Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Ο Σαμαράς στη διαφήμιση με τον νταλικέρη

Κι όμως, ακόμα και σήμερα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας συναντούν εμπόδια και διακόπτονται από διαφωνίες. Ξανά και ξανά το ίδιο αστείο σενάριο μεταξύ δύο πλευρών που πιστεύουμε πως… δεν υπάρχει κάτι που να τους χωρίζει. Ο Στουρνάρας μάλιστα φέρεται να δήλωσε πως αν συνεχίσει τις πιέσεις της η παρέα του Τόμσεν, θα παραδώσει τα κλειδιά του υπουργείου του στον Τσίπρα. Μάλιστα.

Το 2008 που η κρίση έκανε τις πρώτες της δειλές εμφανίσεις, μας έλεγαν πως θα ξαναμπούμε σε ρυθμούς ανάπτυξης του 2011. Φτάσαμε 2013 και βλέπουμε τα ίδια: Η τρόικα πιέζει και η κυβέρνηση κόβει μισθούς, αλλά αρνείται πεισματικά να σταματήσει τις άλλες περιττές σπατάλες, όπως π.χ. τους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους.

Ο Σαμαράς εξακολουθεί να στηρίζει έμμεσα και συστηματικά την δημοσκοπική ενίσχυση της Χρυσής Αυγής με τις παλινωδίες του, όπως επίσης εξακολουθεί να μιλάει για τελευταία μέτρα και ανάπτυξη της οικονομίας. Και η τρόικα όμως, εξακολουθεί να πιέζει και να δείχνει πως η ανάπτυξη θα έρθει μόνο με (περαιτέρω) θυσίες.

Πηγή: Mediasoup

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου