Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!



Ανοικτή επιτροπή αγώνα Φυλής
Εργαζομένων, Εκπαιδευτικών, Γονέων, Μαθητών και Φορέων

Δευτέρα, 29/7, 7.30μμ, Συνάντηση στην κεντρική πλατεία.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!  
Έγινε η εκδήλωση της Ανοικτής Επιτροπής το απόγευμα στην κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων. Συγκεντρώθηκαν 40 περίπου άτομα από τις 7.30μμ ως τις 10.30μμ. Συμμετείχαν μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι στο δήμο και άλλοι δημοκρατικοί  πολίτες. Στο πλαίσιο της ενημέρωσης χρησιμοποιήθηκε μικροφωνική εγκατάσταση για να απευθυνθούμε στους ευρισκόμενους στην πλατεία και στους διερχόμενους από αυτήν. Επίσης, έγιναν συζητήσεις και μοιράστηκε έντυπο υλικό.
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΟΧΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
 ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ
Βασικοί άξονες της ενημέρωσης και των συζητήσεων ήταν οι χιλιάδες απολύσεις που γίνονται σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, η διάλυση και το ξεπούλημα που συμβαίνει σε ΠΑΙΔΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ-ΔΗΜΟΥΣ-ΡΕΥΜΑ-ΝΕΡΟ και τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημοκρατία σήμερα στην Ελλάδα τόσο στην ανάπτυξή της όσο και στην εφαρμογή της.
Αυτή ήταν η 5η δράση της Επιτροπής από τις 11 Ιουνίου που συγκροτήθηκε. Αποφασίσαμε να συναντηθούμε ξανά την τελευταία βδομάδα του Αυγούστου, 26/8-30/8, για να συντονίσουμε τη δράση μας. Θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις κινήσεις της κυβέρνησης τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο. Αυτή η περίοδος είναι πολύ κρίσιμη για όλους, για την κοινωνία και τον τόπο.
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΕΕ – ΔΝΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου