Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Αυτό το τρέιλερ περιέχει την πιο συγκλονιστική σκηνή που έχει καταγραφεί ποτέ σε ντοκιμαντέρ [βίντεο]

Γιατροσόφια....Τα θαυματουργά !!!

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 2 ώρες
Το γιατροσόφι, ή «ιατροσόφιον» στην καθαρεύουσα είναι το πρακτικό φάρμακο φαρμακευτικών φυτών, ενώ σε πολλά μέρη της Ελλάδας αποτελούν αξιόλογο μέρος της λαογραφικής παράδοσης του τόπου. Αν και η χρήση τους έχει αμφισβητηθεί από τους οπαδούς της κλασικής ιατρικής, τα περισσότερα γιατροσόφια δεν παύουν να έχουν στέρεη επιστημονική τεκμηρίωση και να αποτελούν τον «πρόδρομο» των δημοφιλών φυτικών καλλυντικών και φαρμακευτικών σκευασμάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο και στα φαρμακεία στις μέρες μας. Παρά το γεγονός ότι τα γιατροσόφια συνήθως βασίζονται σε σχετικά «αγνές» και «α... περισσότερα »

Αυτό το τρέιλερ περιέχει την πιο συγκλονιστική σκηνή που έχει καταγραφεί ποτέ σε ντοκιμαντέρ [βίντεο]

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 3 ώρες
[image: Αυτό το τρέιλερ περιέχει την πιο συγκλονιστική σκηνή που έχει καταγραφεί ποτέ σε ντοκιμαντέρ [βίντεο]] Τα διεθνή και αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρονται στον Αμερικανό Μάθιου Βαν Ντάικ με το προσωνύμιο «πολεμιστής της ελευθερίας» και περιγράφουν τη δουλειά του ως ένα από τα τελευταία προπύργια της μαχόμενης δημοσιογραφίας. Ο 34χρονος ντοκουμενταρίστας κινηματογραφιστής, ο οποίος έφτασε στο Χαλέπι τον Οκτώβριο, αφού πρώτα είχε βοηθήσει τους Λίβυους αντάρτες να... ανατρέψουν τον Μουαμάρ Καντάφι, παρήγαγε ένα μικρής διάρκειας ντοκιμαντέρ με τίτλο «Not Anymore: A Story Of Revolution» (... περισσότερα »

Τι δεν έτρωγαν οι Αρχαίοι Έλληνες και ήταν τόσο έξυπνοι;;;

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 5 ώρες
Πολλές φορές η σύγχρονη επιστήμη έχει σκύψει στον τρόπο διατροφής και ζωής των αρχαίων και έχει μελετήσει αρχαία συγγράμματα σε μια προσπάθεια να απαντήσει και σε ένα απλό ερώτημα πέρα από τα πολυσύνθετα. Γιατί οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ήταν τόσο έξυπνοι; Η απάντηση για πολλούς είναι μια και στηρίζεται στις αρχές που έθεσε ο πατέρας της Ιατρικής ο Ιπποκράτης, που έλεγε «νους υγιής εν σώματι υγιεί» και «φάρμακο σου είναι η τροφή σου». Στηριζόμενη σε αυτές τις ρήσεις, η κ. Δήμητρα Τυλλιανάκη, χειρουργός οδοντίατρος, αν και ξεκίνησε από την κλασική ιατρική, στην πορεία ασχολήθηκε κα... περισσότερα »

Αυτό είναι το έγγραφο που έστειλαν οι Γάλλοι και «αποτελειώνει» τον Παπακωνσταντίνου

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 8 ώρες
[image: Νέο έγγραφο των Γάλλων «αποτελειώνει» τον Παπακωνσταντίνου: Ολα έγιναν με τον πλ] Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε το απόγευμα της Τρίτης ο πρέσβης Δημήτρης Χαλαστάνης προσκομίζοντας στην προανακριτική επιτροπή έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών της Γαλλίας με το οποίο γίνεται σαφές ότι η ελληνική κυβέρνηση είχε ζητήσει με τον πλέον επίσημο τρόπο, μέσω αλληλογραφίας και πρωτοκόλλου, την αποκαλούμενη *λίστα Λαγκάρντ*. Συγκεκριμένα.. ο κ. Χαλαστάνης ζήτησε πριν λίγες ημέρες, παρέλαβε και κατέθεσε στη Βουλή αντίγραφο της αίτησης που είχε καταθέσει το υπουργείο Οικονομικών της ... περισσότερα »

Ναιιιι μάγκες να ξεϊσχύσουν να πούμε!!!!. Τι θα πει ισχύουν?

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 8 ώρες
Καταρρακώνεται το κύρος των βολευτάδων μας δεν το καταλαβαίνετε? ¨Εχουσιν μπόλικο βεβαίως απ αυτό το πως το λένε, αλλά δεν είναι και πράγμα να το πετάς στο έτσι. Τόσες εργασίες μποράς να κάνεις μ' αυτό, να πούμε. Από διορισμό ως γκομενιλίκια, από νόμιμες προμήθειες ως και θαλασσοδάνεια ,στη χώρα αύτη της φαιδράς πορτοκαλέας. Αγνώμονες ομως όντας ρε μόρτες, σ αυτούς τους καλοπληρωμένους ήρωες που μας έσωσαν και μας σώζουν αβέρτα. Θέτε να τους στερείστε το δικαίωμα να παίζουν τους κατσαπλιάδες εν τω κοινοβουλείω. Ερωτώ διατί και εξίσταμαι. Ποιος τέλος πάν... περισσότερα »

Η Ελλάδα σε άγρυπνο κώμα...

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 9 ώρες
* * *Οι Τούρκοι εξεγέρθηκαν για να βάλουν φρένο στον κατήφορο και την οπισθδρόμηση της κοινωνίας αλλά και στην εκποίηση της πατρίδας τους από την εκλεγμένη φασιστική κυβέρνηση Ερντογάν.* * Οι Έλληνες ακόμα κάθονται και κοιτούν με αδιαφορία τον δικό τους κατήφορο και την δική τους οπισθοδρόμηση που προωθεί και χτίζει μέρα με την ημέρα η εκλεγμένη φασιστική κυβέρνηση Σαμαρά, Κουβέλη, Βενιζέλου. * *Διότι ο κατήφορος και η οπισθδρόμηση δεν εκφράζονται μόνο με...* * εξισλαμισμό, με κράτος μαντήλας, με ανέγερση τζαμιού στο Ταξίμ. * * * *Εκφράζονται κατ’ αναλογίαν και με την εμφυλιοπολεμική... περισσότερα »

Λόλα, να ένας μπάτσος

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 10 ώρες
*Οι μπάτσοι στεναχωρέθηκαν που τους είπε μπάτσους ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βούτσης και απαιτούν να ζητήσει συγνώμη, αλλιώς θα τον κάνουν ντα.... εεεε, όχι, λάθος, θα του κάνουν μήνυση ήθελα να πω. Μπορεί και να του την έχουν κάνει ήδη δηλαδή. Άλλο που δεν ήθελε η ... αδέκαστη Δικαιοσύνη μας καθώς και η κεφαλή των αρμοδίων Υπουργείων, Δένδιας και λοιποί δημοκράτες....* [image: To γκλοπ ανάποδα] *Λόλα, να ένας μπάτσος - Αθήνα 4 Οκτωβρίου 2012* *Βασικά οι μπάτσοι πρέπει να ζητήσουν συγνώμη από τον ελληνικό λαό και κάθε λαό που σαπίζουν στο ξύλο, ψεκάζουν με χημικά, δολοφονούν εν ψυχρώ... περισσότερα »

Παρέδωσαν στους δανειστές και τηλεοπτικές συχνότητες!

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 11 ώρες
Το ότι, σχετικά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, κατάφεραν τόσα πολλά δεν είναι καθόλου τυχαίο. Είναι γεγονός ότι ετοίμαζαν κατάλληλα το έδαφος χρόνια πριν τη μεγάλη εφόρμηση. Προπαντός φρόντισαν να αλλάξουν τις συνειδήσεις! Κατασκεύασαν έναν άλλο άνθρωπο! Εφόρμησαν και μας σμπαράλιασαν τη σκέψη, την αξιοπρέπειά, τη μπέσα, τη λεβεντιά! Σκόρπισαν -προς το παρόν- την «κρίσιμη μάζα» που θα δημιουργούσε την έκρηξη! Από τα βασικά εργαλεία που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή των συνειδήσεων και στην κατασκευή του «νέου τύπου» ανθρώπου είναι το επί τούτου σχεδιασμένο εκπαιδε... περισσότερα »

Μετά εκνευρίζονται όταν τους λέμε μπάτσους!

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 16 ώρες
*Τούρκος γραφίστας προσέθεσε στη φωτογραφία πιγκουίνους, επειδή η κρατική τηλεόραση έδειχνε... ντοκιμαντέρ τις πρώτες ώρες της εξέγερσης.* Πηγή *Μετά εκνευρίζονται όταν τους λέμε μπάτσους*! Λωτοφάγος

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΑΡΟΝΤΑ...

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 17 ώρες
*ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ!* * Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο ξενοδοχείο «Grove» του Χερτφορντσάιρ, όπου από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου θα φιλοξενηθεί η φετινή συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ. * * * *Από τον κατάλογο όπως έχει ως τώρα από την Ελλάδα έχουν προσκληθεί ο επιχειρηματίας Οδυσσέας Κυριακόπουλος και ο δημοσιογράφος.. Αλέξης Παπαχελάς. Μεταξύ αλλων στο ξενοδοχείο Grove θα καταλύσουν από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, ο Χένρυ Κίσσινγκερ, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας Αλί Μπαμπακάν, ο πρώην αρχηγός της CIA στρ... περισσότερα »

Θερμό επεισόδιο στη Σύμη: Ελληνοτουρκική ναυμαχία

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 17 ώρες
* * *Ακταιωρός της τουρκικής ακτοφυλακής εξαπέλυσε πυρά κατά σκάφους του Λιμενικού στην περιοχή της Σύμης, όταν το τελευταίο επιχείρησε να εμποδίσει απόβαση πλοιαρίου με 30 λαθρομετανάστες.* Το ιστιοπλοϊκό καταμαράν (πιθανόν ελληνικής ιδιοκτησίας) με τους λάθρο, έγινε αντιληπτό από δυνάμεις του ΛΣ κι ένα σκάφος έσπευσε να εμποδίσει την πορεία του, αλλά δέχτηκε καταιγιστικές βολές από... το τουρκικό σκάφος. 'Αλλη πηγή αναφέρει ότι οι Τούρκοι πολυβολούσαν το δουλεμπορικό το οποίο ερχόταν από την τουρκική ακτή, αλλά αυτό είναι απίθανο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η τουρκική... περισσότερα »

Αντί για αντηλιακό στην Πάρο... φυστικόλαδο στ’ Αγιον Όρος!

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 20 ώρες
* * *Τελικά, μάλλον δεν με σηκώνουν οι αρχαιότητες της Κορίνθου!* *Το πήρα απόφαση: * *θ’ ανηφορίσω για Σαλονίκη, θα ρίξω ένα φανταρίστικο πήδημα και με το ΚΤΕΛ βουρ για Ουρανούπολη κι Αγιον όρος.* * * *Αλλά κι εκεί δεν τις γλυτώνω τις αρχαιότητες.* *Κει που σήμερα είναι η Μονή των Ιβήρων υπήρχε στην αρχαιότητα μεγάλος ναός του Απόλλωνα.* *Και νοτιότερα της Αφροδίτης.* *Ένα καλογέρι με πήγε κάποτε σ’ ένα φαράγγι και μου ’δειξε σπασμένα κομμάτια μαρμάρου.* *Του ’πα πως ποτέ δεν γούσταρα την Αφροδίτη της Μήλου. Πώς το λένε ρε παιδί μου; Τη βλέπω και δεν... μου κάνει "κούκου"... περισσότερα »

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΑΣΑΝΤ ..."Η μάχη της Δαμασκού τελείωσε - Εξοντώθηκε το 80% των ισλαμιστών ανταρτών"

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 1 ημέρα
* * *Η κρίσιμη μάχη της Δαμασκού που διαρκούσε εδώ και 10 μήνες τελείωσε με επικράτηση των κυβερνητικών δυνάμεων, και καταστροφή των ισλαμιστών ανταρτών σε ποσοστό 80%.* *Η συριακή πρωτέυουσα, η πόλη της Δαμασκού, έχει περάσει στα "χέρια" των κυβερνητικών στρατευμάτων, όπως παραδέχονται και οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες, με τους ισλαμιστές αντάρτες να κατέχουν πλέον μόλις τέσσερα προάστια της πόλης.* Μόλις ο ισραηλινός υπουργός... άμυνας Μοσέ Γιαλόν ενημέρωσε την Κνεσέτ ότι οι ισλαμιστές αντάρτες κατέχουν ακόμη τέσσερα προάστια της Δαμασκού, οι ισραηλινές μυστικές υπηρ... περισσότερα »

Ο τσιριμπίμ-τσιριμπόμ

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 1 ημέρα
Α, όλα κι όλα, δεν μπορείτε να πείτε! Τον καμαρώνουμε! Ανεξάρτητα από πολιτικές κι από εποχές, τον καμαρώνουμε μεσ' στα όλα! Και δεν του τό 'χα του παιδιού, να λέω την αλήθεια. Έτσι που τον έβλεπα με την φραντζούλα του και τα γυαλάκια του, τον είχα γραδάρει μάλλον για βουτυρομπεμπέ. Έχει κι αυτό το αλλοσούμπαλο περπάτημα, με τα χέρια να κουνιούνται σε στυλ "κάποιος-να-με-βιδώσει-γιατί-λασκάρησα", που σου προκαλεί ψιλοοίκτο... είναι κι αυτό το χαζό χαμόγελο, που θυμίζει ευτυχισμένο τρόφιμο ορφανοτροφείου σε κυριακάτικο περίπατο... είναι και που τον είχε στα νταχντιρντ... περισσότερα »

Η απόλυτη χυδαιότητα των βιβλικών θρησκειών

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 1 ημέρα
... http://athriskos.gr/ ... .. http://wwwaristofanis.blogspot.com/

Καταδικάστηκε υπάλληλος εισπρακτικής εταιρείας

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 1 ημέρα
[image: Καταδικάστηκε υπάλληλος εισπρακτικής εταιρείας..] Σε ποινή φυλάκισης επτά μηνών, με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ένας υπάλληλος εισπρακτικής εταιρείας. *Καταδικάστηκε υπάλληλος εισπρακτικής εταιρείας* Η υπάλληλος ήταν κατηγορούμενη για.. παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και δυσφήμιση. Η υπόθεση έφτασε στα ακροατήρια μετά από μήνυση μιας γυναίκας για αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα που δεχόταν το 2009, προκειμένου να τακτοποιήσει οφειλή σε τράπεζα. Η γυναίκα που κατέθεσε τη μήνυση είχε κάνει λόγο για ενοχλητικά τηλεφωνή... περισσότερα »

Αναξαγόρας..Μέγας σοφός της αρχαιότητος.

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 1 ημέρα
Μέγας σοφός της αρχαιότητος. Γεννήθηκε στις Κλαζομενές της Ιωνίας περί το 500 π.Χ. Ήταν γιος του Ηγησίβουλου και ανήκε σε πλούσιο και αριστοκρατικό γένος. *Ο Αναξαγόρας μετέφερε τη φιλοσοφία από την Ιωνία στην Αθήνα*, όπου και εγκαταστάθηκε σε ηλικία 20 ετών, για να γίνει οικείος και φίλος του Περικλέους, του οποίου έγινε και δάσκαλος. Προσπάθησε να ανανεώσει την ιωνική φυσιολογία και να τη συνδυάσει με τις πνευματικές κατακτήσεις του *Παρμενίδη* και του* Εμπεδοκλή*. Τα ενδιαφέροντά του Αναξαγόρα ήταν ... πολλά και ασχολήθηκε με πολλούς κλάδους της επιστήμης*(μαθηματικά,... περισσότερα »

ΠΑΤΡΙΩΤΗ Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ;

noreply@blogger.com (Αριστοφανης)στοαλεπού του ΟλύμπουΠριν από 1 ημέρα
[image: kartesios030613] Γιατί πατριώτη σε πείραξε η Ρεπούση και δε σε πείραξε *ο παλαβός που λέει ότι οι Έλληνες κατάγονται από τους Ελ, τους Ζελ, τους Μπελ, τις σκουληκότρυπες και τους εξωγήινους; * Επειδή η Ρεπούση είναι βουλευτής; *Μα και τα βιβλία με τις παπαριές του παλαβού για τους εξωγήινους, ο αγαπημένος σου βουλευτής τα πουλούσε από την τηλεόραση και εσύ τα αγόραζες.* Σε πείραξε η Ρεπούση και σε έθιξε επειδή είναι βουλευτής; *Κι ο Ταμήλος ο «τα πρρρρρρράιτα» βουλευτής είναι. Εσύ έστειλες τους Ταμήλους στη Βουλή. * Όλους αυτούς που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου