Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας λόγω Φεστιβάλ «Street Handball»

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 1 ημέρα
Λόγω διεξαγωγής Φεστιβάλ «Street Handball», στην περιοχή του Δήμου Αγ. Αναργύρων – Καματερού, θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στις 2 Ιουνίου 2013 και κατά τις ώρες 09.00 έως 14.00, στην Λ. Φυλής, στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την Λ. Καματερού (στάση ΜΑΝΑΡΑ) μέχρι τη συμβολή της με την οδό Βασ. Γεωργίου Β΄(στάση Δημαρχείου), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της. Από την Τροχαία παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στην παραπάνω Λεωφόρο κατά το αν... περισσότερα »

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5/6 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 1 ημέρα
* * * * *Ένωση ΕΒΕ Άνω Λιοσίων Ζεφυρίου* *Τηλ επικοινωνίας : 2102388272 (πρόεδρος)* * 2102471622 (αντιπρόεδρος)* *Η Ε.Ε.Β.Ε Άνω Λιοσίων Ζεφυρίου, μαζί με συνάδελφα σωματεία των περιοχών Μενιδίου, Καματερού, Αγίων Αναργύρων, Ιλίου, Πετρούπολης, οργανώνουν παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΟΑΕΕ στο Ίλιον την Τετάρτη 5/6/2013 στις 8.00 το πρωί. * · *Κανένας ανασφάλιστος ανεξαρτήτος οφειλών* · *Ασφαλιστική ενημερότητα σε όλους* *Αρνούμαστε να γίνουμε τα θύματα της κρίσης που τα * *μονοπώλια και οι κυβερνήσεις τους δημιούργησε.Δεν... περισσότερα »

Δεύτερη ημέρα ερευνών στον ΧΥΤΑ Φυλής για την αναζήτηση αγνοουμένου ατόμου

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 1 ημέρα
Κλειστός θα παραμείνει ο χώρος υγειονομικής ταφής και την Κυριακή 2 Ιουνίου - Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι έρευνες για την αναζήτηση ατόμου, το οποίο είχε εισέλθει παράνομα στον ΧΥΤΑ Φυλής την Τετάρτη 29 Μαΐου 2013 και έκτοτε, σύμφωνα με αναφορά ομοεθνούς του στην ΕΛΑΣ, αγνοείται. Οι έρευνες διεξάγονται σε οριοθετημένη από την ελληνική αστυνομία ζώνη στο ημερήσιο μέτωπο διάθεσης των απορριμμάτων από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι τη δύση του ηλίου, με την χρήση εκσκαφικών μηχανημάτων. Υπενθυμίζεται ότι από το πρωί της Παρασκευής 31/05/2013, ο ΧΥΤΑ έχει σταματήσει να δέχετ... περισσότερα »

Πρόσκληση 24ης Συνεδρίασης Εκτελεστικής Επιτροπής του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 1 ημέρα
Συνεδριάζει τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013 και ώρα 7 το πρωί η Εκτελεστική Επιτροπή του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω : 1. Ενημέρωση επί ληξιπρόθεσμων οφειλών τρίτων προς τον ΕΔΣΝΑ (εισηγητής, προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Γεώργιος Γκοντόρας, νομικός συνεργάτης ΕΔΣΝΑ κ. Βασίλειος Χατζηγιαννάκης). 2. Ενημέρωση και λήψη απόφασης ως προς την ανάγκη ενημέρωσης των πολιτών για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής (εισηγητής, προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Γεώργιος Γκον... περισσότερα »

Τα ψέματα και οι αλήθειες...............

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 2 ημέρες
Δείτε αποσπάσματα (video) απο την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 28/5/13 όπου ο Περιφερειάρχης κος Σγουρός απαντά σε επερώτηση της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ για τα ΧΥΤΑ. "Παραπλανητικά τα δημοσιεύματα για την αρνητική θέση της Ευρωπαικής Επιτροπής". "Τα emails που κυκλοφορούν βρίθουν αναληθειών", λεει ο Περιφερειάρχης ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ (4) ΜΟΝΆΔΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ CHA003547EL01-13PP-case_16_13-TR by Mike Apostolopoulos

Δελτίο τύπου σχετικά με την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στην Κερατέα για τη διαχείριση στερεών αποβλήτων.

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 2 ημέρες
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τη Δευτέρα 27 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στην Κερατέα εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ με θέμα «Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ για τη διαχείριση στερεών αποβλήτων». Την εκδήλωση άνοιξε ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Λαυρεωτικής Αντώνης Μώρογλου. Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ παρουσίασαν το πρόγραμμα του κόμματος για τα στερεά απόβλητα ο Νίκος Σακούτης και η Γεωργία Ασημακοπούλου (Τμήμα Αυτοδιοίκησης ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ). Τοποθετήθηκαν επίσης οι τρείς βουλευτές Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αλέξης Μητρόπουλος, Νάσος Αθανασίου και Γιώργος Πάντζας. Εκ μέρους της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Ανατολικής Αττικής ... περισσότερα »

Τι πρέπει να ξέρεις για το χαράτσι της ΔΕΗ

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 2 ημέρες
Σχετικά με την εξόφληση του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) έτους 2012 μέσω των λογαριασμών ρεύματος, η ΔΕΗ ενημερώνει τους πελάτες. Σύμφωνα με τη νομοθεσία και τις σχετικές διευκρινίσεις του Υπουργείου Οικονομικών, την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, θα ξεκινήσει η έκδοση λογαριασμών που θα περιλαμβάνουν το ΕΕΤΑ 2013. Ως εκ τούτου, στις 22 Ιουνίου 2013 η ΔΕΗ είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει σε εκκαθάριση των ανεξόφλητων ποσών ΕΕΤΗΔΕ 2012. Αυτό σημαίνει ότι θα επιστρέψει στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών για είσπραξη, όλα τα α... περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΤΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΕΣ

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 2 ημέρες
* * * * *ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ* Αθρόα ήταν η προσέλευση των δημοτών στην ιατρική κινητή μονάδα, που φιλοξενήθηκε για επτά ημέρες στο Δήμο Φυλής, δίπλα από τα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, στην πλατεία Ηρώων. Η κινητή μονάδα παρείχε υπηρεσίες σε συνολικά 467 δημότες, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου με τον Τομέα Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που εκπονεί το πρόγραμμα Προληπτικής Υγιεινής και Αγωγής Υγείας με τίτλο «Νοιάζομαι για την υγεία μου». Την κινητή μονάδα επισκέφθηκαν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μπουραΐμης, οι Αντιδή... περισσότερα »

ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΣΤΟΝ ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 2 ημέρες
* * * * *ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ* *-Συνεχίζονται οι έρευνες στον ΧΥΤΑ Φυλής για την αναζήτηση του αγνοούμενου αλλοδαπού * *- Ο Γιάννης Σγουρός, Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ, δήλωσε: Κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα. Κάποιοι θέλουν να συνεχιστεί αυτή η τριτοκοσμική κατάσταση της ταφής των απορριμμάτων. Εμείς έχουμε βάλει στόχο να την αλλάξουμε και θα την αλλάξουμε* Συνεχίζονται οι έρευνες για την αναζήτηση του αλλοδαπού, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στον ΧΥΤΑ Φυλής την Τετάρτη 29 Μαΐου 2013 και έκτοτε, σύμφωνα με την χθεσινή αναφορά ομοεθνούς του στην ΕΛΑΣ, αγνοείται. Από το π... περισσότερα »

Αστυνομική επιχείρηση στις περιοχές Ασπροπύργου και Άνω Λιοσίων

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 3 ημέρες
Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε στις 28-5-2013, αστυνομική επιχείρηση στις περιοχές Ασπροπύργου και Άνω Λιοσίων. Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, τα Τμήματα Ασφαλείας Α. Λιοσίων, Ασπροπύργου και Β’ Αιγάλεω, της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων και της Ο.Π.Κ.Ε, με τα ανάλογα μέσα και εξοπλισμό. Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης *συνελήφθησαν έξι (6)* άτομα εκ των οποίων : - Δύο *(2)* άτομα... περισσότερα »

Αντικρούει παλιότερο δημοσίευμα του ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Γκίκας

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 3 ημέρες
Απολύτως σύννομη είναι η σύμβαση φύλαξης της Χασιάς την οποία υπέγραψε το 2010 η εταιρία του με το Δήμο Φυλής, δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Αχαρνών Παναγιώτης Γκίκας. Από κείμενο που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ, ο Αντιδήμαρχος αντικρούει το σχετικό δημοσίευμα επισημαίνοντας ότι: 1) Δεν έχει συνάψει δύο συμβάσεις, συνολικού ύψους 1,1 εκατ. ευρώ με το Δήμο Φυλής, αλλά μόνο μια συνολικού ύψους 549957,60 ευρώ. 2) Η σύμβαση υπεγράφη «αφού προηγουμένως είχε ληφθεί η υπ’ αριθμόν 165/2010 Απόφαση της Δημαρχιακής Επιτροπής και κατακυρώθηκε στην εταιρία η εκτέλεση των εργασιώ... περισσότερα »

Προς κάθε αρμόδια Δημόσια Υπηρεσία και Δημοτική Αρχή !!!

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 3 ημέρες
Μελέτη του κύριου Δημήτρη Δαμάσκου Μηχανολόγου Μηχανικού, μέλος της Πρωτοβουλίας Συνεννόησης για την διαχείριση των απορριμμάτων που πρέπει να δώσουμε ΟΛΟΙ μας ιδιαίτερη προσοχή !!!!! Για ενημέρωση Σας , *Προς κάθε αρμόδια Δημόσια Υπηρεσία και Δημοτική Αρχή !!!* Για κάθε αξιοπρεπή Δημότη που σέβεται το περιβάλλον του, τα Δημοτικά Τέλη που πληρώνει στο Δήμο του, μα πάνω από όλα σέβεται και εκτιμά τους συνανθρώπους του. Για να καταλάβουμε ΟΛΟΙ Μας επιτέλους γιατί οι *«Μηχανισμοί»* δεν επιτρέπουν και δεν θέλουν να γίνεται πραγματική και ουσιαστική ανακύκλωση. *Παρακαλώ θερμά ο κάθ... περισσότερα »

Εικόνα διάλυσης στο Δήμο Φυλής

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 3 ημέρες
*Πρόβλημα προμήθειας καυσίμων υπάρχει και για τα απορριμματοφόρα που κινούνται με φυσικό αέριο* ΠΗΓΗ:http://fylarhos.blogspot.gr *ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΣΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜMΑΤΟΦΟΡΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ* Το διήμερο λουκέτο, την Πέμπτη 30 και την Παρασκευή, 31 Μαΐου, εξαιτίας της νέας καθυστέρησης στη μισθοδοσία των εργαζομένων, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, στο ολοκληρωτικό χάος που επικρατεί στο Δήμο Φυλής. Ο Δήμος αδυνατεί, πλέον, να ανταποκριθεί στα στοιχειώδη, ενώ από την προηγούμενη εβδομάδα προστέθηκε ένα ακόμα σοβαρό πρόβλημα που απειλεί να τινάξει στον αέρα και την καθαριότητα. Το πρόβ... περισσότερα »

Φτάνει πια! - «Όργιο» παραβατικότητας στο Δήμο μας, με νέα «θύματα» αυτή τη φορά τα… φώτα στη Χασιά!

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 3 ημέρες
Κάθε μέρα που περνάει, κάθε εβδομάδα και μήνα που αφήνουμε πίσω μας, διαπιστώνουμε πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στο Δήμο μας, είναι ακόμα μεγαλύτερο από όσο νομίζουμε. Όσοι πιστεύετε πως «εχθρός» είναι συγκεκριμένες ομάδες παραβατικών, οι άνθρωποι που ελέω κοινωνικής εξαθλίωσης απομακρύνονται περεταίρω από τον κοινωνικό ιστό και οδηγούνται σε άνομες συμπεριφορές, καλύτερα θα είναι να αναθεωρήσετε, καθώς αυτοί που ουσιαστικά ευθύνονται για τη σημερινή εικόνα και ποιότητα της ζωής μας, όχι μόνο δεν βρίσκονται στο περιθώριο, αλλά αντιθέτως έχουν τη δυνατότητα να (καθ)ορίζουν τ... περισσότερα »

Το χάνουμε και αυτό το "τραίνο"!!

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 4 ημέρες
Σημαντικές καθυστερήσεις σε 37 ενταγμένα στο ΕΣΠΑ έργα αναβάθμισης του εξοπλισμού σε νοσοκομεία της Αττικής και σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς[image: Εκτύπωση] Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός: - Απεντάσσονται από το ΕΣΠΑ τα έργα που καθυστερούν - Η ευθύνη θα βαρύνει τους υπευθύνους των φορέων. Μετά μην ψάχνουν να βρουν συνυπεύθυνους - Η απορρόφηση των πόρων είναι μια σκληρή μάχη που πρέπει πάση θυσία να κερδηθεί προς όφελος των πολιτών της Αττικής Σημαντικές καθυστερήσεις σε 37 ενταγμένα στο ΕΣΠΑ έργα που αφορούν σε παιδικούς σταθμούς και στην αναβάθμιση ... περισσότερα »

"ορθή επανάληψη" από ΝΙΚΟ ΠΟΛ. ΛΙΟΣΗ

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 4 ημέρες
Φίλες και φίλοι μετά από δημοσίευμα γνωστής ηλεκτρονικής εφημερίδας του Δήμου μας θα ήθελα να προβώ σε "ορθή επανάληψη" όπως λέμε στην Δημόσια Διοίκηση. Σε ότι αφορά την τοποθέτησής μου κατά την ενημέρωση του Προέδρου της Δευτεροβάθμιας κ. Δρόλια στους συλλόγους γονέων, ίσως εκ παραδρομής , ίσως λόγω "εξοικονόμησης χώρου" η συμπαθέστατη εκπρόσωπος της εν λόγω εφημερίδας αναφέρθηκε σε περιορισμένο τμήμα της αναφοράς μου και χωρίς να το θέλει άλλαξε την ουσία και την σημασία της τοποθέτησής μου, η οποία έχει ως εξής: κ. Πρόεδρε , κυρίες και κύριοι Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη…Είναι βέ... περισσότερα »

ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ κ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΥΛΗΣ

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 4 ημέρες
* * *ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ* *ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ* ( Έδρα : Σχολικό κτίριο 1ου Δημ. Άνω Λιοσίων τηλ. 6977922678, 6934617981) *Δήμος Φυλής, **28** Μαΐου 2013* *Προς : κ. Δημήτριο Μπουραΐμη * * Δήμαρχο Φυλής - Πρόεδρο ΔΕΠ* * Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, * * Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Άνω Λιοσίων, επιθυμεί συνάντηση μαζί σας στο αμέσως χρονικό διάστημα για θέματα που αφορούν τη σχολική μας κοινότητα όπως, σχολική στέγ... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου