Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.


Φίλες και φίλοι γονείς:
 
Σε στιγμές όπως αυτές που ζούμε το τελευταίο διάστημα, άπαντες ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των γονέων που εκπροσωπούμε. Χωρίς  χρωματισμούς και πολιτικές επιρροές, όλοι οι εκλεγμένοι από τον λαό αιρετοί, ΟΦΕΙΛΟΥΝ να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να προστατεύσουμε τα κεκτημένα, αυτά που κάποιοι έχουν καταφέρει με τις πρακτικές τους να θέσουν σε αμφιβολία.   
Μετά την διάλυση της Δημόσιας Υγείας ακολουθεί η διάλυση της Δημόσιας Παιδείας!                                                               Οι γονείς , οι εκπαιδευτικοί, μαζί με όλους τους εργαζόμενους και τους μαθητές, θα κρατήσουμε όλα τα σχολεία ΑΝΟΙΧΤΑ με όλους τους μαθητές και τους καθηγητές, αλλά και τους άλλους εργαζόμενους στα σχολεία, σχολικούς φύλακες και καθαρίστριες .
Απαιτούμε από όλους τους βουλευτές της Περιφέρειας ΑΤΤΙΚΗΣ, να κινηθούν για την άμεση απόσυρση των σχετικών διατάξεων, σεβόμενοι το ιερό δικαίωμα των χιλιάδων μαθητών  του Δήμου μας στη μόρφωση και το ιερό δικαίωμα των εκπαιδευτικών στην εργασία.
Επειδή κανείς δεν είναι ασφαλής πια, καλούμε τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και τους μαθητές του Δήμου Φυλής σε κοινό αγώνα:
1ον  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ
2ον  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ  ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
3ον   ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ  ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
 
ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ   ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

                                                                        ME EKTΙΜΗΣΗ  
                                                         
                                                                   ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ
                          
                                        ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ                                       & ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ 2ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου