Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ν Ε Μ Ε Σ Ι Σ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΆΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΌ

ΝΕΜΕΣΙΣστοΝ Ε Μ Ε Σ Ι ΣΠριν από 1 ώρα
*Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΙΩΖΟΥ** Πριν περάσω στην ουσία της πρότασης, ας μου επιτραπεί να κάνω μερικές *γενικές παρατηρήσεις:* 1. Πρόκειται *για προτάσεις που έχουν τεθεί σε δημόσια διαβούλευση* πριν ακόμα *τεθούν προς συζήτηση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.* 2. *Δεν τυγχάνουν της έγκρισης *κανενός από *τα θεσμοθετημένα όργανα του κόμματος *(ΚΠΕ,Π.Γ., Κ.Ο.) αλλά αποτελούν *έργο της οικονομικής επιτροπής *, που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποκαθιστά τα ως άνω εκλεγμένα θεσμικά όργανα του κόμματος. 3. Η *παρουσίαση των εν λόγω προτάσεων έρχεται εκ των υστέρων μετά την ψήφ... περισσότερα »

«Ο Τσίπρας είναι κοντά σε αυτό που χρειάζεται η Ευρώπη» [Βίντεο]

ΝΕΜΕΣΙΣστοΝ Ε Μ Ε Σ Ι ΣΠριν από 15 ώρες
“ Ο Γιάννης Βαρουφάκης υπενθύμισε ότι είχε δηλώσει τον Ιούνιο πως θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ ” «Στην ΕΕ επικρατεί η κομματική γραμμή κάτι που θα οδηγήσει στη διάσπαση της Ευρώπης. Η Ευρωζώνη χρειάζεται μία κυβέρνηση, από οποιαδήποτε χώρα που να είναι αποφασισμένη να μείνει στο ευρώ και να πει όχι σε αυτή την ασκούμενη πολιτική. Θεώρησα ότι ο Τσίπρας ήταν κοντά σε αυτό» δήλωσε ο γνωστός οικονομολόγος* Γιάννης Βαρουφάκης* μιλώντας στον *τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.* *Ο ίδιος είπε ότι «Είχα δηλώσει τον Ιούνιο ότι θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ» και συμπλήρωσε ότι έχει μιλήσει με ανθρώπους του κόμματος με τους ... περισσότερα »

Νάνος Βαλαωρίτης> Οι χρυσαυγίτες είναι κούφια καρύδια...

ΝΕΜΕΣΙΣστοΝ Ε Μ Ε Σ Ι ΣΠριν από 16 ώρες
*«Τα κάνουν όλα για λόγους προπαγάνδας»...* Ο ποιητής Νάνος Βαλαωρίτης στα 92 του χρόνια έχει τη μαχητική ορμή ενός 20άρη. Η αντιρατσιστική επιστολή του, με... αποδέκτη τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, συγκλόνισε το Διαδίκτυο και αναπαράχθηκε με ταχύτητα φωτός. Σε όσους τον κατηγόρησαν ότι ξαφνικά έγραψε γράμμα στον πρωθυπουργό, εκ του μη όντος, τους απαντά να διαβάσουν τα άρθρα του που δημοσιεύθηκαν στο Conteiner και το TVXS.gr και κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ψυχογιός. «Από τη στιγμή που το Focus σήκωσε το δάχτυλο της Αφροδίτης, κατάλαβα ότι μας γίνεται γενικευμένη επίθεση. Πρώτα ο... περισσότερα »

Καραγκιόζηδες......................................

ΝΕΜΕΣΙΣστοΝ Ε Μ Ε Σ Ι ΣΠριν από 17 ώρες
*Κάθε φορά που ακούω νέες εξαγγελίες για την ανεργία γελάω. Και πραγματικά το θέμα με αφορά προσωπικά. Αναρωτιέμαι αν έχω τρελλαθεί εντελώς, ή βρίσκομαι στα πρόθυρα! Κάθε φορά που βλέπω στην τηλεόραση διαφημίσεις για ένθετα εφημερίδων που διαλαλούν νέες θέσεις εργασίας, αλλάζω κανάλι. Κάθε που βλέπω παρουσιαστή και κυβερνητικό κολαούζο να συζητούν για τα κοινοτικά μέτρα κατά της ανεργίας, βράζω μέσα μου. Όχι πως δεν έχω ανάγκη, αλλά δυόμισι χρόνια έχω φάει τις μέρες μου ψάχνοντας. Ξαφνικά ανοίξαν οι ουρανοί, σκέφτομαι... Ρε, άντε απο δω καραγκιόζηδες ξεπουλημένοι, που τώρα ξαφνι... περισσότερα »

Κάθε εξέγερση έχει τα σύμβολα της…

ΝΕΜΕΣΙΣστοΝ Ε Μ Ε Σ Ι ΣΠριν από 23 ώρες
*...και τους Λουκάνικούς της...* Στόχος των τουρκικών δυνάμεων καταστολής, εκτός των διαδηλωτών, και οι "συμμορίες" σκύλων! Αναπόφευκτο ειναι, η συγκεκριμένη φωτο, να θυμίζει... τετράποδα σύμβολα (o Λουκάνικος και η... παρέα του) ελληνικών διαδηλώσεων... > nonews-news

Η κυβέρνηση του Ερντογάν κήρυξε τον πόλεμο ενάντια στο λαό

ΝΕΜΕΣΙΣστοΝ Ε Μ Ε Σ Ι ΣΠριν από 1 ημέρα
*Τουρκία: Παντού συγκρούσεις παντού διαδηλώσεις* Του *Σειτ Αλντογάν* Η κυβέρνηση του Ερντογάν εδώ και καιρό εφάρμοζε μία πολιτική ενάντια στις απαιτήσεις του λαού και υπέρ των μονοπωλιακών εταιριών. Με τα υποτιθέμενα αναπτυξιακά προγράμματα σε πολλές περιοχές διαπράχτηκαν οικολογικά εγκλήματα για να μετατραπούν αυτές σε εργοτάξια, όπου επικρατούν άθλιες εργασιακές συνθήκες και μισθού εξαθλίωσης. Ο Ερντογάν και το επιτελείο του, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα Τούρκικων και ξένων επιχειρηματικών ομίλων επέλεξαν την άγρια καταστολή σε κάθε λαϊκή αντίδραση που υπήρξε. Προσπαθώντας να συντη... περισσότερα »

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ!

ΝΕΜΕΣΙΣστοΝ Ε Μ Ε Σ Ι ΣΠριν από 1 ημέρα

«Πάτα τον, τον π⓪ύστη» [Βίντεο]

ΝΕΜΕΣΙΣστοΝ Ε Μ Ε Σ Ι ΣΠριν από 1 ημέρα
** ***Με τον Αντώνη στο τιμόνι* Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έδωσε τη σημαία της εκκίνησης στο 59ο Ράλι Ακρόπολις. Είναι η πρώτη φορά που ένας Έλληνας πρωθυπουργός δίνει το σήμα εκκίνησης στο Ράλι Ακρόπολις αλλά ο Αντώνης Σαμαράς σκοπεύει να το πάει ακόμα πιο πέρα, αφού του χρόνου θα συμμετάσχει στο Ράλι Ακρόπολις, με συνοδηγό τον Νίκο Μιχαλολιάκο. Ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί με κάθε τρόπο να προωθήσει τον... ελληνικό τουρισμό -για να ξεπεράσει φέτος η χώρα μας τα 170 εκατομμύρια τουρίστες-, οπότε, την επόμενη εβδομάδα, θα κηρύξει την έναρξη του Gay Pride, ενώ θα παραστεί και σ... περισσότερα »

Έγιναν τα εγκαίνια των νέων γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ Ε.Κ.Μ στην Παλλήνη [Φωτό]

ΝΕΜΕΣΙΣστοΝ Ε Μ Ε Σ Ι ΣΠριν από 1 ημέρα
Την Παρασκευή 31 Μαΐου 2013 το βράδυ έγιναν τα εγκαίνια των νέων γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ Παλλήνης. Γραφεία της Πολιτικής, του Πολιτισμού, της Αντίστασης και της Αλληλεγγύης. Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ περιφέρειας Αττικής, Αλέξης Μητρόπουλος και Γιώργος Πάντζας, το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, Πάνος Σκουρολιάκος και ο Πάνος Ροδάκης (γραμματέας της Νομαρχιακής Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ). Με τη συνοδεία φαγητού, ποτού και μουσικής και με πολιτική κουβέντα πλήθος συμπολίτες μας – πέρα των προσδοκιών μας - διασκέδασαν μέχρι αργά τα μεσάνυχτα. Σας... περισσότερα »

Σήμερα άραγε ποιοι θα αντισταθούν στους ίδιους κατακτητές;

ΝΕΜΕΣΙΣστοΝ Ε Μ Ε Σ Ι ΣΠριν από 3 ημέρες
*Σαν σήμερα, Γλέζος και Σάντας κατεβάζουν τη σβάστικα από την Ακρόπολη* *Ήταν 30 Μαΐου 1941...*  Στις 30 Μαΐου 1941, δύο φοιτητές, ο Μανώλης Γλέζος και ο Απόστολος (Λάκης) Σάντας πηγαίνουν στην Μπενάκειο Βιβλιοθήκη, βρίσκουν και μελετούν όλα τα σχεδιαγράμματα της Ακρόπολης. Ξημερώματα και οι δυο τους σκαρφαλώνουν στον Ιερό Βράχο και κατευθύνονται προς τον Παρθενώνα και κατεβάζουν τη γερμανική σημαία του Γ’ Ράιχ, σηματοδοτώντας την έναρξη της αντίστασης των Ελλήνων κατά της φασιστικής Γερμανίας. Το 1982, εξιστορούνε το κατόρθωμα τους στον δημοσιογράφο Φρέντυ Γερμανό. Δείτε τ... περισσότερα »

Στυλιανός Γεωργιάδης> Ο παιδεραστής και με το ονοματεπώνυμο με απόφαση Εισαγγελέως

ΝΕΜΕΣΙΣστοΝ Ε Μ Ε Σ Ι ΣΠριν από 3 ημέρες
Τα στοιχεία του 40χρονου που είχε ασελγήσει σε βάρος τουλάχιστον 20 ανήλικων κοριτσιών, σύμφωνα με τις κατηγορίες, και συνελήφθη το προηγούμενο Σάββατο έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, μετά από εισαγγελική παραγγελία. Πρόκειται για τον Στυλιανό Γεωργιάδη του Βασιλείου και της Δωροθέας, που γεννήθηκε το 1973 στη Νέα Ιωνία Αττικής και κατοικεί στα Πετράλωνα. Είχε καταδικαστεί δύο φορές για ασέλγεια σε ανήλικους τη δεκαετία 1995-2005, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος, χωρίς καν να του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Καταδικάστηκε σε 37 έτη και 6 μήνες φυλάκισης για ανάλογες υποθ... περισσότερα »

Δεν έτυχε..Πέτυχε!

ΝΕΜΕΣΙΣστοΝ Ε Μ Ε Σ Ι ΣΠριν από 4 ημέρες
*Ακούσατε τί είπε πάλι ο μεγαλύτερος εν ζωή πολιτικός απατεώνας;* Έτυχε λέει, *ΕΤΥΧΕ,* να είναι υπουργός οικονομικών, γι αυτό τα έχουμε βάλει μαζί του για το χαράτσι! Και με το οποίο χαράτσι, λέει, *στάθηκε* δύο χρόνια στα πόδια της η *ελληνική οικονομία,* και άρα σώθηκε, και άρα κάποιος λέει, πρέπει τέλος πάντων *ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!* Ένα- ένα! Να τα πάρουμε *τα πράγματα ένα-ένα,* κάθαρμα, γιατί ''τα 'χουμε πάρει'' και θα γίνει καμιά ζημιά.. Πρώτον *πόσα εισέπραξε,* λεχρίτη, το κρατικό ταμείο απ' το χαράτσι; Ένα; Δύο; *Δυόμισι δις* *ευρώ τον χρόνο;* Κ... περισσότερα »

ΣΥΡΙΖΑ> Πείτε μέρα και ώρα για το debate Τσίπρα - Σαμαρά

ΝΕΜΕΣΙΣστοΝ Ε Μ Ε Σ Ι ΣΠριν από 4 ημέρες
*“ Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στις ειρωνείες της ΝΔ ”* "Εκλαμβάνουμε τον αστεϊσμό της Εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ ως αποδοχή της πρόσκλησης για διάλογο. Αναμένουμε το τηλεφώνημά της για να συνεννοηθούμε για τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής του". Αυτή είναι η απάντηση του *ΣΥΡΙΖΑ* στην ειρωνική δήλωση της ΝΔ για το αίτημα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφορικά με τη διεξαγωγή *debate* ανάμεσα στον *Α. Τσίπρα και τον Α. Σαμαρά.* > periodista

''Θερίζει'' ο καρκίνος στην Ελλάδα! Μεταλλαγμένα; Αεροψεκασμοί; Μείωση πληθυσμού; Μπαααα... θεωρίες συνομωσίας!

ΝΕΜΕΣΙΣστοΝ Ε Μ Ε Σ Ι ΣΠριν από 4 ημέρες
** *Σε 14.353 ανέρχονται οι νέες καταγεγραμμένες περιπτώσεις καρκίνου στην Ελλάδα, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) οι νέες περιπτώσεις στη χώρα μας φθάνουν περίπου τις 37.000. Τα παραπάνω προκύπτουν από τα πρώτα προκαταρκτικά στοιχεία τα οποία συγκεντρώθηκαν από τους καταγραφείς καρκίνου για το 2012, στο πλαίσιο δημιουργίας ενός αξιόπιστου εθνικού αρχείου νεοπλασιών από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ). Στην καταγραφή συμμετείχαν... 55 νοσοκομεία από τα 143 δημόσια, ιδιωτικά και στρατιωτικά, ενώ από τον Δεκέμβριο του 2011 υπάρ... περισσότερα »

ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ> Έγιναν την Δευτέρα 27 Μάιου τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Τρύφωνα Κόρμπη

ΝΕΜΕΣΙΣστοΝ Ε Μ Ε Σ Ι ΣΠριν από 4 ημέρες
Έγιναν την Δευτέρα 27 Μάιου 2013 τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Τρύφωνα Κόρμπη στην αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου «Βίλλα Στέλλα» του Δήμου Νέου Ηρακλείου. *Και ήταν όλοι εκεί.* Δήμαρχοι ,Αντιδήμαρχοι, πλήθος κόσμου και δεκάδες φίλοι των εικαστικών τεχνών έδωσαν το παρόν για να τιμήσουν τον Τρύφωνα αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο-ζωγράφο να θαυμάσουνε τα έργα και το δημιουργικό ταλέντο του. Μου άρεσαν πολύ οι εικόνες των θεμάτων του Τρύφωνα, εικόνες όχι και τόσο του μακρινού μας παρελθόντος , προκαλώντας αισθήματα για τη χαμένη αξιοπρέπεια αλλά και ελπίδα για το μέλλ... περισσότερα »

Άννα μη φεύγεις από το ΠΑΣΟΚ! Στάσου! Στάσου μύγδαλα!

ΝΕΜΕΣΙΣστοΝ Ε Μ Ε Σ Ι ΣΠριν από 5 ημέρες
*EKΚΛΗΣΗ! Μην αφήνεις ορφανό τον Μπενύτο...!* Νέα μεγάλη μορφή ανατέλει στους κόλπους της Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας που μας θυμίζει την οσία Μαρία την Αιγυπτία. Η Αννα Διαμαντοπούλου. Μας κούνησε είπε το δάκτυλο και τώρα επιθυμεί να βιώσει την ταπείνωση. Την άκρα ταπείνωση. Ίσως λοιπόν μια καλή αρχή θα ήταν να της κουνήσουμε κι εμείς κάποιο δάκτυλο. Όχι το δείκτη όμως. Να φύγει η ... τρόικα, να έρθει η ανάπτυξη, σε λίγο η Αννα θα μας μιλήσει και για επιστροφή σε εθνικό νόμισμα. Ίσως να κάνει και κόμμα όπως μας προϊδέασε, πχ την Τρύπια Δεκάρα. Αν είναι δυνατόν! Κατά τα λ... περισσότερα »

Υπάρχει Θεός;

ΝΕΜΕΣΙΣστοΝ Ε Μ Ε Σ Ι ΣΠριν από 5 ημέρες
sibilla

Αυτοί είναι οι Έλληνες μέλη της Λέσχης Bilderberg! Όλα τα ονόματα των μελών!

ΝΕΜΕΣΙΣστοΝ Ε Μ Ε Σ Ι ΣΠριν από 5 ημέρες
** *Οι πληροφορίες για την φετινή Σύνοδο της Λέσχης Bilderberg βγαίνουν με το σταγονόμετρο. Σύμφωνα με αυτά η Σύνοδος του Club Bilderberg για το 2013 θα γίνει στο πολυτελές Grove Hotel έξω από το Watford, στο Ηνωμένο Βασίλειο από τις 6 ως τις 9 Ιουνίου. *Η επιλογή της Αγγλίας δεν έγινε καθόλου τυχαία σε μια συγκυρία που αυξάνονται οι ανησυχίες για την παραμονή της χώρας στην Ευρωπαική Ένωση. Πρόσφατα μάλιστα οι επικεφαλής κάποιων εκ των κορυφαίων επιχειρήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων του ιδρυτή της Virgin Group, Ρίτσαρντ Μπράνσον και του επικεφαλής της WPP Group, Μά... περισσότερα »

ΣΟΚ-> Πέθανε καθηγητής σε εξεταστικό κέντρο !...

ΝΕΜΕΣΙΣστοΝ Ε Μ Ε Σ Ι ΣΠριν από 5 ημέρες
** *Τραγικό τέλος για έναν μαθηματικό...* * * ο οποίος κατέρρευσε σε αίθουσα του 35ου βαθμολογικού κέντρου στο Αιγάλεω. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 21 Μαΐου όταν ο άτυχος μαθηματικός ως συντονιστής του συγκεκριμένου μαθήματος σωριάστηκε... μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης ενημέρωσης που έκανε ο ίδιος. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν ο εκπαιδευτικός κατέληξε στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, όπου διακομίσθηκε. Με ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ εκφράζει την θλίψη της για τον θάνατο του μαθηματικού, ενώ υπενθυμίζει ότι η παρουσία γιατρού εί... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου