Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Έφοδος Χρυσαυγιτών στο νοσοκομείο του dr.House

Από τη μία έχεις τον Σαμαρά να λέει πως η ανεργία σταμάτησε την ξέφρενη πορεία της και ότι η ανάπτυξη άρχισε. Από την άλλη έχεις τον Κουβέλη να μιλάει για «ηγεμονίσκους που με την πολιτική τους καταστρέφουν την Ευρωπαϊκή Ένωση». Πιο πέρα βλέπεις τον Καμμένο να βάφει τα μαλλιά του, τον Λοβέρδο να κάνει δικό του κόμμα, τον επίτιμο να συνομιλεί με νεαρούς bloggers (εύγε του πάντως), την Ντόρα να βγαίνει από τη ναφθαλίνη και να παραδίδει μαθήματα εξωτερικής πολιτικής…

Μέσα σ’αυτή την ωραία αναμπουμπούλα που επικρατεί στην πολιτική επικαιρότητα, φυσικό είναι να χαίρεται ο λύκος. Μέλη της Χρυσής Αυγής, συνοδεία του άσματος «Τρία πουλάκια κάθονταν», επισκέφτηκαν το Κρατικό Νίκαιας με την πρόφαση αιμοδοσίας σε Έλληνες πολίτες, φωτογραφήθηκαν στους χώρους, τους επιθεώρησαν, τσέκαραν για μετανάστες και μετά πήραν πόδι.

Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων», πιστός πάντα στο καθήκον του, συνόδευσε μια ομάδα από ουγκ στο νοσοκομείο Princeton Plainsboro του New Jersey, όπου έγιναν κι εκεί διάφοροι έλεγχοι, με τη μοίρα να μας φέρνει φάτσα κάρτα με τον dr.House.







Πηγή: Mediasoup

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου