Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Πάγκαλος: “Αν με αναγκάσουν να καταθέσω βιαίως, θα τον “θάψω” τον Άκη”! 20130423-135903.jpg

Πάγκαλος: “Αν με αναγκάσουν να καταθέσω βιαίως, θα τον “θάψω” τον Άκη”!

20130423-135903.jpg
«Αν εμένα με αναγκάσουν βιαίως να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισης του Άκη, θα τον “θάψω”», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός, Θεόδωρος Πάγκαλος, το πρωί της Τρίτης στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΒΗΜΑ FM 99,5.

Ο κ. Πάγκαλος τόνισε στη συνέχεια ότι «υπάρχουν άνθρωποι αυτή τη στιγμή μέσα στο ΠΑΣΟΚ, που είναι τώρα στελέχη και βουλευτές εν ενεργεία, που κάθε φορά που εμφανιζόταν ο Τσοχατζόπουλος, τον υποστήριζαν. Αν οι επιλογές τους είχαν γίνει δεκτές από το ΠΑΣΟΚ, ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα είχε γίνει Πρωθυπουργός της χώρας».
economikos


Σχόλιο Χάρρυ Κλυνν
Δηλαδή ρε Θόδωρε, πως θα τον θάψεις τον Θείο;
Κοντολογίς μας λες ότι ξέρεις πράματα και θάματα, αλλά δεν πάει να βούτηξε ο μέγας σοσιαλιστής της Παναγιάς τα μάτια, εσύ ρουφιάνος δε γίνεσαι! Εκτός και αν…
Τι μας τσαμπουνάς ρε Θόδωρε και σε τελευταία ανάλυση ποιον απειλείς; Γιατί αν απειλείς το πολιτικό πτώμα του Άκη πιάνεσαι και πολύ κορόιδο… Εκτός και αν ρίχνεις άδεια για να πιάσεις γεμάτα. Αλλά θα σε συμβούλευα αυτά που ξέρεις καλό θα ήταν να τα έλεγες στον εισαγγελέα που ούτως ή άλλως κάποια στιγμή θα σε καλέσει να δώσεις εξηγήσεις για τις κατά καιρούς ρουκέτες που έχεις αμολήσει….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου