Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Έτσι σώσαμε τη δημοκρατία

Έτσι σώσαμε τη δημοκρατία

Είναι ο Άδωνις δημοκράτης; Βεβαίως, θα σου απαντήσουν οι νεοδημοκράτες, οι αριστεροδημοκράτες και οι βενιζελο(πρώην σοσιαλ)δημοκράτες. Ομνύει στην κοινοβουλευτική δημοκρατία, ομιλεί στο πλαίσιο του πολιτικού μας (τους) πολιτισμού, καταγγέλλει τα άκρα, ενώ, εσχάτως, έχει γίνει η αιχμή του δημοκρατικού δόρατος εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Ταυτόχρονα, βέβαια, μαζί με Μπίστη, Χατζησωκράτη, Ψαριανό και άλλους δημοκράτες του δημοκρατικού τόξου εξαπολύει βέλη εναντίον του συνδικαλισμού, των κοινωνικών δαπανών, της αναδιανομής του πλούτου μέσω της φορολογίας του μεσαίου και μεγάλου κεφαλαίου και όλων αυτών των...
ολοκληρωτικών και παρωχημένων, βέβαια, καταλοίπων της σοβιετικής μας Ελλάδας. Ουπς, συγγνώμη, ο Χατζησωκράτης, απλά τα ψηφίζει στη Βουλή διαφωνώντας, ενώ ο Άδωνις τα 'χει κορώνα στο κεφάλι του.
Ταυτόχρονα, βεβαιότατα, καταπολεμάει το ρατσισμό, υπερασπιζόμενος τον Κωνσταντίνο Πλεύρη στην αντιδικία του με κάτι σιωνιστές για το περίφημο λαογραφικό του πόνημα "Εβραίοι. Όλη η αλήθεια". Να υπενθυμίσουμε, βεβαίως ότι προ ολίγων μόλις ετών είχε προμοτάρει με διακριτικότητα, είναι αλήθεια, αυτό το αριστούργημα της παγκοσμίου "αντισιωνιστικής" βιβλιογραφίας μέσω της εκπομπής του. Καμαρώστε παρακάτω. Είναι τόσο ντροπαλό αγόρι που δε θέλει να δείξει ούτε το εξώφυλλο.


Εννοείται ότι σε λίγο θα βγει ο Άδωνις και θα τραγουδήσει με τον Γρηγόρη αγκαλιά στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη "Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δε θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον". Δεν είναι μόνο δημοκράτης. Είναι βαθύτατα αριστερός.
Από sleepingvillage, μοντάζ Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου