είναι ακραία και ηθικά αντισοσιαλιστική πολιτική**,* να επιχειρείται η διάσπαση των εργαζομένων... περισσότερα »

Φάε το σανό σου, μαλάκα!!

Δημήτριος ΖστοΠολιτικό ΚοράκιΠριν από 2 εβδομάδες
*Βιολογικός, ντε.* *Παραδοσιακές οι μέθοδες παραγωγής.* *Υλικά εγγυημένα.* *Χαλαρώνει τον εγκέφαλο. Ηρεμεί τις αιμορροίδες.* *Καταναλώνεται ελεύθερα. Με οποιοδήποτε γεύμα της ημέρας.* *Βασικό συνοδευτικό κάθε δελτίου ειδήσεων. * * Παράγεται σε όλες τις γλώσσες.* *Ακόμα και στη νοηματική.* * * *Καταναλώνεται από Ζώα. Και Πολίτες.* *Από Πολίτες-Ζώα. * * * *Η πολύχρονη κατανάλωση δεν εγκυμονεί κινδύνους* *για την υγεία και τα φρονήματα κανενός.* *Για τα προβλήματα και τα αδιέξοδα.* *Για τις Λύσεις. * *Ο καθείς έχει τη δική του εταιρεία/κόμμα που κάνει* *τις απαραίτητες προμήθειες.* *Χρόνια ... περισσότερα »

Ψοφίμι η Ελλάς.

Δημήτριος ΖστοΠολιτικό ΚοράκιΠριν από 3 εβδομάδες
*Ονομάζεται "επενδυτικό ενδιαφέρον".* *Λέγεται και "προώθηση" συμφερόντων.* *Εγώ το αποκαλώ...Ψοφίμι!! * ** *Τα Αρπακτικά σκοτείνιασαν τον ουρανό της Πατρίδας.* *Το θήραμα που λέγεται Ελλάς στοχοποιήθηκε δεόντως.* *Οι "φίλοι"...οι "σύμμαχοι"...οι τοκογλύφοι* *σύντομα θα μετατρέψουν τη Χώρα σε...Ψοφίμι.* *Με την πλήρη υποστήριξη της τρικομματικής μνημονιακής* *κυβέρνησης.* *Κι ΕΣΥ...παρακολουθείς αμέριμνα σφυρίζοντας...* *Σωστός!! * *Από πίτα που δεν τρως, τι σε μέλλει κι αν καεί!! *

Η Συμμορία των "3".

Δημήτριος ΖστοΠολιτικό ΚοράκιΠριν από 3 εβδομάδες
*Μοιάζουν για τρελοί;* *Τυχαίοι ή άσχετοι;* *Ο Χ Ι * *Είναι Αληταράδες. Ψεύτες και Προδότες.* *Πρωτίστως είναι...Νεοφιλελεύθεροι. * *Ακραίοι. Σκληροί. Αθλιοι.* *Πλήρως ευθυγραμμισμένοι με τις έξωθεν εντολές.* *Απόλυτα ταυτισμένοι με τους πλουτοκράτες * *και **τα συμφέροντα τους.* *Με πλήρη συνείδηση υ**λοποιούν συγκεκριμένο Σχέδιο.* *Σχέδιο Εξόντωσης της Πατρίδας και των Ανθρώπων.* *Καταργούν τη Δημοκρατία,το Σύνταγμα και τους Θεσμούς.* *Ξεπουλούν την Εθνική Περιουσία.* *Ιδοπεδώνουν εισοδήματα και δικαιώματα.* *Μετατρέπουν τη Χώρα σε νεο-αποικία.* *Με Δούλους. Με Βούρδουλα.* *Σταυρώνο... περισσότερα »

΄Αραξε. Νο πρόμπλεμ!!

Δημήτριος ΖστοΠολιτικό ΚοράκιΠριν από 3 εβδομάδες
*Όσο θα καρτεράμε από σοσιαλδημοκράτες του κώλου και * *συντηρητικά πουστράκια να μας λυπηθούν...* *... όλο και χειρότερα θα παθαίνουμε.* * * ** *Όσο θα καρτεράμε από την τρικομματική Συμμορία* * να σταματήσει το...sex... * *αυτή θα χώνει το Λεπίδι τους πιο βαθιά... μέσα μας.* * * *Όσο θα καρτεράμε το θαύμα... να μας λυπηθούν...* * οι συνταγματάρχες * *Αντωνάκης και Μπενιζέλος και ο Γενίτσαρος Κουβέλης...* *...τόσοι πιο Βάρβαροι θα γίνονται.* * * *Κι αν δεν βλέπουμε τανκς στους Δρόμους και τις Πλατείες...* *...είναι γιατί δεν τα χρειάζονται.* * * *Τρία χρόνια τώρα έμαθαν πόσο... όρνιθες ε... περισσότερα »

Ε!!..αϊ..γαμήσ΄.

Δημήτριος ΖστοΠολιτικό ΚοράκιΠριν από 3 εβδομάδες
*Είσαι υπνωτισμένος, ρε;;* *Λοβοτομημένος;; Ηλίθιος Μαλάκας;;* *Καναπεδάτος, φραπεδάτος, μπυρόβιος;;* *Στα πα-πά-ρια μου!!* *** Είσαι απολυμένος και πνίγεις τους καϋμούς σου * *στα τσίπουρα και τα στραγάλια;;* *** Είσαι μαγαζάτορας, δεν μπαίνει ψυχή στο* *μαγαζί σου ούτε για σεφτέ και παίζεις* *το μπεγλέρι σου και το πουλί σου;;* *** Είσαι γερο χεσμένος που φοβήθηκε τη δραχμή* *και τώρα δεν σου φτάνουν τα ευρουλάκια για φάρμακα* * και γιαούρτια;;* *** Είσαι παλικαράκι που δεν μπορείς να σπουδάσεις* *κι αράζεις σε καφέ νυχθημερόν;;* *** Είσαι άνεργος σπουδαγμένος και κάνεις* *"μεταπτυχιακ... περισσότερα »

Το Κοράκι εύχεται...

Δημήτριος ΖστοΠολιτικό ΚοράκιΠριν από 4 εβδομάδες
* * *Από τα βάθη της φλογισμένης καρδιάς μου...ευχές στον καθένα σας και στους αγαπημένους σας:* * Υγεία-Δύναμη-Κουράγιο. * * Κι επειδή είμαι αδιόρθωτος: ΕΙΡΗΝΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝ**ΑΤΡΟΠΗ* *ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!*

Πασχαλιάτικες εικόνες...

Δημήτριος ΖστοΠολιτικό ΚοράκιΠριν από 4 εβδομάδες
*Στεφανώθηκε ο Χασάπης από τους μπάτσους!!* *ΦΩΤΙΑ ρε ΦΑΣΙΣΤΑ...* *Αξιοπρέπεια;; ΧΕΣΜΕΝΟΙ, ΑΒΟΥΛΟΙ, ΝΕΚΡΟΙ!! * *Για το Μάτι!!!* *ΞΥΠΝΑΤΕ!!*

Το Δίλημμα.

Δημήτριος ΖστοΠολιτικό ΚοράκιΠριν από 4 εβδομάδες
*Στην αρχή έκοψαν το "λίπος" μας.* *Μετά πετσόκοψαν τις σάρκες μας.* *Τώρα σπάζουν τα κόκκαλά μας...* * * ** *Μισόλογα και θεατρινισμοί τέλος...* *Ροζ και κόκκινες γραμμές δεν υπάρχουν...* *Ενα κι ένα κάνουν δύο.* *Η αμείλικτη πραγματικότητα είναι μπροστά μας.* *ή ΑΥΤΟΙ ή ΕΜΕΙΣ.* *Δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε. Να συμβιώσουμε.* *Να υποκριθούμε. Να ανεχτούμε. * *Κάποιος θα νικήσει και κάποιος θα πεθάνει.* *ή ΑΥΤΟΙ ή ΕΜΕΙΣ.* *Απέναντι μας υπάρχει μιά Συμμορία πάνοπλη.* *Ψευδοπατριωτική, αντιλαϊκή.* *Σκληρή Νεοφιλελεύθερη.* *Ξενόδουλη και Υποταγμένη.* *Αποφασισμένη να ολοκληρώσει **το Σχέδ... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου