Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ρήγας για Μαρκογιαννάκη: το 2011 τον παρέπεμπε για Siemens, σήμερα τον θεωρεί μεγαλόψυχο

Ρήγας για Μαρκογιαννάκη: το 2011 τον παρέπεμπε για Siemens, σήμερα τον θεωρεί μεγαλόψυχο


Ο Παναγιώτης Ρήγας είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής για τη Λίστα Λαγκάρντ. Στις 8 Ιουλίου 2011 είχε συνυπογράψει την περαιτέρω διερεύνηση της εμπλοκής του Χρήστου Μαρκογιαννάκη, προέδρου σήμερα της Προανακριτικής για τη Λίστα Λαγκάρντ, στο σκάνδαλο Siemens αναφορικώς με το σύστημα C4I. Τρία χρόνια αργότερα, οι δύο άνδρες φαίνεται πως παίζουν για την ίδια «ομάδα» και γι’ αυτό δεν έχουν πρόβλημα όχι μόνο να συνεργάζονται, αλλά και να ζητά ο κ. Ρήγας συγγνώμη από τον κ. Μαρκογιαννάκη για την τότε στάση του.
Διαβάστε την παρακάτω χαρακτηριστική στιχομυθία από τη χθεσινή συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής για τη Λίστα Λαγκάρντ.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Κύριε Ρήγα, χαίρομαι που κοιτιέστε στα μάτια με τον κ. Μαρκογιαννάκη και χαμογελάτε και ξεχνάτε για πάντα την 8η Ιουλίου του 2011, όταν εσείς υπογράφατε να ελεγχθεί ο κ. Μαρκογιαννάκης για τη Siemens».
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ: «Με έχει συγχωρέσει γι’ αυτό ο κ. Μαρκογιαννάκης. Είναι μεγαλόψυχος ο κ. Μαρκογιαννάκης».
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Χαίρομαι, λοιπόν, πάρα πολύ που κοιτάζεστε στα μάτια, χαμογελάτε και ανταλλάσσετε διατυπώσεις συγχώρεσης και άφεσης αμαρτιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου