Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Τα μυστικά αφροδισιακά για ακόμα καλύτερες ερωτικές επιδόσεις….

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα στην ΝΔ

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 29 δευτερόλεπτα
Τι δείχνει η πρόθεση ψήφου Προβάδισμα 0,5% στη ΝΔ δίνει η δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse RC για λογαριασμό της εφημερίδας "Το Ποντίκι" που κυκλοφορεί την Πέμπτη. Στην πρόθεση ψήφου προηγείται η ΝΔ με 20% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 19,5%, ενώ τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με 13%. Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 6%, το ΚΚΕ 5,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4% και η ΔΗΜΑΡ 3,5%. Το ποσοστό για τα υπόλοιπα κόμματα αγγίζει το 5,5%, ενώ το αντίστοιχο των αναποφάσιστων 9,5%. Πηγή : www.parapolitika.gr/

Δεκάχρονος τρόμαξε ένοπλους ληστές...(video)

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 39 δευτερόλεπτα
Ληστές που είχαν στην κατοχή τους όπλα αναγκάστηκαν να... φύγουν τρέχοντας από σπίτι στο Μπρούκλιν των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς τρόμαξαν στη θεά ενός δεκάχρονου αγοριού. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο στο οποίο φαίνονται δύο άνδρες να περνούν την εξώπορτα του σπιτιού, φορώντας στολές εταιρίας κούριερ. Σύμφωνα με τις Αρχές, οι δύο άντρες ήταν οπλισμένοι και μέχρι να φτάσουν στο διαμέρισμα όπου βρισκόταν ο δεκάχρονος, απαίτησαν από εννιά άτομα που βρίσκονταν στο κτίριο να τους δώσουν τα χρήματά τους. Όταν ένας από τους εισβολείς κατάφερε να φτάσει στον τελευταίο όροφ... περισσότερα »

Τέσσερις ελέφαντες σκοτώθηκαν από σύγκρουση με τρένο (video)

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 52 δευτερόλεπτα
Οι γραμμές διέρχονταν από τη ζούγκλα Τέσσερις ελέφαντες σκοτώθηκαν από διερχόμενο τρένο, όταν βρέθηκαν στο δρόμο του επάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές, που διαπερνούσαν περιοχή της ζούγκλας στην ανατολική Ινδία. Δύο ενήλικες ελέφαντες και ένα μικρό σκοτώθηκαν επί τόπου, ενώ ένας ακόμη ξεψύχησε αργότερα έχοντας τραυματιστεί σοβαρά. Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες στην περιοχή Jalpaiguri. Οι γραμμές από τις οποίες περνά το επιβατικό τρένο Mahananda Express, παρέμειναν κλειστές για αρκετές ώρες μετά τη σύγκρουση, καθώς τα υπόλοιπα μέλη της αγέλης συγκεντρώθηκαν ... περισσότερα »

Τουλάχιστον 600 εργάτες δηλητηριάστηκαν από νερό

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 1 ώρα
Εκατοντάδες εργαζόμενοι σε ένα κλωστοϋφαντουργείο του Μπανγκλαντές ασθένησαν σήμερα αφού ήπιαν νερό στο χώρο εργασίας τους, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές και από τη βιομηχανία . "Πιστεύουμε ότι το νερό του εργοστασίου Starlight Sweaters δηλητηριάστηκε ή μολύνθηκε", δήλωσε ο Μαχφουζούρ Ραχμάν, αστυνομικός αρμόδιος για το βιομηχανικό τομέα. Πολλοί από τους εργάτες του υφαντουργείου, που βρίσκεται στο Γκαζιπούρ, στην περιφέρεια της πρωτεύουσας Ντάκα, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία για νοσηλεία. Ένα διευθυντικό στέλεχος του εργοστασίου δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ενδ... περισσότερα »

Τα μυστικά αφροδισιακά για ακόμα καλύτερες ερωτικές επιδόσεις….

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 1 ώρα
Μήπως τον τελευταίο καιρό η ερωτική σου διάθεση είναι πεσμένη; Ο σύντροφός σου είναι λιγάκι απόμακρος και θέλεις να του ανεβάσεις και πάλι την ερωτική του λίμπιντο; Τότε διάβασε τα παρακάτω μυστικά αφροδισιακά που θα βοηθήσουν να ανάψουν και πάλι τα αίματα από ερωτικό πόθο …. Το βότανο κρόκος, αποτελεί … διεγερτικό της σεξουαλικής επιθυμίας. Από τα πιο διαδεδομένα ερωτικά βοηθήματα εδώ και αιώνες, ήταν οι χουρμάδες, η βανίλια αλλά και το μέλι! Μία από τις συνήθεις των Αρχαίων Ελλήνων, για να έχουν καλύτερες επιδόσεις στην ερωτική τους ζωή, ήταν να βάζουν μέσα στο κρασί τους... περισσότερα »

Τα πάνω-κάτω στις συγκοινωνίες

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 1 ώρα
Σχέδιο παραχώρησης των λεωφορειακών γραμμών «υψηλού ενδιαφέροντος» στους ιδιώτες, εξυφαίνεται από την «Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Μεταφορών», υπό τον εύηχο χαρακτηρισμό της «αναδιάρθρωσης των συγκοινωνιών της Αττικής»*.* Μια αναδιάρθρωση που ανοίγει αμέσως τις πόρτες στους ιδιώτες που, ως συνήθως, είναι πάντοτε πρόθυμοι να επωμιστούν το βάρος που «δεν μπορεί» να σηκώσει στους ώμους του το Δημόσιο*.* Σε ένα νέο τοπίο μπροστά λοιπόν θα βρεθεί σε λίγο καιρό ο επιβάτης των ΜΜΕ και μάλιστα σε ένα τοπίο που θα γυρίσει τις συγκοινωνίες της Αττικής δεκαετίες πίσω, τότε που για να πας «... περισσότερα »

ΤΟ FACEBOOK ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4000 ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 1 ώρα
Πριν δυο εβδομάδες η εταιρία που διαχειρίζεται το Facebook δήλωνε πως λαμβάνουν μέτρα ώστε σύντομα να μην επιτρέπει την δημοσίευση φωτογραφιών που πιθανόν επικροτούν πράξεις βίας. ‘Ετσι πριν από περίπου μια ώρα απενεργοποιήθηκαν χιλιάδες λογαριασμοί χρηστών βάση του σκεπτικού αυτού (της χρήσης βίας) καθώς πιθανότατα είχαν κάποιες φωτογραφίες απο κάποιες οδομαχίες, συγκρούσεις κτλ. ‘Ετσι ομάδες που λειτουργούσαν στην πλατφόρμα του facebook και είχαν 3.700 μέλη έχουν απομείνει με 100 ενεργά μέλη και όλοι οι υπόλοιποι έχουν απενεργοποιημένο λογαριασμό. (Μπορεί εύκολα να το δει κάπ... περισσότερα »

«Το ψέμα της Μέρκελ έκανε την Ευρώπη ανορεξική»

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 1 ώρα
Σκληρή επίθεση του SPD στην γερμανίδα καγκελάριο Ο πρόεδρος του γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) Ζίγκμαρ Γκάμπριελ κατήγγειλε το «ψέμα» της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, το οποίο έγκειται, όπως υποστήριξε, στον ισχυρισμό ότι η δημοσιονομική λιτότητα είναι αρκετή για να διευθετηθεί η κρίση στην Ευρώπη, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στο αυριανό φύλλο της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Ντι Τσάιτ». «Η μέθοδος της Μέρκελ να σφίγγει τη ζώνη κατέστησε την Ευρώπη ανορεξική», δήλωσε ο Γκάμπριελ, το κόμμα του οποίου θα προσπαθήσει να εμποδίσει την καγκελάριο να κερδίσει μια τρ... περισσότερα »

Ο Ολάντ ζητά έκτακτη σύνοδο της ΕΕ, καθώς “απειλούνται” οι εξαγωγείς γαλλικών κρασιών

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 1 ώρα
Ο πρόεδρος της Γαλλίας , Φρανσουά Ολάντ , ζήτησε σήμερα τη διεξαγωγή έκτακτης συνόδου των 27 χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκειμένου να συζητηθεί η εμπορική διένεξη των Βρυξελλών με την Κίνα που απειλεί τους εξαγωγείς γαλλικών κρασιών. Η εκπρόσωπος της κυβέρνησης Ναζάτ Βαλό-Μπελκασέμ ανέφερε κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων ότι ο πρόεδρος είπε στο υπουργικό συμβούλιο πως οι 27 θα πρέπει να συναντηθούν και να εκφράσουν την "αλληλεγγύη" τους. Μετά την απόφαση των Βρυξελλών να επιβάλουν φόρους στα κινεζικά ηλιακά πάνελ, το Πεκίνο απάντησε σήμερα ξεκινώντας μια διαδικασ... περισσότερα »

«Δεν αποκλείω εκλογές μέσα στο Φθινόπωρο»

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 1 ώρα
Με αντικείμενο θέματα προγραμματισμού και κοινοβουλευτικού έργου συνεδρίασε υπό την προεδρία του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από ανώτατη πηγή του κόμματος, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στην εισήγησή του ζήτησε επαγρύπνηση από όλους τους βουλευτές, εκτιμώντας ότι δεν αποκλείονται πρόωρες εκλογές μέσα στο Φθινόπωρο, "εξαιτίας της αδυναμίας της κυβέρνησης να διαχειριστεί την οικονομική κατάσταση" όπως φέρεται να είπε. Ο κ. Καμμένος έκανε επίσης λόγο για "δικαίωση από... περισσότερα »

Σοκ στον αθλητικό κόσμο - Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Ανδρέας Κιλιγκαρίδης

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 1 ώρα
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του κανόε καγιάκ Ανδρέας Κιλιγκαρίδης νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Πολωνίας όπου είχε πάει για να λάβει μέρος σε διεθνείς αγώνες, με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για «κρίσιμες ημέρες». Ο Ελληνας παγκόσμιος πρωταθλητής πριν από λίγες ώρες βρέθηκε λιπόθυμος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε, στην πόλη Μπίτκος, από τον Πολωνό προπονητή του κι αμέσως διακομίστηκε στο τοπικό νοσοκομείο. Οι πρώτες ενδείξεις μιλούσαν για αιμάτωμα στο κεφάλι του 37χρονου αθλητή, ωστόσο νέες εξετάσεις μιλούν για ακόμη σοβαρότερο πρόβλημα που θέτει σε μεγάλο κίνδυνο ακόμ... περισσότερα »

Ολη η προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών στις Αστυνομικές σχολές

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 1 ώρα
Eκδόθηκε σήμερα η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή σπουδαστών στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και ο αριθμός εισακτέων. Κατά το σχολικό έτος 2012-13 οι εξετάσεις εισαγωγής ιδιωτών στη Σχολή αστυφυλάκων και στη Σχολή αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας θα πραγματοποιηθούν κανονικά και οι επιτυχόντες θα εγγραφούν στις οικείες σχολές κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016. Δείτε εδώ το πλήρες κείμενο Πηγή : www.protothema.gr

Θεσσαλονίκη: Έκκληση για βοήθεια από τους κατοίκους-τονίζουν πως έχουν χάσει τον ύπνο τους... ντου απο οχιες μεσα στα σπιτια τους

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 2 ώρες
Ώρες αγωνίας περνούν καθημερινά δέκα οικογένειες που ζουν στις παρυφές του Σέιχ Σου όταν οι μαύρες οχιές εισβάλλουν κυριολεκτικά στις αυλές τους. Οι κατοικίες τους βρίσκονται πεντακόσια μόλις μέτρα από το τούνελ στην περιοχή.... Κωνταντινοπολίτικα με τα ερπετά να έχουν γίνει φόβος και τρόμος για παιδιά και ηλικιωμένους. "Το φαινόμενο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη" δηλώνει o Mιχάλης Φουρναράκος και επισημαίνει: "δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πως έκαναν την εμφάνιση τους τόσα φίδια καθώς τα τελευταία χρόνια δεν αντιμετωπίζαμε κανένα πρόβλημα". ... περισσότερα »

Τουρκία: Σάλος με βίντεο που δείχνει διαδηλωτή να πυροβολείται

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 2 ώρες
Ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται η στιγμή της εκτέλεσης του Ετέν Σαρικουλούκ κάνει το γύρο του διαδικτύου Ο άνδρας είναι το τρίτο θύμα της λαϊκής εξέγερσης στην Τουρκία, ενώ άγνωστο παραμένει το αν είναι αυθεντικό το βίντεο το οποίο ανέβηκε στο YouTube στις 2 Ιουνίου. Το βίντεο δείχνει τις συμπλοκές ανάμεσα σε αστυνομικούς και διαδηλωτές. Ξαφνικά ακούγονται πυροβολισμοί και φαίνεται ένας άνδρας να πέφτει στο έδαφος. Σύμφωνα με τους ακτιβιστές, που συναντήθηκαν την Τρίτη με τον αντιπρόεδρο της Τουρκίας, Μπουλέντ Αρντίς, πρόκειται για το τρίτο θύμα των συγκρούσεων που μαίνοντα... περισσότερα »

Εκλογές ταξιτζήδων

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 2 ώρες
Οι εκλογές του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Αττικής που διενεργήθηκαν το προηγούμενο τριήμερο ανέδειξαν και πάλι τον προσκείμενο στη Νέα Δημοκρατία συνδικαλιστή Θύμιο Λυμπερόπουλο μεγάλο νικητή καθώς η παράταξη της οποίας ηγείται συγκέντρωσε το 45,5% των 4.321 μελών που ψήφισαν και ανέδειξε 10 μέλη στα 21 του διοικητικού συμβουλίου. *Αναλυτικά, τα αποτελέσματα ήταν:* ΔΑΚ-ΜΜΕ - ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ (Ν.Δ.) ΨΗΦΟΙ 1920 - 45,50% ΕΔΡΕΣ 10 ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΜΑΥΡΙΚΗΣ (Κ.Κ.Ε.) ΨΗΦΟΙ 698 - 16,54% ΕΔΡΕΣ 3 ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΛΑΣΙΤΑ (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) Ψ... περισσότερα »

ΠΟΥΤΙΝ - ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΞΕΚΟΙΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ‏

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 2 ώρες
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτινυπεραμύνθηκε του δικαιώματος της χώρας του να πωλεί όπλα στην κυβέρνηση της Συρίας, αλλά αρνήθηκε ότι η Μόσχα έχει παραδώσει προηγμένα αντιαεροπορικά συστήματα S-300 στην κυβέρνηση του Μπασάρ αλ Άσαντ. «Αν και οι δυτικές κυβερνήσεις έχουν επικρίνει τη Ρωσία για τα σχέδιά της να προωθήσει αμυντικά συστήματα πυραύλων στις δυνάμεις της Δαμασκού, τα συμβόλαια αυτά είναι νόμιμα και δεν πρόκειται να ανατρέψουν τις ισορροπίες δυνάμεων», υπογράμμισε ο Ρώσος πρόεδρος. «Το σύστημα S-300 είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο» πρόσθεσε ο Ρώσος πρόεδρος, υ... περισσότερα »

Και τώρα, τον λόγο για τον κ. Ανδρίκο Παπανδρέου, έχει ο οικονομικός εισαγγελέας και ο κύριος Θεοχάρης.

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 2 ώρες
Ο κύριος Παπανδρέου, ανεξάρτητα με την εμετική προπαγάνδα που εξαπέλυσαν όσοι ασέλγησαν πάνω στο κουφάρι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (για το οποίο υπάρχουν νέα στοιχεία που θα εκθέσουν ανεπανόρθωτα ορισμένους), είδε την αγωγή του περί “συκοφαντικής δυσφήμισης” να απορρίπτεται για τον απλό – απλούστατο λόγο. Δεν προσκόμισε τα απαραίτητα στοιχεία για να αποδείξει την ανακρίβεια των ισχυρισμών Καμμένου. Στην σελίδα 20 λοιπόν της απόφασης, η δικαιοσύνη αναφέρει ξεκάθαρα τα ερωτήματα στα οποία ο κύριος Παπανδρέου δεν προσκόμισε τα απαιτούμενα στοιχεία για να καταρρίψει τα επιχειρήμα... περισσότερα »

ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΙ "ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ" ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ (video)

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 2 ώρες
Τους βρήκε μπροστά του... Μπλόκο στο δρόμο που οδηγεί στην Ιερισσό όπου κατευθυνόταν ο Αλέξης Τσίπρας, έκαναν μεταλλωρύχοι που εργάζονται στην επένδυση χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής. Εκπρόσωποι των μεταλλωρύχων, που έχουν καταλάβει το δρόμο στη διασταύρωση Μεγάλης Παναγιάς-Πλανών, πριν από την Ιερισσό, έδωσαν ψήφισμα στον κ. Τσίπρα και του ζήτησαν να μην "ξεσηκώνει" τους κατοίκους εναντίον της επένδυσης χρυσού στην οποία εργάζονται. Δείτε τα βίντεο του Thesstoday: Πηγή : www.makeleio.gr/

Δεν συμφωνούν για το χαράτσι στα ακίνητα - Φόβοι για νέα επιβάρυνση

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 2 ώρες
Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών για τον ενιαίο φόρο ακινήτων που θα εφαρμοσθεί το 2014, χωρίς ωστόσο να υπάρξει τελική απόφαση. Μάλιστα από το υπουργείο Οικονομικών υποστηρίζουν πως η συνάντηση είχε προπαρασκευαστικό χαρακτήρα εν όψει της επόμενης διακομματικής σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα , με τη συμμετοχή του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη και των εκπροσώπων των κομμάτων της διακομματικής επιτροπής, δεν ελήφθησαν αποφάσεις. Ωστόσο σ... περισσότερα »

Έμεινε ανάπηρη έπειτα από τσίμπημα κουνουπιού

noreply@blogger.com (Alice)στοto synoroΠριν από 3 ώρες
Μια νεαρή βρετανίδα έμεινε καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι εξαιτίας τσιμπήματος κουνουπιού. Η 23χρονη Νατάσα Πόρτερ είχε πάει για διακοπές στην Αυστραλία. Μετά από δύο βδομάδες διακοπών, άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της και τα πόδια της άρχισαν να παραλύουν. Λίγες μέρες αργότερα δεν μπορούσε να κουνήσει τα χέρια της και σε σύντομο χρονικό διάστημα είχε παραλύσει από το λαιμό και κάτω! Οι γιατροί αρχικά διέγνωσαν ότι υπήρξε αλλεργική αντίδραση ακόμα και άγχος. Τελικά βρήκαν ότι το τσίμπημα ενός κουνουπιού της προκάλεσε το Σύνδρομο Guillain-Barré κατά το οποίο το ανοσοποιητικό σ... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου