Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Ω γλυκύ μου Έαρ!



 Γράφει ο Δευκαλίων
 Στον χθεσινό Δευκαλίωνα χαρακτηρίσαμε τους βουλευτές που στηρίζουν την φιλομνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά ντουβάρια, γιατί είχαν την πρόθεση να ψηφίσουν την επιβολή φόρων στις ημιτελείς οικοδομές που στην καθομιλουμένη χαρακτηρίζονται ως γνωστό «στα ντουβάρια».
Δυστυχώς τα ντουβάρια ψήφισαν επιβολή φόρου «στα ντουβάρια» και τα ψήφισαν μαζί με...
τροπολογίες της τελευταίας στιγμής εν μέσω κραυγών, γέλιων και φωνασκιών του γνωστού ακροδεξιού βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, του γνωστού πανελληνίως ως «μπουμπούκου» ή τηλεβιβ
Γελοία πράγματα γελοίες καταστάσεις σε μία τραγική χώρλιοπώλη.
Τώρα που με την ψήφιση εχθές του περιβόητου πολυνομοσχεδίου έγινε ακόμα πιο τραγική η κατάσταση, αφού εχθές υιοθετήθηκαν και ψηφίσθηκαν καινούργια μέτρα ύψους περίπου 6 δις ευρώ.
Σήμερα Μεγάλη Δευτέρα και στις εκκλησίες τελείται η ακολουθία του νυμφίου. Είμαστε για τα καλά λοιπόν στην Μεγάλη Εβδομάδα. Παύουμε λοιπόν να ασχολούμαστε με τα μνημονιακά καθάρματα της κυβέρνησης, τα βλαχοτάγαρα του Μαξίμου και τα ντουβάρια-βουλευτές που στηρίζουν με την ψήφο τους την φιλομνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά. Θα τα ξαναπούμε αμέσως μετά το Πάσχα στις 8 Μαϊου.
Θα προσκυνήσουμε το μεγαλείο του Θείου Δράματος και θα πάρουμε παράδειγμα και θάρρος από την Ανάσταση. Με ευλάβεια και αταλάντευτη πίστη θα ψάλουμε τον ύμνο της ζωής... Ω γλυκύ μου Έαρ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου